Kizlar bir akil lutfen beraber yasamak....

hayır kaynın konuşmaması da çok çok normal konu sahibi.

Benim ewim ayri baska sehirdeyim.
Belirttigim gibi ozel durumdan ötüru bole evime donucem ins ama ne zaman belli değil
Evinize dönmelisiniz o halde.
Siz misafir oluyorsunuz bu durumda.
Ha kalmanız çok elzemse kendi işinizi halledin yeter,her işe koşturmayın.
Kaynınıza da sorun hayırdır ne oldu,tavuğuna kışt mı dedim? Sorun ne diye?
Durup dururken çocuk gibi küsmesinin bir sebebi olmali yani

Size katılıyorum arka planda birşeyler dönüyor . Ama ben en cok eltiye üzüldüm yazık . Koca calismiyor, kv nin evine gelin gelmis, yetmemis bir de hamile kalmış, o da yetmemis üstüne bir de elti gelmiş... ooo evde her gun cümbüş. Yani konu sahibi rahatsizsiniz madem alin çocuğunuzu dönün evinize eşiniz cok istiyorsa kalsin. Hem kendinize hem o insanlara yazik etmeyin.

Kaynınız evli sanırım bence eşi bişe demiş olabilir kendince bi lafınıza bi hareketinüze takılıp kocasına dediyse kocasıda aklınca kin bağlamştır

Bide eltine sormak lazım valla kv .. Bide yetmezmiş gibi nezaman gideceği bellimiz olmayan misafir !! Üstelik birde hamile kadın

başka bi yere taşının bu kadar rahatsızsanız

ya neymiş o özel mesele
zaten elti okusa anlamıştır kendini
2 aylık evli 1 aylık hamile
kayınbıradeleri ile yaşıyor
kaç kişi olabilir böyle

onlara da zor gelıyordur emın olun . beraner yasamak hiç kolay değil.
bence kaynınıza sebep sormayın.
siz kendı ustunuze düşenı yapın.

Böyle olmak zorunda die bi bahane atmışlar ortaya hepinizde sende dahil çok güzel inanmışsınz!

onlara cahil diyorsunda bu durumu kabul etcek kafada kimsede yok kusura bakma..

kaynını boşver kendini nasıl kurtarırsın onu düşün..

Bana böyle teklfle geldiler bnde eşime “ durum düzelene kadar annemlere geçerim o zmn gelip kalsınlar “ dedm . Ertesi haftaya ev tuttular eltimlere. Demekki mecburiyet diye bşey yok.

Sen geç kalmışın artk kaynına suscaksın malesef işlerinede koşturcaksın eşinle onlar yüznden kavgada etceksin. Başka seçenek içn geç kalmışın.

Vallahi kalm git evine benim evim varken adama vahiy gelecek tasimi taragimi toplayıp kv evine yerlesicem olsu canım derler o adama kalk kızım git evine isteyen adam gelsin arkandan hayır anlamıyorum kv demiyor mu kalkın gidin sizin eviniz yok mu diye bu ne beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…