E o zaman bilemeyiz ki ne diyecegimizi. Eltinize sorsak o da der ki “eltimin evi barki var ama geldi kaynanaya coreklendi,zaten bize bile yer yok bir de onlari cekiyoruz “ hakli olarak. Kvnize sorsak o da der ki”2 oglan verdim 6 kisiyi geri aldim ev evlikten cikti”
Kv hasta olsa da olmasa da,sizin evinizi birakip gelmeniz mantik disi. Eger esinize ihtiyac varsa siz evinizde kalmaliydiniz, esiniz gidip gelmeliydi,bakici lazimsa tutmaliydi,para lazimsa vermeiydi yani.
Niye ozelden ozet geciosun? Valla ben ortak ev sandim ilk okudugumda yazini.. sonra sizin o eve gittiginizi okuyunca fikrim degistiOzelden bir ozet gctim size
Niye ozelden ozet geciosun? Valla ben ortak ev sandim ilk okudugumda yazini.. sonra sizin o eve gittiginizi okuyunca fikrim degisti
Eşiniz mi yatalak? Kendiniz bakamıyor musunuz eşinize? Kendi evinize çıkın kafanız rahat olsun. Kimseyi de çekmeyin.Cok sukur esimin isi cok yerinde.
Hastalik desem agir yatalaklik desem.
Zaten esimin ve gelirinin iyi olmasi bizi burda tutuyor.yani onlara kalsa esim calisip yedircek.
Ben hizmetci gibi olacam.
Olmayincada tavirrrr
Eltisiyle yaşayan,eltisi hamile kendinin küçük çocuğu olan kaç kişi vardır ki.Bence okuyosa burayı zaten desifre oldunuz.Ozel bi durum.
Burdan yazamiyorum onlarda okur desifre olurum diye ozelden yazabilirim istetseniz
Ee yorum yapicam ama durumu bilmiyorumbi cok kisi gibi.. gerci darkmore ablamiz yeterince mantikli yorum yapar :)Desifre olurum diye korkuyorum.
Birde ceneleriyle ugraşmak istemedigimden isterseniz geceyim szede bir ozet
E boyle zor olur size.Desifre olurum diye korkuyorum.
Birde ceneleriyle ugraşmak istemedigimden isterseniz geceyim szede bir ozet
Ablan kurbanEe yorum yapicamama durumu bilmiyorumbi cok kisi gibi.. gerci darkmore ablamiz yeterince mantikli yorum yapar :)
Iste ablan nasil bi sebep olurki bir arada mahkum olmak icin? Maddiyat olabilir derim ama..Ablan kurban
Kizcagiz ozelden yazdi ben gene kocasini hatali buldum. Ben olsam birakirim kocayi yanlarina kacarim. Yahu kucuk cocugu var, elin evinde ne isi var bu kadinin
Affedersin kocanin malligiIste ablan nasil bi sebep olurki bir arada mahkum olmak icin? Maddiyat olabilir derim ama..
Ya bizim memlekette de hala bir arada yasaniyor koskoca konakta. Kimse kimsenin yuzunu gormuyor, yemek saatinde herkes bir araya geliyor ama hic boyle gelinlerin hizmetci yerine kondugunu gormedim. Prenses gibi ayagini uzatir yatar bizde gelinler, bir bardak su bile tasimazlar. Konu sahibinin anlattiklari resmen sacmalik. Sebebi de kocasiböyle bi yaşam şekli yok ya. medeniyet görmüş hiç bi memlekette bunu göremezsiniz mesela. ama nasıl oluyorsa bizim buralarda herkes koloni halinde yaşıyor ve bunu normal görebiliyor.
nedir yani sebebi? 1+1 ev tutar yine de böyle yaşamam ben.
diğer eltiye de yazık. hem kaynana evine yerleşiyor hem de üstüne diğer gelin eve getiriliyor.
çok saçma.
sizin memleket nere?Ya bizim memlekette de hala bir arada yasaniyor koskoca konakta. Kimse kimsenin yuzunu gormuyor, yemek saatinde herkes bir araya geliyor ama hic boyle gelinlerin hizmetci yerine kondugunu gormedim. Prenses gibi ayagini uzatir yatar bizde gelinler, bir bardak su bile tasimazlar. Konu sahibinin anlattiklari resmen sacmalik. Sebebi de kocasi
Urfa bizim memleket. Aile buyukleri orada yasiyor hala,gelinleri var damatlari var,bir suru insan. Haremligi selamligi var evin,buyuk bir konak. herkesin odasi mutfagi var isteyen istedigi gibi yasiyor. Valla ben isterim su an oyle yasamayi. Yemek yapma,temizlik yapma, canin ister cik gez oh valla benden iyi yasiyorlarsizin memleket nere?
bu dediğiniz de bana uygun değil bence. neden yani bi arada olma merakı, illa beraber yemek yeme merakı? herkesin kapısı ayrı olunca ne oluyo? kraliyet ailesi değiliz ki.
bu konu zaten ayrı bi olay. bi evde 3 aile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?