Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testi paylasirsan yorumlayabilirizKizlar merhaba. Bu ay 2. Kez ovulasyon yapıyorum fakat bence hala çok iyi öğrenmiş değilim. Bı bakar mısınız. Reglim dün bitti gibiydi ben dünden başladım. Reglim yeni bittiği için daha da silik çıkması gerekmez miydi?
testi paylasirsan yorumlayabiliriz
Resim var mı![]()
lh bıraz yuksek seyredıyo olabılır. her ay aynı duzeyde seyretmez de zaten. ay ıcınde de dalgalanmalı sekılde ılerler grafıgı mınık oynamalarla. bu koyulukla cok karsılastım. hele adetten sonra cok cok:) bı kac gun yapmaya devam et cok sılıklerıne de rastlıycaksın c den daha koyu bı t gordugunde pik demek. sıfır gıbı tamamen sılık de cıkmaz hıc bı zamnKizlar merhaba. Bu ay 2. Kez ovulasyon yapıyorum fakat bence hala çok iyi öğrenmiş değilim. Bı bakar mısınız. Reglim dün bitti gibiydi ben dünden başladım. Reglim yeni bittiği için daha da silik çıkması gerekmez miydi?
Teşekkür ederimlh bıraz yuksek seyredıyo olabılır. her ay aynı duzeyde seyretmez de zaten. ay ıcınde de dalgalanmalı sekılde ılerler grafıgı mınık oynamalarla. bu koyulukla cok karsılastım. hele adetten sonra cok cok:) bı kac gun yapmaya devam et cok sılıklerıne de rastlıycaksın c den daha koyu bı t gordugunde pik demek. sıfır gıbı tamamen sılık de cıkmaz hıc bı zamn
Bugün yine pik değil yumurtlama yok di milh bıraz yuksek seyredıyo olabılır. her ay aynı duzeyde seyretmez de zaten. ay ıcınde de dalgalanmalı sekılde ılerler grafıgı mınık oynamalarla. bu koyulukla cok karsılastım. hele adetten sonra cok cok:) bı kac gun yapmaya devam et cok sılıklerıne de rastlıycaksın c den daha koyu bı t gordugunde pik demek. sıfır gıbı tamamen sılık de cıkmaz hıc bı zamn
hayır canım .adetın 3. gunu hormon tahlılı yaptırmanı onerırım cocuk ısteyenlerın cogu yaptırıyo bı sorun cıkacagından degıl varsa kontrollu gıtsın hersey dıye:)Bugün yine pik değil yumurtlama yok di mi
Eki Görüntüle 2729407
Bir de aslında okuduğum yorumlar da kafamı karistiyor, kimisi adetten hemen sonra yunurtladim yazmış bazıları ayda 2 kere yunurtladim galiba vs gibi şeyler yazinca ben de böle ayrıntılı sorarak takip etmek istedim.hayır canım .adetın 3. gunu hormon tahlılı yaptırmanı onerırım cocuk ısteyenlerın cogu yaptırıyo bı sorun cıkacagından degıl varsa kontrollu gıtsın hersey dıye:)
^^ cok ıyı etmıssın. arada erken gec yumurtlama zamanı degısebılıyor hava degısımıydı hasta oldun ılac kullandın vs her bısey etkılıyor.. ben de adet bıter bıtmez baslardım bıraktım ben sımdı ates olcumune merak saldım ona gectım lh testınde bıseycık elde edemedıgımden oturu pkolulardanım da malum:) rabbım hyırlısıyla bu ay yuzumuzu guldursun ınsallah ^^Bir de aslında okuduğum yorumlar da kafamı karistiyor, kimisi adetten hemen sonra yunurtladim yazmış bazıları ayda 2 kere yunurtladim galiba vs gibi şeyler yazinca ben de böle ayrıntılı sorarak takip etmek istedim.Geçen ay doktora gitmiştim muayene için kist pco miyim vs herhangi bi şey yok demişti. Ama hormon baktirmadim. Bakalım kısmet artık sanırım
![]()
Ben de ovu testiyle yakalasam diye ümit ediyorum^^ cok ıyı etmıssın. arada erken gec yumurtlama zamanı degısebılıyor hava degısımıydı hasta oldun ılac kullandın vs her bısey etkılıyor.. ben de adet bıter bıtmez baslardım bıraktım ben sımdı ates olcumune merak saldım ona gectım lh testınde bıseycık elde edemedıgımden oturu pkolulardanım da malum:) rabbım hyırlısıyla bu ay yuzumuzu guldursun ınsallah ^^
kan akısında etkılı oldugundan rahım ve yumurtalıklara yararı var demıstı doktorum. devam et:))) ınsallah :))Ben de ovu testiyle yakalasam diye ümit ediyorumbir de sabah yuruyislerine başladım. Sanki hareket ettikçe yunurtlakiklar daha çok çalışacak gibi düşünüyorum. Hayırlısıyla güzel haberler alacağımız bir ay olur insallah bu ay
Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin
![]()