Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kanser riskini duymuştum ama sadece bir kerelik yinede risk taşırmı ki? Leke derken nasıl lekelerGirme,ilerde cilt kanseri olma ihtimalini yukseltiyor ayni zamanda derinde leke yapiyor hic gerek yok bence zaten yaz geldi.Cok cok zararli oldugunu dememe gerek yok sanirim![]()
Aynen kanser riskini duymuştum ama sadece bir kerelik yinede risk taşırmı ki? Leke derken nasıl lekeler![]()
İnanmıyorummmmBenim kuzenim yaptirdi,uzun bi sure bildigin damali essek gibi oldu suan.Yaslilarda oluyor ya yasa bagli onu genc bi insanda dusun.Derisi sunuyo resmen
Zrarali, kesinlikle kalkisma.
Sonuc renk de zaten cok yapay ve komik duruyor, turuncuya donuyorsun, bence hic gerek yok.
neden öyle diyorsun arkadaşım, hiç bugüne kadar turuncu olmadım, olanıda görmedim. kar yanığını seçersin efsane bir rengin olur. 😊
kar yanığımı o nasıl birrenk oluyor
her yerde varmı cihazlamı ilgili onların bir kremimi nedir aydınlatın hemen beni![]()
Canım teninin tipine ve rengine göre makina seçmen gerekiyor. Uzman bir yere gitmelisin. Kar bronzluğu ve güneş(deniz) bronzluğu diye ayırıyorlar. Benim tenim aslında baya beyaz, buğday diye geçinsem de. Ben her zaman kar yanığını tercih ederim ki kızarmayayım. İlk seans için 6 dakika girerim, ve yüzüme boynuma mutlaka koruyucu kremimi sürerim. sonra da artırarak devam... maximum 14 dakika giriyorum. bir de yatarak değil ayakta olanı tercih ediyorum. gittiğin yerin güvenirliği çok önemli. 600 saatte bir makinanın ampüllerini değiştirmeleri gerekir. bu dediklerimi yaparsan bence sorun yaşamazsın. kar yanığı da en çok tercih edileni canım.
tam da o beğendiğin bronzluktan bahsediyorum canım:) yardımcı olabilsiysem ne mutlu.