Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eline sağlık denecegin de ben mesela eline saglık anne diyorum eşimde arkamdan söylüyor.
tesekkur mu edilecek siz tesekkur edin o da arkanızdan eder.
meyve mi getirdi size hayatım istersen biraz daha yıkayıp getir sizde yiyin
kapıdan mı girdi canım istersen hoş geldiniz demeden elini yüzünü yıkayıp öyle gir gibi
direk emri vaki degil dolaylı yollarla anlatın ona daha kolay olacaktır mesela ben öyle yapıyorum![]()
Her soruya cevapları her konuya yorumları var. Insanlara bu kadar yorum yapıyorsunuz da sizin kendinize faydanız oluyor mu acaba bu psikolog edasındaki fikirlerinizle? :d :d
eline sağlık denecegin de ben mesela eline saglık anne diyorum eşimde arkamdan söylüyor.
tesekkur mu edilecek siz tesekkur edin o da arkanızdan eder.
meyve mi getirdi size hayatım istersen biraz daha yıkayıp getir sizde yiyin
kapıdan mı girdi canım istersen hoş geldiniz demeden elini yüzünü yıkayıp öyle gir gibi
direk emri vaki degil dolaylı yollarla anlatın ona daha kolay olacaktır mesela ben öyle yapıyorum![]()
kızlar dün eşim anladı tabi yüzümden. annemi de gelecek biliyordu niye gelmedi dedi. önce yorgunmuş dedim. bişey sakladığımı anladı. niye kızdı dedi. başta söylemek istemedim sonra sana kızmışlar dedim. tahmin etmişti zaten. ne oldu diye sordu. canım çok sıkkın olduğu için konuşmak istemedim.aynı nedenler dedim. şimdi her iki tarafla da konuşuyorum aynı şekilde. eşimi de ailemi de karşıma almak istemiyorum. eşimle uygun bi zamanda konuşacağım.
eşinin saygısızlıgının hiçbir açıklaması yok...
annenizin ise size devamlı bunları soylemesi çok düşüncesizce...
anne olarak sen eşine desen ki saygısız babama niye hoşgeldın demedın dıye..
annenın orda kalkıp ne var kızım bunda diye seni sakinleştirmesi lazım..
benım bıldıgım annelık kavramı boledır..
sana gelıpte eşin şunu yaptı dıyınce eline ne gecıyor..
kendı rahatlıyor belkı ama senin ev huzurun kacıyor..
annenın eşine kızıpta hastayken sana 15 dk da olsa bakmaya gelmemesi dahada bi ilginç...
yani demek istediğim eşin suçlu ama annen de suçlu..
ben senın yerınde olsam anneme derım kı bak anne kocamla ılgılı bana en ufak bırsey soyleme..
eşimede derim ki bgn cok ağladım ne annem ne sen benı dusunmuyorsunuz..
ben artık sıkıldım bu durumdan.. ne yapıyorsanız yapın..
yalnız aıleme davranışlarını bana olan davranısın sayarım ona gore der konuyu kapatırdım..
sende cansın ya ne bu bole....
sabır versın arkadasım allah sana
benim kayınbabam da öyledir..
az konuşur,hatta bazen dinlemiyo gibi görünür, güzel sözleri yoktur,hani teşekkür etmek gibi falan..
ama çok iyi bi adamdır..yapısı öyle yani.. ama eşinizin bi hoşgeldnz diyip ellerini öpmesi şarttır yani!
bence siz eşinize söylenmeyin..ağlıyorum diyorsunuz ya bunu anneinzin yanında yapın..ne kadar üzüldüğünüzü görsün..ve kavga ettiğinizi çok kez belirtin,siz şikayet ettikçe kavga ettiğinizi belirtin sürekli..
dediğiniz gibi varsa bi problem tatlı dille kendi aranızda halledin diyin..
başka çıkar yok yok sanırım