• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akıl verin bana :(

kızın değil erkeğin ya ayrılırsa diye korkması makbuldür,erkek her zaman sevgide saygıda bir adım önde olmalı, beni hiç dinlemiyosun demesi saçma evimi bekliceksin başında annen var ne gelecek yani başına, başımızda bi erkek olsunda bize hükmetsin demoklesin kılıcı gibi tepemizde dursun merakından bi vazgeçin lütfen ne bu boyunduruk

arkadaşını falan arama daha kötü olur.
bunun yüzünden ayrılmazsınız merak etme.
zorunda kaldım dersin.
asıl mesele sen gitmeyi sadece erkek arkadaşın istemiyor diye mi istemiyordun
yoksa kendin özgür iradenle mi istemiyordun?
sevgilinin istememesinin özel bir sebebi var mı?

Ben de erkek arkadaşınızın neye kızdığını anlamadım, 140 gün sadece evde oturup, kimseyle görüşmeden, dışarıya bile çıkmadan onu o şekilde mi bekleyecekmişsiniz evde, böyle bir şeyi nasıl kabul ediyorsunuz hayret...

Nasıl yani erkek arkadaşın dışarı çıkmana izin vermiyor mu??:53: daha şimdiden!hemde ailenle çıkmışsın:53: yanlış yapıyorsun canım,daha şimdiden ipleri vermişsin sevginin eline...Allah yardımcın olsun.

kadınlar erkekleri tepelerine çıkarıyor
sonra erkekler tepelerinde tepinince aaa yardım edin diyorlar:31:

Ay nerelere gelmiş benim konu :) Hiç dışarı çıkma demiyor hatta ilişkimizde olan sınırlarımız içinde çık gez dolaş sıkılma diyor ama o arkadaşımı sevmiyor bana devamlı başka birini ayarlamaya çalıştığı için.
Gönüllü kölelik nedir yahu :) Sanırım biz çift olarak öyleyiz :D Ben onun hayatına karışırım o da benimkine. Ama cıvık cıvık bir tarzda da değil. Zamanla kendiliğinden oluştu karışma sınırlarımız. Herkesin özel hayatı olmalı ama birbirimizin hayatında söz hakkımız olmalı. Şu da var o benim için bir sürü fedakarlık yapıyorsa ben de onun için bir şeyler yapmayı normal buluyorum. Biz farklı kültürden insanlarız. O doğulu ben batılıyım. İkimizin de mantığı ben neden yapıyorum o yapsın olsaydı imkanı yok devam edemezdik. O benim rahatsız olduğum ve istediğim şeyleri bilir kendine zor gelse de fedakarlık yapar, ben de yaptığı şeylerin kıymetini , ona o şekilde davranırım. Sonra o sonra ben böyle gidiyoruz biz :D :D Bu arada aradı. üzülmüş, ben de üzüldüğümü söyledim. Tatlıya bağladık şükür ki. İnşallah bir daha aramaz diyen arkadaşım öyle deme deme :D :D Kızın değil erkeğin korkması konusuna da katılmıyorum. Şunu çok iyi bilirim benden kolay kolay ayrılmaz ben de ondan ama ikimizde hoş olmayan bir şey yaptığımız zaman ayrılık olacağını da biliriz. Bizim ne sonsuza kadar ayrılmayacağız garantimiz var ne de ha deyince ayrılırız ihtimalimiz. Biraz garibiz işte :D:D

Back
X