• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akıl verin bana :(

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Sevgilim askerde. Bu gün çok güzel bir şekilde netten görüştük konuştuk. Sonra birliğine teslim oldu. Annem, ben, bir kız arkadaş ve bir aile dostumuz, erkek, dışarı çıktık. Tamamen annemin zoruyla çıktım. Sevgilim de gitme diye söylemişti geçen gün. Ben dışarıdayken aradı, bebeğim benim hasta olmuş sesi nerdeyse tamamen gitmiş, ordan birinden telefon bulmuş sırf ben merak etmeyim yerleştim diyebilmek için. Yalan söylemem ona asla nerdesin deyince söyledim. Beni hiç dinlemiyorsun, ama çok yanlış yapıyorsun o kadar söyleyim dedi kapattı telefonu. Arkadaşının numarası var arasam hem geç oldu, hem de geçen aramıştım çok kızmıştı yabancı birini arıyorum diye. Bu gün de yine söyledi bak bu numarayı arama dedi. Onu yine de arasam mı? Yoksa sevgilim arar diye beklesem mi? Ya hiç aramazsa :( Arasa da ne deyip alacağım gönlünü?

Arama dediyse arama..

Bekle o arar mutlaka..Arayınca da ..annemim zoruyla çıktım.. falan dersin..

olur böyle şeyler..

kızgınlığı geçer mutlaka üzülme..

Arama dediyse arama..

Bekle o arar mutlaka..Arayınca da ..annemim zoruyla çıktım.. falan dersin..

olur böyle şeyler..

kızgınlığı geçer mutlaka üzülme..

aramayıp kendimi yiye yiye bekleyeceğim mecbur. Geçen demişti,bir daha olmayacak dedim. Annem ayrılmamızı istiyor ya onun kızacağı ne var yaptırıyor artık :( Seni öldürecek değil ya gitmeseydin diyecek. Gözünden düşerim kızgınlığı geçse de:(

Bence arama dediyse arama iyice kızdırma çünkü.
Elbette seni arayacaktır yani o zamanda gönlünü almaya çalışırsın.

bencede arama dediyse arama dahada kızdırırsın o mutlaka dayanamaz arar o zaman tatlı tatlı konuşur gönlünü alırsın ne zor şu askerlik birbirine ulaşamamak...

bencede arama dediyse arama dahada kızdırırsın o mutlaka dayanamaz arar o zaman tatlı tatlı konuşur gönlünü alırsın ne zor şu askerlik birbirine ulaşamamak...

Çok dikkat etmeye çalışıyordum, zaten sıkıntı da aklı ben de kalmasın bir de diye. Evimde bekliyordum işte ne güzel. Annem yüzünden hep :( İnşallah arar yarın. Bir de hasta olmuş o halde bile aklım onda kalıyor üzülüyorum diye aradı beni. Ben de gitme dediği erkek biriyle hem de gezmeye gitmişim gel de sinir olmasın. Arasam iyice soğur,:14: beni hiç dinlemiyorsun der. Ay evet askerlik mahvetti beni :14:

Sevgilim askerde. Bu gün çok güzel bir şekilde netten görüştük konuştuk. Sonra birliğine teslim oldu. Annem, ben, bir kız arkadaş ve bir aile dostumuz, erkek, dışarı çıktık. Tamamen annemin zoruyla çıktım. Sevgilim de gitme diye söylemişti geçen gün. Ben dışarıdayken aradı, bebeğim benim hasta olmuş sesi nerdeyse tamamen gitmiş, ordan birinden telefon bulmuş sırf ben merak etmeyim yerleştim diyebilmek için. Yalan söylemem ona asla nerdesin deyince söyledim. Beni hiç dinlemiyorsun, ama çok yanlış yapıyorsun o kadar söyleyim dedi kapattı telefonu. Arkadaşının numarası var arasam hem geç oldu, hem de geçen aramıştım çok kızmıştı yabancı birini arıyorum diye. Bu gün de yine söyledi bak bu numarayı arama dedi. Onu yine de arasam mı? Yoksa sevgilim arar diye beklesem mi? Ya hiç aramazsa :( Arasa da ne deyip alacağım gönlünü?

Canım bencede arama .Elbet erkek arkadaşın sana ulaşacaktır

arama demiş arama üstüne düşme hatalıymışsın gibi.. Aradığındada ''zaten hastasın çok merak ettim seni neden böyle yapıyosun ya keşke öle kapatmasaydın telefonu, zaten zorla çıktım eve geri dönücekken sen aradın.. Yalanda söyleyebilirdim ama yapmadım zaten uzaktayız böyle konular için kırmayalım birbirmizi lütfen.. Nasıl oldun hastamısın halaaa :('' gibi cümleler kur, düzelir herşey üzülme .

arama demiş arama üstüne düşme hatalıymışsın gibi.. Aradığındada ''zaten hastasın çok merak ettim seni neden böyle yapıyosun ya keşke öle kapatmasaydın telefonu, zaten zorla çıktım eve geri dönücekken sen aradın.. Yalanda söyleyebilirdim ama yapmadım zaten uzaktayız böyle konular için kırmayalım birbirmizi lütfen.. Nasıl oldun hastamısın halaaa :('' gibi cümleler kur, düzelir herşey üzülme .

Doğru aslında arasam hem tanımadığımız bir erkeği aradım diye kızacak, hem arama dediği halde aradım diye kızacak, hem de hatalı olan ben olmuş olacağım.

o senı arar merak etme hem nıye kızıyorkı dışarı çıkmak senınde hakkın geçıcı kıskanclık işte

Çok kıskancımdır ama kendim sevmem aşırı kıskanılmayı. O yüzden pek tersine gidecek şeyler yapmam normalde, o da ufak tefek kıskanır. Askerde iyice bir garipleşti. O adamla çıkmamı hiç bir zaman istemedi, ama kıramadığım kişi annem zaten. Bu gün aradı, telefonum meşguldü, geri aradım hemen yarım saattir sen kiminle konuşuyorsun diye azarladı. Dün yoldaydı usta birliği için, haber vermedi diye beni aradığı numarayı aradım kıyametler koptu tanımadığımız adamla ne konuşuyormuşum ben. Böyle değildi, kendi içinde benimle ciddi düşündükçe, sahiplendikçe mi böyle oluyor, askerlik mi böyle yapıyor bilmiyorum. İşe gidince bile kimseyle konuşmaz oldum, bayan arkadaşlar biliyor durumu anlıyorlar ama erkek öğretmen arkadaşlarımız benimle konuşmaya çekiniyor dedim espriyle, seninle niye konuşsun ki erkekler ne konuşacaklar ki dedi. Elinden gelse beni fanusa kapatıp o gelinceye kadar orada bekletecek.

Arama dediyse bence de aramamalısın.

Ayrıca erkek arkadaşın askerde olduğu için olduğundan daha kıskanç olması ve olaylara aşırı tepki vermesi çok normal.

Onunda psikolojisini anlamak lazım.

Asker yolu beklemek zordur. Allah sabır versin.

Arama dediyse bence de aramamalısın.

Ayrıca erkek arkadaşın askerde olduğu için olduğundan daha kıskanç olması ve olaylara aşırı tepki vermesi çok normal.

Onunda psikolojisini anlamak lazım.

Asker yolu beklemek zordur. Allah sabır versin.

aramadım, buraya takılınca unutmuşum azcık :) İnşallah yarın arar da gönlünü alırım. Zaten askerde olduğu için böyle olduğunu düşünmek istiyorum.

Yanında annen varken erkek arkadaşın neden bu kadar karışıyor ki?
Bence de arama o arar zaten sen de annenin yanında olduğunu, sana güvenmesi gerektiğini söylersin konu kapanır -bence-:31:

yok artık. o askerdeyken sokağa çıkmayacakmıymışsın. ondan izin mi alacaksın birde. hemde annen varken yanında.
gönüllü kölelik resmen.

Back
X