sizin memleket nere?
bu dediğiniz de bana uygun değil bence. neden yani bi arada olma merakı, illa beraber yemek yeme merakı? herkesin kapısı ayrı olunca ne oluyo? kraliyet ailesi değiliz ki.
bu konu zaten ayrı bi olay. bi evde 3 aile var.
LaBir evde 3 ayrı aile çok zor gerçekten. Bu kadar kalabalıkta hiç özel alan yok wcye banyoya girmek bile nüyük mesele bence.
Kaynın neden annesiyle yaşıyor maddi sebepten mi?
Adam kafayi yiyip anama babama ben bakicam demiseltiniz icin hayat daha zor bence.daha 1 aylik evli hamile kv beraber yasiyor.ustine bide eltisi cocukla geliyo ve ne zaman gidecekleri belli degil.sebep ne olabilir aklim almiyo.esinizin pesinde dusmanlari mi var ancak bu olabilir
Konakta yaşamakla apartman dairesinde yaşamak farklı bence. İnsanlar 3 odalı evde böyle kalabalık yaşamaya çalışıyor.Ya bizim memlekette de hala bir arada yasaniyor koskoca konakta. Kimse kimsenin yuzunu gormuyor, yemek saatinde herkes bir araya geliyor ama hic boyle gelinlerin hizmetci yerine kondugunu gormedim. Prenses gibi ayagini uzatir yatar bizde gelinler, bir bardak su bile tasimazlar. Konu sahibinin anlattiklari resmen sacmalik. Sebebi de kocasi
Urfa bizim memleket. Aile buyukleri orada yasiyor hala,gelinleri var damatlari var,bir suru insan. Haremligi selamligi var evin,buyuk bir konak. herkesin odasi mutfagi var isteyen istedigi gibi yasiyor. Valla ben isterim su an oyle yasamayi. Yemek yapma,temizlik yapma, canin ister cik gez oh valla benden iyi yasiyorlar
Yemeklerde bir araya gelip sohbet ediyorlar benim gordugum, mutlular o sekilde demek ki. Buyuk bir sofralari var. Hic seslerinin yukseldigini duymadik. Biz batida yasiyoruz herkesin kapisi ayri da nooluyor,teyzem her gun annemi arayip gelininden damadindan sikayet ediyor gulmekten yerlere yatiyorum. Guya evleri ayri. Ama kafalar bozuk. İnsanlar keske insan gibi yasasa da bir arada yasasa diyorum o yuzden
asmalı konak, istanbullu gelin vs...Günümüz dizileri bile bu yönde örnekler vermiyor mu zaten?
Hepsi eğitimli, modern, cemiyet hayatının önde gelenleri. Ama bir konakta kötücül tilkimsi hareketlerle kuyrukları birbirine çarpıyor.
Hadi o dizi birarada olacaklar ki olaylara herkes dahil olsun ama reelde neden böyle aksiyon yaratmak isterler hiç anlamam?
O zaman eşin ana babasını alıp sizin eve getirip sizde bakacak. Bi evde üst üste çoluk çocuk yaşamak daha zor.Ewe
La
Ewet işsiz gucsuz
Zaten sorun olan kafalarin bozuklugu ve gelinlerin kullanilmasi. O yuzden dedim konu sahibine alsin cocugunu evine donsun diyeKonakta yaşamakla apartman dairesinde yaşamak farklı bence. İnsanlar 3 odalı evde böyle kalabalık yaşamaya çalışıyor.
Kendi özel alanım olsa bende rahatsız olmam kalabalık yaşamaktan. Ayrı banyo wc odalar arası mesafe olsa güzel yani. Yemek derdide yok.
Ya iste zevk meselesi. Memnun olmayan cikar gider zaten neden beklesin. Bizimkilerin rahati yerinde, cocuklarina bakiliyor, kimsenin cocugu yalniz buyumuyor,bakiciya acaba guvenemez miyim demiyor toplu halde olunca. Avantaji cok diye katlaniyorlardir. Gencler zaten aksamdan aksama evde oluyor herkes calisiyor diye. Yaslilar evdeben beraber yaşamak istemezdim açıkçası. madem hizmetçi tutacak imkan var ayrılır da öyle tutardım. bilmiyorum yani üst üste evler... herkesin kapısı ayrı da olsa gık desen millet öğrenir. özel hayatın olduğunu düşünmüyorum. ve herkesin seve seve yerleştiğini de düşünmüyorum.
Aynen.Onların evinde yaşıyor iseniz yani onların düzeninin üzerine gitmiş iseniz rahatsız olmakta haklılar bence. Bilemedim
ne sacma cok istiyosa gitsin kendisi baksinAdam kafayi yiyip anama babama ben bakicam demis
Aynen. Bu kadincagiz cocuguyla evinde yasamaya devam etsin.ne sacma cok istiyosa gitsin kendisi baksin
Adam kafayi yiyip anama babama ben bakicam demis
Aynen. Bu kadincagiz cocuguyla evinde yasamaya devam etsin.
Adama ak sakalli dede mi gorundu nooldu anlamadim ben.
Belki de bilinc altinda boyle bir sey vardir cunku durduk yere kalkmis gitmis adam. Anasi babasi doguda yasiyor belki konu komsu da lafini etmistir anaya babaya bakmiyor diyeya şimdi hiç sebep yokken koca anama babama bakmam lazım deyip kardeşinin de olduğu eve cümbür cemaat yerleşmeye niyetlendiyse,
ben böyle anladım az buçuk anlatılanlardan,
o kocayı bence bir doktora götürmek icap eder, değil peşine takılıp gitmek.
Sanki kafayı yemiş gibi.
Ya da mal mülk sevdasına olabilir mi? hani kardeşe kaptırmayayım evi gibisinden?
Belki de bilinc altinda boyle bir sey vardir cunku durduk yere kalkmis gitmis adam. Anasi babasi doguda yasiyor belki konu komsu da lafini etmistir anaya babaya bakmiyor diye
Belki de bilinc altinda boyle bir sey vardir cunku durduk yere kalkmis gitmis adam. Anasi babasi doguda yasiyor belki konu komsu da lafini etmistir anaya babaya bakmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?