• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bilginize ihtiyacım varr

EzgSgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
67
3
1
Ankara
Kızlar ben ankarada oturuyorum. Solaryuma girmek istiyorum. Solaryum hakkında ne düşünüyosunuz zararı var mı veya giren var mı? Ankarada oturanlardan tavsiye edebileceği bir yer var mı? Şimdiden teşekkürlerrr :16:

Girme,ilerde cilt kanseri olma ihtimalini yukseltiyor ayni zamanda derinde leke yapiyor hic gerek yok bence zaten yaz geldi.Cok cok zararli oldugunu dememe gerek yok sanirim:ssz:

Girme,ilerde cilt kanseri olma ihtimalini yukseltiyor ayni zamanda derinde leke yapiyor hic gerek yok bence zaten yaz geldi.Cok cok zararli oldugunu dememe gerek yok sanirim:ssz:
Aynen kanser riskini duymuştum ama sadece bir kerelik yinede risk taşırmı ki? Leke derken nasıl lekeler :53:

ben her baharda 3-5 seans girerim, yüzüme koruyucumu sürdükten ve zamanını iyi ayarladıktan sonra bir sorun yok bence canım. evet zararlı ama uzun vadede, bir iki kere girip kanser olunmaz sanırım. 😊

Bu konuda bilgim yok yardimci olamayacagim maalesef.
Fakat dugununuz nisaniniz vs varsa ve tabiricaizse amele yaniklarindan kurtulmak icin hadi bir kereligne gidin derim ama yaza merhaba demek icinse... o paraya biraz daha ekleyip tatile gidin hem kafanizi dinler hem de bronzlasirsiniz.

ben gecen sene 10 seansa yakın girdim
1 kereden renkte bir etki görebileceğini sanmıyorum

Geçen sene düğünümden önce girdim solaryuma. Gittiğim merkezde tavsiye ettikleri koruyucumu sürdüm ve çok güzel oldu.
10 seansı tamamlamadım zaten. Beyaz tenli olduğum için ilk seans 4 dak. sonra 7 dak. sonra 10 dak. şeklinde.
En önemlisi yatay değil dikey cihaz olması.

Tek seferlik girişte fazla bi değişim olucagını sanmıyorum ama bu surekli olarak kullanırsan kansere yakalnma riskin de artar

Zrarali, kesinlikle kalkisma.

Sonuc renk de zaten cok yapay ve komik duruyor, turuncuya donuyorsun, bence hic gerek yok.

ben birkaç sene önce bir hafta boyunca her gün girmiştim çok yanmıştım ama daha sonra yüzümde ve kollarımda çillenme oldu.Solaryumdan mı oldu emin değilim ama mutlaka zararı vardır diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzmanlar solaryumun zararlarından bahsediyor .. :26:
araştırın isterseniz bi .... :51:

kar yanığımı o nasıl birrenk oluyor
her yerde varmı cihazlamı ilgili onların bir kremimi nedir aydınlatın hemen beni:60:

Canım teninin tipine ve rengine göre makina seçmen gerekiyor. Uzman bir yere gitmelisin. Kar bronzluğu ve güneş(deniz) bronzluğu diye ayırıyorlar. Benim tenim aslında baya beyaz, buğday diye geçinsem de. Ben her zaman kar yanığını tercih ederim ki kızarmayayım. İlk seans için 6 dakika girerim, ve yüzüme boynuma mutlaka koruyucu kremimi sürerim. sonra da artırarak devam... maximum 14 dakika giriyorum. bir de yatarak değil ayakta olanı tercih ediyorum. gittiğin yerin güvenirliği çok önemli. 600 saatte bir makinanın ampüllerini değiştirmeleri gerekir. bu dediklerimi yaparsan bence sorun yaşamazsın. kar yanığı da en çok tercih edileni canım.

sorularını yanıtlamamışım. böyle parlak güzel bir bronzluk veriyor canım. her yerde var mı bilmiyorum ama olmalı sanırım. kremi kendin edin güvenme, en az 30 faktörlü krem kullan. ben bioderma kullanıyorum yağlı ciltler için. marka vermek yasak mı bilmiyorum umarım değildir.

Canım teninin tipine ve rengine göre makina seçmen gerekiyor. Uzman bir yere gitmelisin. Kar bronzluğu ve güneş(deniz) bronzluğu diye ayırıyorlar. Benim tenim aslında baya beyaz, buğday diye geçinsem de. Ben her zaman kar yanığını tercih ederim ki kızarmayayım. İlk seans için 6 dakika girerim, ve yüzüme boynuma mutlaka koruyucu kremimi sürerim. sonra da artırarak devam... maximum 14 dakika giriyorum. bir de yatarak değil ayakta olanı tercih ediyorum. gittiğin yerin güvenirliği çok önemli. 600 saatte bir makinanın ampüllerini değiştirmeleri gerekir. bu dediklerimi yaparsan bence sorun yaşamazsın. kar yanığı da en çok tercih edileni canım.

çok teşekkür ederim aslında esmerim güneşi göreyim kapkara oluyoruum
bazen çok güzel bronzlaşmış tenler görüyorum altın gibi parıldıyor hep öyle bronz olmak istiyordum
bir defada olsun denemek istiyorum bu kar yanığını
teşekkürler

tam da o beğendiğin bronzluktan bahsediyorum canım:) yardımcı olabilsiysem ne mutlu.

Back
X