Kizlar bir akil lutfen beraber yasamak....

Allah sabir versin yatanada iki kapidan birini acsin
Ben olsam kayinla konusurum
Kardesim bir sorunmu var
Bizden rahatsizsaniz esime git konus
Abi yeni evliyiz ev ev ustune olmaz ozel hayatimiz kalmadi gidin evinize
Ben anama babama bakarim desin
Olmadi eltiyle bir guzel yalandan kavga edin kayniniz sizi kovsun
Cok entrikali oldu ama belliki kocaya lafin gecmiyor
Ikiside olmadi al cantani cik
Yeter be banami sordunuz
Tutun bir kadin baksin yetti canima de
3 den birini yer

Kocanıza söyleyin kaynınıza söylemeyin bence.Her iş bana bakıyor küçük çocukla üstüne bir de tavır yapıyor evimize gidelim diyin.

ya ben bu hayatı sadece dizilerde var sanıyordum.gerçekten çok beğendiğim bir hayat.çok özendim sizinkilere.

hep hayalini kuararım.şöyle konak gibi bir evim olsun.yaşlı annemi babamı yanıma alayım.onlara bir bakıcı tutayım.oğlum ,gelinim,torunlarım,hep bir arada.sadece akşam yemeklerinde görüşsek bile yeter.

off yalnızlık çok zor.hele de yaşlanınca.

Var guzel ablam tabii. Ben de cok ozeniyorum onlara. Kocaman ev, yemek yapmaya bile eleman alinmis, temizlige ayri,herkesin odasinin temizlikcisi farkli, otel gibi ev. Buyukler basinda,cocuguma kaynanam mi baksin anami mi cagirayim,bakici mi tutayim,krese mi vereyim derdin yok. Yasli babama bakici tutsam mi huzurevine versem mi sorunun yok. Aksama ne yemek yapsam diye dusunmek yok. İsten gel hazir sofraya otur giyin kusan. Ayagini uzat kahven onune gelsin. Masal yahu. Annem hep anlatir cocuklugunun gectigi ev. Simdi amcalari ve onlarin cocuklari gelinleri damatlari yasiyor ayni evde. Hep haberlerini aliriz her bayram seyran ararlar, davet ederler de gidemedik uzun zamandir. Benim de idealim boyle yasamak valla. Annem evinde yalniz,bugun basina bir hal gelse nasil haberim olacak allah korusun. Dusun dur. Evime alsam olmuyor,gelmiyor cunku. Ben onun evine tasinsam esim var cocugum duzenim var diyorum. Ne yapsam olmuyor. Ayri kapilarda hayat aslinda cok daha zor da kimse anlamiyor, yasamalari lazim

aynen öyle.hele de yaşlı annen baban varsa,geceleri rahat uyumak ne mümkün.e malum evler 2+1,taş çatlasa 100 m2.nereye alacaksın anneni babanı,bir de onlara bakıcı lazım.sürekli yanlarında kalacak.oldu mu sana 5 kişi.çoluğun çocuğun da gelirse,nereye sığacaksın.
urfa'da yaşamak varmış.

Ah iste anlatamiyorsun kimseye. Belirli bir gelir duzeyine ulasan insanlar hep bu sekilde yasiyormus orada eskiden beri.

Ev ev üstüne olmaz diye kim demişse böyle durumlara cuk oturmuş..

Kayinvalideniz hastaysa, imkaniniz varsa Alın kayinvalideyi evinize götürün. BI bakıcı tutarsınız. Hem eltin/kaynin rahatlar.. Hem siz...

Onlar kv ile oturuyor.
Yani ev kv nin bunlar bir ay once evlndi ona yerlestiler
1 ay önce evlendilerse çok yeni hamile o zaman eltin. Bu ne hız.. Çok erken dönem gebeliklerde daha bi sıkıntı bi belli olmuyo zaten. Benim de 7.haftadan sonra sıkıntılarım başladı. Kadının yerine gebeliği rahat geçiyo diye konuşmayın. Ayrıca illa sıkıntısını dile mi dökmesi gerekiyor. Bende sevmem ay şöyleyim böyleyim ah oram buram demeyi.

İş bölümü yapıcaksınız ve mecburiyetten bi süre biaradaysanız idare ediceksiniz birbirinizi. Ne güzel kapılarını açmışlar..

İlk okuduğumda sizin maddi sorunlarınız nedeniyle oraya gittiğinizi düşündüm. Fakat şimdi sanki hastalıktan ötürü kayınvalidenin yanındasınız gibi geldi bana. İnşallah bi an önce sorun neyse düzelir de evinize dönersiniz.

Yanlış mı hatırlıyorum bilemedim şimdi ama sizin kayınvalideniz ölmemişmiydi. Ben bir konunuzda ölmüştü diye hatırlıyorum. Yoksa ömrünü uzattım kadının.
Öyleyse neden hep bir aradasınız anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…