• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akıl verin ne olur deliricem sinirden

derin_elvinnn

Gülümse bitsin karanlık...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
660
959
103
Sinirden uyuyamadım. Bir önceki evliliğim aldatma nedeniyle bitti 2 yıl önce. 6 ve 3 yaşlarında iki kızım var. Babaları olan kişi beni aldattığı ‘sıfat kullanmamaya çalışıyorum’ kadınla birkaç ay sonra evlendi. 2 ayda bir gelip cafelerde çocukları gördü hak etmese de baba kişisi.
Bugün msj attı çocukları eve götürmek istediğini. Ben de küçük olduklarını bakamayacağını ve evde kendisinden başka kimsenin olup olmayacağını sordum. Laf kalabalığı yaptı ben de iyi niyetimden kabul ettim.
Sorun şu ki, yuvamı yıkan kadınla benim çocuklarımı ne hakla bir araya getirebilir. Düşündükçe deliricem uyku tutmadı düşünmekten. Çocuklarım küçük olayın farkında değil. Evlendi diye nasıl meşrulaştırabilirler yaptıklarını. Kadın evli olduğunu biliyordu konuşmuştum telefonda.
Ne olur akıl verin sabah msj atıp kendisi burda görüşecekse gelmesini söyleyeceğim.

Sinirden uyuyamadım. Bir önceki evliliğim aldatma nedeniyle bitti 2 yıl önce. 6 ve 3 yaşlarında iki kızım var. Babaları olan kişi beni aldattığı ‘sıfat kullanmamaya çalışıyorum’ kadınla birkaç ay sonra evlendi. 2 ayda bir gelip cafelerde çocukları gördü hak etmese de baba kişisi.
Bugün msj attı çocukları eve götürmek istediğini. Ben de küçük olduklarını bakamayacağını ve evde kendisinden başka kimsenin olup olmayacağını sordum. Laf kalabalığı yaptı ben de iyi niyetimden kabul ettim.
Sorun şu ki, yuvamı yıkan kadınla benim çocuklarımı ne hakla bir araya getirebilir. Düşündükçe deliricem uyku tutmadı düşünmekten. Çocuklarım küçük olayın farkında değil. Evlendi diye nasıl meşrulaştırabilirler yaptıklarını. Kadın evli olduğunu biliyordu konuşmuştum telefonda.
Ne olur akıl verin sabah msj atıp kendisi burda görüşecekse gelmesini söyleyeceğim.

Çok zor bir durum..
Ben olsam gönderirdim . Evet yuvanız yıkılmış o kadın yüzünden ama yavrularınız şu anda bir şey bilmiyor bırakın gitsinler bu seferlik. 2. Sefere rahatsız olduğunuzu kabul etmeden önce söylersiniz. İlk başta kabul etmişsiniz.

Disardan bir goz olarak bakinca evliliginizi bitiren sey kadin degil. Ortada dogru durust bir evlilik olsa baskasindan dolayi bitmezdi. Zaten bitmis bir evlilikmis ki adam baska birine gitmis. Aldatmasini normallestirmiyorum. Baskasina asik olduysa direk konusup bosanmaliydi. Ama yine de cocuklarin babasi ve tabi ki evine goturebilir bence bilmiyorum kanunen gondermeme hakkiniz var mi?

Siz hala hakli olarak yasadiklarinizla duygusal karar veriosunuz. Sizin iliskiniz ayri , kizlarinizla babalarinin iliskisi ayri. Yani eninde sonunda babalarinin evini, size zor gelsede esini taniyacaklar. Bu konularda pedagogla konusmaniz iyi olur. Yaslari cok kucuk babalarinin yeni evine gitmelerinin etkisi ne olur, bunu ogrenin. Ben olsam bunu ogrenmeden izin vermezdim sanirim.

Disardan bir goz olarak bakinca evliliginizi bitiren sey kadin degil. Ortada dogru durust bir evlilik olsa baskasindan dolayi bitmezdi. Zaten bitmis bir evlilikmis ki adam baska birine gitmis. Aldatmasini normallestirmiyorum. Baskasina asik olduysa direk konusup bosanmaliydi. Ama yine de cocuklarin babasi ve tabi ki evine goturebilir bence bilmiyorum kanunen gondermeme hakkiniz var mi?
Başkasına aşık olmak mı komik sadece. Cinsellik temeliyle başlayan, ben öğrendiğimde adamın boşanmamak için 40 takla attığı, sonra da ben tekmeyi basınca paşa paşa gidip evlendiği bir durumdan bahsediyorum.
Ha bir de ortada evlilik yokmuş demişsiniz ya, evlenmek için peşimde koşan da oydu, daha ilk yıldan aldatmaya başlayan da, tabi herşeyi sonradan öğreniyorum.
Yorumunuza bakınca böyle tip erkeklerden haberdar olmadığınız anlaşılıyor umarım da karşılaşmazsınız.

Yok aslinda o isler öyle olmuyor. Ne seytan kadinlar gördü bu gözler gül gibi evlilikleri dagitan.

Çok hışımlısınız ama evliliğinizi bitiren kocanız. Her ne yaparsa yapsın, ayrılmamak için 40 taklada atsa eşiniz evliliği bitirmiş. Sırf evliliğim bitti dur boşta kalmayayım değeriyle evleneyim dememiştir.

Diğer kadının suçu yok mu? Var tabiki ama %80 eşiniz suçlu bunu bilin ki karar verirken daha sakin davranın.

Bu adam bu kadınla evli olduğu müddetçe o çocukların hayatında da yerleri olacak. Öncelikle bunu kabullenin. Mahkeme çocukları görme hakkı verdiyse baba o süreler içinde görür. Bu sırada nereye götüreceğine karışabilir misiniz bilmiyorum ama kanımca eve götürme deme hakkınızın olduğunu sanmıyorum.

Haa eski kocanızın bu teklifle gelmesi de ayıp. Çok pişkince bir hareket ama bir kere teklifte bulunmuş. Buna daha ne kadar engel olabilirsiniz bilmiyorum.

En iyisi, adama durumu açıklayıp bundan rahatsızlık duyacağınızı, çocuklarınızın o kadınla görüşmesini istemediğinizi söyleyebilirsiniz. Veya dava açıp çocuklarınızın o kadınla görüşmesine engel olabilirsiniz diye düşünüyorum.

göndermeyin.
cici anne çocuk mu sevecekmiş.
gitsin parka orda sevsin.
babacımız evlatlarına çok düşkün izlenimi verecekse bir zamanlar çocuklarını hiçe sayıp saygı deger kadınlarla yedigi haltlar yüzünden nekadar düşkün oldugunu zaten gösterdi.
direk yüzüne konuşun.
sempatik baba rollerine bürünmesin.
adam gb görsün gitsin.

Yok aslinda o isler öyle olmuyor. Ne seytan kadinlar gördü bu gözler gül gibi evlilikleri dagitan.

Gül gibi evlilikleri bitiren diğer kadından ziyade aklı uçkurunda olan erkektir. Ve biten evlilik gül gibi evlilik değil kadının kendi kendine evliliğini gül gibi gördüğü evliliktir.

Biten evliliklerde eşlere sorumluluk yükleyin biraz. Diğer şahıstan önce size karşı sorumluluk eşe aittir.

hadi bu sefer izin vermediniz ya ondan sonraki sefer? yada ondan sonraki? ne kadar ertelerseniz erteleyin bu buluşma görüşme olacak... yok yere sorun çıkartım kıskanç yada unutamayan eş durumunu düşürmeyin kendinizi

Bence görüstürmeyin ya o seytan kadin cocuklarinizida doldurur...

O kadın çocuklara sizin kadar bakamaz hatta hiç bakmaz. Belki istemiyordur bile de eşiniz dedi diye mecbur kalmıştır. Allah o kadını da eski eşinizi de bildiği gibi yapsın ama çocuklar Arada kalmasın. Aslında çocuklarınız gitse döküp saçsa mahvetse ortalığı onlar da kavga etse mutlu olurum ben açıkçası. Ama çocuklar için de en iyisi gitmemeleri bence. O ahlaksız kadın belki üzer Canlarını sıkar bilemiyoruz

Msj attım sabah ilk iş. Çocuklarınızı burada görecekseniz gelin dedim tmm dedi, sorun çıkarmadı. Acayip rahatladım.

Bazı yorumlarda er yada geç babasının hayatındaki kadınla tanışacakları bir araya gelecekleri falan söylenmiş ancak babaları olacak şahıs sırf resmi hakkı olarak bireysel görülebilir evet. Ama şu anki yaşantısına çocuklarımı dahil edemez.
Kızlarım büyük olsa ve farkında olsalar yapılanların onun evine gitmeyi istemezler ve gitmezlerdi. Ama şu an küçükler ve farkında bile değiller baba denen şahsın zamanında onlarla geçirmesi gereken zamanı, parayı, emeği, sevgiyi bir aşifteye verdiğinin. Çocuklarım küçük ben ne yaparım nasıl yaptı bunu çocuklarıma diye telefonda ağladığım, ben de aldatıldım diye beni teselli eden k ltk’ın, beni atlatıp ilişkisine tam gaz devam ettiğini şu an anlamaları mümkün değil çocuklarımın.
amaçları neyse bilmiyorum, belki de vicdan temizliği.

yaşadığınız durum çok zor
allah içinize ferahlık versin

çocuklara gelince o da onların babaları ve artık ortada gayri resmi bir durum yok

sizden tek ricam çocuklara babalarını kötülemeyin
babaları onlar için iyi olsun hep
aynı şekilde o karaktersiz kadınla da ilgili yorum yapmayın ki cocuklar babalarını annelerini üzen , baska bir kadına tercih eden kötü baba olarak bilmesin

eşiniz kötü evet ama babaları malesef.

Back
X