Kizlar bir akil lutfen beraber yasamak....

Ozelden bir ozet gctim size

Konunuzdan hiç birşey anlaşılmıyor.
Neden beraber oturmak zordasınız .
Evin kirasını kim ödüyor ?
Biraz konuyu açmanız lazım .

Niye ozelden ozet geciosun? Valla ben ortak ev sandim ilk okudugumda yazini.. sonra sizin o eve gittiginizi okuyunca fikrim degisti

Desifre olurum diye korkuyorum.
Birde ceneleriyle ugraşmak istemedigimden isterseniz geceyim szede bir ozet

Cok sukur esimin isi cok yerinde.
Hastalik desem agir yatalaklik desem.
Zaten esimin ve gelirinin iyi olmasi bizi burda tutuyor.yani onlara kalsa esim calisip yedircek.
Ben hizmetci gibi olacam.
Olmayincada tavirrrr
Eşiniz mi yatalak? Kendiniz bakamıyor musunuz eşinize? Kendi evinize çıkın kafanız rahat olsun. Kimseyi de çekmeyin.

Ee yorum yapicamama durumu bilmiyorumbi cok kisi gibi.. gerci darkmore ablamiz yeterince mantikli yorum yapar :)
Ablan kurban
Kizcagiz ozelden yazdi ben gene kocasini hatali buldum. Ben olsam birakirim kocayi yanlarina kacarim. Yahu kucuk cocugu var, elin evinde ne isi var bu kadinin

Özel meselenizi bilmediğim için söylüyorum ki madem geçici bir süreç tek göz oda tutar veya otelde kalır yine de böyle koloni halinde yaşayıp milletin suratını çekmem..
Belli ki elti ve kayın kalabalıktan bunalmışlar..
Hem yeni evli, hem kv ile yaşıyorlar, hem de üstüne abi, yenge ve küçük bebek gelmiş. Off eltiye üzüldüm valla..

böyle bi yaşam şekli yok ya. medeniyet görmüş hiç bi memlekette bunu göremezsiniz mesela. ama nasıl oluyorsa bizim buralarda herkes koloni halinde yaşıyor ve bunu normal görebiliyor.

nedir yani sebebi? 1+1 ev tutar yine de böyle yaşamam ben.

diğer eltiye de yazık. hem kaynana evine yerleşiyor hem de üstüne diğer gelin eve getiriliyor.

çok saçma.

Ya bizim memlekette de hala bir arada yasaniyor koskoca konakta. Kimse kimsenin yuzunu gormuyor, yemek saatinde herkes bir araya geliyor ama hic boyle gelinlerin hizmetci yerine kondugunu gormedim. Prenses gibi ayagini uzatir yatar bizde gelinler, bir bardak su bile tasimazlar. Konu sahibinin anlattiklari resmen sacmalik. Sebebi de kocasi

sizin memleket nere?
bu dediğiniz de bana uygun değil bence. neden yani bi arada olma merakı, illa beraber yemek yeme merakı? herkesin kapısı ayrı olunca ne oluyo? kraliyet ailesi değiliz ki.
bu konu zaten ayrı bi olay. bi evde 3 aile var.

Yani gerçekten anlayamıyorum ben.
Hem eşimin maddi durumu var diyorsunuz, hem de milletin evinde süresi belli olmayacak kadar kalıyorsunuz.
Sonra kb surat yapıyor diye konu açıyorsunuz..

Ben mi çok kasıyorum acaba bu konularda? 3 yazda 2 defa eşimin teyzesine gidip 1 hafta kaldık. Oradan civardaki tatil yerlerine gidip kalıyoruz sadece teyzede de değil ama o 10 günde diken üstündeyim ben..

Urfa bizim memleket. Aile buyukleri orada yasiyor hala,gelinleri var damatlari var,bir suru insan. Haremligi selamligi var evin,buyuk bir konak. herkesin odasi mutfagi var isteyen istedigi gibi yasiyor. Valla ben isterim su an oyle yasamayi. Yemek yapma,temizlik yapma, canin ister cik gez oh valla benden iyi yasiyorlar
Yemeklerde bir araya gelip sohbet ediyorlar benim gordugum, mutlular o sekilde demek ki. Buyuk bir sofralari var. Hic seslerinin yukseldigini duymadik. Biz batida yasiyoruz herkesin kapisi ayri da nooluyor,teyzem her gun annemi arayip gelininden damadindan sikayet ediyor gulmekten yerlere yatiyorum. Guya evleri ayri. Ama kafalar bozuk. İnsanlar keske insan gibi yasasa da bir arada yasasa diyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…