Kizlar bir akil lutfen beraber yasamak....

Günümüz dizileri bile bu yönde örnekler vermiyor mu zaten?
Hepsi eğitimli, modern, cemiyet hayatının önde gelenleri. Ama bir konakta kötücül tilkimsi hareketlerle kuyrukları birbirine çarpıyor.
Hadi o dizi birarada olacaklar ki olaylara herkes dahil olsun ama reelde neden böyle aksiyon yaratmak isterler hiç anlamam?

Bir evde 3 ayrı aile çok zor gerçekten. Bu kadar kalabalıkta hiç özel alan yok wcye banyoya girmek bile nüyük mesele bence.
Kaynın neden annesiyle yaşıyor maddi sebepten mi?

eltiniz icin hayat daha zor bence.daha 1 aylik evli hamile kv beraber yasiyor.ustine bide eltisi cocukla geliyo ve ne zaman gidecekleri belli degil.sebep ne olabilir aklim almiyo.esinizin pesinde dusmanlari mi var ancak bu olabilir

eltiniz icin hayat daha zor bence.daha 1 aylik evli hamile kv beraber yasiyor.ustine bide eltisi cocukla geliyo ve ne zaman gidecekleri belli degil.sebep ne olabilir aklim almiyo.esinizin pesinde dusmanlari mi var ancak bu olabilir
Adam kafayi yiyip anama babama ben bakicam demis

Konakta yaşamakla apartman dairesinde yaşamak farklı bence. İnsanlar 3 odalı evde böyle kalabalık yaşamaya çalışıyor.
Kendi özel alanım olsa bende rahatsız olmam kalabalık yaşamaktan. Ayrı banyo wc odalar arası mesafe olsa güzel yani. Yemek derdide yok.

ben beraber yaşamak istemezdim açıkçası. madem hizmetçi tutacak imkan var ayrılır da öyle tutardım. bilmiyorum yani üst üste evler... herkesin kapısı ayrı da olsa gık desen millet öğrenir. özel hayatın olduğunu düşünmüyorum. ve herkesin seve seve yerleştiğini de düşünmüyorum.

asmalı konak, istanbullu gelin vs...

isterse ev 10+10 olsun. yine de istemem ben. millet altlı üstlü otururken rahat edemiyor. bizim millet hala tek eve sığışma derdinde. git aç kal ama huzurun olsun.

kv kp ile birlikte yaşamak bile feciyken kayın ve eltiyle düşünemiyorum.
yazık belki eltiyle arkadaş bile olabilirdiniz eviniz yolunuz ayrı olsa.
gidin evinize alın çocuğunuzu, eşiniz de nabarsa yapsın.

Zaten sorun olan kafalarin bozuklugu ve gelinlerin kullanilmasi. O yuzden dedim konu sahibine alsin cocugunu evine donsun diye

Ya iste zevk meselesi. Memnun olmayan cikar gider zaten neden beklesin. Bizimkilerin rahati yerinde, cocuklarina bakiliyor, kimsenin cocugu yalniz buyumuyor,bakiciya acaba guvenemez miyim demiyor toplu halde olunca. Avantaji cok diye katlaniyorlardir. Gencler zaten aksamdan aksama evde oluyor herkes calisiyor diye. Yaslilar evde hayalimdeki hayat ama maalesef bursada mumkun degil.

Adam kafayi yiyip anama babama ben bakicam demis

Öhhh artık yani.

Konu sahibi, durum böyleyse sen çocuğunu da al tek başına evine dön ya, yapamaz mısın? Bir sinir krizine bakar, kocan baksın madem çok meraklıysa milletin evine çöreklenmeye.

Aynen. Bu kadincagiz cocuguyla evinde yasamaya devam etsin.
Adama ak sakalli dede mi gorundu nooldu anlamadim ben.

ya şimdi hiç sebep yokken koca anama babama bakmam lazım deyip kardeşinin de olduğu eve cümbür cemaat yerleşmeye niyetlendiyse,
ben böyle anladım az buçuk anlatılanlardan,
o kocayı bence bir doktora götürmek icap eder, değil peşine takılıp gitmek.
Sanki kafayı yemiş gibi.
Ya da mal mülk sevdasına olabilir mi? hani kardeşe kaptırmayayım evi gibisinden?

Belki de bilinc altinda boyle bir sey vardir cunku durduk yere kalkmis gitmis adam. Anasi babasi doguda yasiyor belki konu komsu da lafini etmistir anaya babaya bakmiyor diye

Belki de bilinc altinda boyle bir sey vardir cunku durduk yere kalkmis gitmis adam. Anasi babasi doguda yasiyor belki konu komsu da lafini etmistir anaya babaya bakmiyor diye

ay düşünsene, evlenmişsin bir şekilde kv ye kp ye razı olmuşsun.
hop elti kayın ikisilisi çocuklarıyla gelip eve yerleşiyorlar, sebep ne, anaya babaya bakacaklarmış,
çok saçma değil mi?
e o zaman önceden gelip bakaydın.
bence konu sahibinin eşinin aklında başka tilkiler var, ama olan gelinlere olmuş.
konu sahibi eltiye kinlenmeyin aman, o daha genç ve hamile ve de yeni evli.
siz eşinizi bir güzel sorgulayın, neymiş derdi, böyle olmaz.
sizin yaptığınız yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…