- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Kardeş sen bizim o taraflardan mısın?Konu komsu ve tabi bilincaltida zihniyetleri coknfarkli
Kardeş sen bizim o taraflardan mısın?
Böyle cümbür cemaat bizimkiler sever de.
Nick de yabancı gelmiyor :)
Güneydoğu taraflarıSizin oralar neresi ki acep
Ya iste zevk meselesi. Memnun olmayan cikar gider zaten neden beklesin. Bizimkilerin rahati yerinde, cocuklarina bakiliyor, kimsenin cocugu yalniz buyumuyor,bakiciya acaba guvenemez miyim demiyor toplu halde olunca. Avantaji cok diye katlaniyorlardir. Gencler zaten aksamdan aksama evde oluyor herkes calisiyor diye. Yaslilar evdehayalimdeki hayat ama maalesef bursada mumkun degil.
Var guzel ablam tabii. Ben de cok ozeniyorum onlara. Kocaman ev, yemek yapmaya bile eleman alinmis, temizlige ayri,herkesin odasinin temizlikcisi farkli, otel gibi ev. Buyukler basinda,cocuguma kaynanam mi baksin anami mi cagirayim,bakici mi tutayim,krese mi vereyim derdin yok. Yasli babama bakici tutsam mi huzurevine versem mi sorunun yok. Aksama ne yemek yapsam diye dusunmek yok. İsten gel hazir sofraya otur giyin kusan. Ayagini uzat kahven onune gelsin. Masal yahu. Annem hep anlatir cocuklugunun gectigi ev. Simdi amcalari ve onlarin cocuklari gelinleri damatlari yasiyor ayni evde. Hep haberlerini aliriz her bayram seyran ararlar, davet ederler de gidemedik uzun zamandir. Benim de idealim boyle yasamak valla. Annem evinde yalniz,bugun basina bir hal gelse nasil haberim olacak allah korusun. Dusun dur. Evime alsam olmuyor,gelmiyor cunku. Ben onun evine tasinsam esim var cocugum duzenim var diyorum. Ne yapsam olmuyor. Ayri kapilarda hayat aslinda cok daha zor da kimse anlamiyor, yasamalari lazimya ben bu hayatı sadece dizilerde var sanıyordum.gerçekten çok beğendiğim bir hayat.çok özendim sizinkilere.
hep hayalini kuararım.şöyle konak gibi bir evim olsun.yaşlı annemi babamı yanıma alayım.onlara bir bakıcı tutayım.oğlum ,gelinim,torunlarım,hep bir arada.sadece akşam yemeklerinde görüşsek bile yeter.
off yalnızlık çok zor.hele de yaşlanınca.
Var guzel ablam tabii. Ben de cok ozeniyorum onlara. Kocaman ev, yemek yapmaya bile eleman alinmis, temizlige ayri,herkesin odasinin temizlikcisi farkli, otel gibi ev. Buyukler basinda,cocuguma kaynanam mi baksin anami mi cagirayim,bakici mi tutayim,krese mi vereyim derdin yok. Yasli babama bakici tutsam mi huzurevine versem mi sorunun yok. Aksama ne yemek yapsam diye dusunmek yok. İsten gel hazir sofraya otur giyin kusan. Ayagini uzat kahven onune gelsin. Masal yahu. Annem hep anlatir cocuklugunun gectigi ev. Simdi amcalari ve onlarin cocuklari gelinleri damatlari yasiyor ayni evde. Hep haberlerini aliriz her bayram seyran ararlar, davet ederler de gidemedik uzun zamandir. Benim de idealim boyle yasamak valla. Annem evinde yalniz,bugun basina bir hal gelse nasil haberim olacak allah korusun. Dusun dur. Evime alsam olmuyor,gelmiyor cunku. Ben onun evine tasinsam esim var cocugum duzenim var diyorum. Ne yapsam olmuyor. Ayri kapilarda hayat aslinda cok daha zor da kimse anlamiyor, yasamalari lazim
Ah iste anlatamiyorsun kimseye. Belirli bir gelir duzeyine ulasan insanlar hep bu sekilde yasiyormus orada eskiden beri.aynen öyle.hele de yaşlı annen baban varsa,geceleri rahat uyumak ne mümkün.e malum evler 2+1,taş çatlasa 100 m2.nereye alacaksın anneni babanı,bir de onlara bakıcı lazım.sürekli yanlarında kalacak.oldu mu sana 5 kişi.çoluğun çocuğun da gelirse,nereye sığacaksın.
urfa'da yaşamak varmış.
1 ay önce evlendilerse çok yeni hamile o zaman eltin. Bu ne hız.. Çok erken dönem gebeliklerde daha bi sıkıntı bi belli olmuyo zaten. Benim de 7.haftadan sonra sıkıntılarım başladı. Kadının yerine gebeliği rahat geçiyo diye konuşmayın. Ayrıca illa sıkıntısını dile mi dökmesi gerekiyor. Bende sevmem ay şöyleyim böyleyim ah oram buram demeyi.Onlar kv ile oturuyor.
Yani ev kv nin bunlar bir ay once evlndi ona yerlestiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?