Siz kendinizi yormayin bence alin cocugu donun evinize. Allah omur versin kp kv ne kadar yasayacaklarsa o sureyi o evde gecirmek zorunda birakilabilirsiniz. Hic gerek yokKonu komsu ve tabi bilincaltida zihniyetleri coknfarkli
Ayni seyi dedim abla bende:) aklin yolu bir yaniSiz kendinizi yormayin bence alin cocugu donun evinize. Allah omur versin kp kv ne kadar yasayacaklarsa o sureyi o evde gecirmek zorunda birakilabilirsiniz. Hic gerek yok
Evinize dönmelisiniz o halde.Benim ewim ayri baska sehirdeyim.
Belirttigim gibi ozel durumdan ötüru bole evime donucem ins ama ne zaman belli değil
Gunah ayol bu kadina. Madem anama babama ben bakicam diyorsun da neden evleniyorsun oturaydin bakaydin derler yaniAyni seyi dedim abla bende:) aklin yolu bir yani
Size katılıyorum arka planda birşeyler dönüyor . Ama ben en cok eltiye üzüldüm yazık . Koca calismiyor, kv nin evine gelin gelmis, yetmemis bir de hamile kalmış, o da yetmemis üstüne bir de elti gelmiş... ooo evde her gun cümbüş. Yani konu sahibi rahatsizsiniz madem alin çocuğunuzu dönün evinize eşiniz cok istiyorsa kalsin. Hem kendinize hem o insanlara yazik etmeyin.ay düşünsene, evlenmişsin bir şekilde kv ye kp ye razı olmuşsun.
hop elti kayın ikisilisi çocuklarıyla gelip eve yerleşiyorlar, sebep ne, anaya babaya bakacaklarmış,
çok saçma değil mi?
e o zaman önceden gelip bakaydın.
bence konu sahibinin eşinin aklında başka tilkiler var, ama olan gelinlere olmuş.
konu sahibi eltiye kinlenmeyin aman, o daha genç ve hamile ve de yeni evli.
siz eşinizi bir güzel sorgulayın, neymiş derdi, böyle olmaz.
sizin yaptığınız yanlış.
Kadina evine git illaki millet konuscak bise bulur diyorum.. gidemem diyo.. o zmn secenekte kalmiyo.. oturcaklar kabile gibiGunah ayol bu kadina. Madem anama babama ben bakicam diyorsun da neden evleniyorsun oturaydin bakaydin derler yani
Meraktan olecegim bana da yazin lutfen.Mizmizlndi yawrum onu uyutup yazayim
Kizlar biz bazi sebeplerden oturu kaynimlar ile beraber oturuyoruz.
Ve kaynim olcak salak tobe tobe benimle 3 bes gundur konusmuyor.
Sabkim agzindan lokmasi almisim gibi bir kinli bir kinli.
Bendende yasca kucuk nedenini sorsam mi.
Yoksa cokda tin diye dewam mi etsemm.
Birde eltiler arasinnda is bolumu nasil olmali.
Hersey benden bekleniyor gibi geliyor.
Ben yapmayinca sanki hersey aksiyor gibi.
gidim benden yasca ufak kaynima sormalimiyim derdin ne diye bilmiyorum.
Bole huzursuzluk hosuma gitmiyor.
Eski kafali cahil tiplerden birde.
Benim ufak bebegim var digri hamile.
Ve hamileligi rahat.
Ben hamileligimde of ne siz sorun ne ben soyliyim.
Baya kotuydu.
Bu duruma canim çok sikiliyor kizlar ya
Kv nin evinde beraber oturuoruz bu arada .
Yani gecici bir sure ozel bir neden ama aylarca da surebilir yillarca da gunlercede.
deşifre olmamak için herkese özelden yazıyosunda, ya içlerinden biri eltin çıkarsa napcaksın
ya neymiş o özel mesele
zaten elti okusa anlamıştır kendini
2 aylık evli 1 aylık hamile
kayınbıradeleri ile yaşıyor
kaç kişi olabilir böyle
Ay bana da yaz :)Eltim degil gorumcelerim den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?