• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akıl verin ne olur deliricem sinirden

Çok zor sizin için ama muhakkak karşılaşacaklar. Küçükken tanışsınlar da en azından, iki gün sonra sorun çıkmasın.

Aynen katiliyorum
Milletce amma genis olduk
Rezillik, midesizlik, ahlaksizlik, evli adamla dusup kalkma, evliyken baska kadinla dusup kalkma rezilligi bir nikah yapinca siliniyor mu gidiyor mu yani? Ahlaksizlik ahlaksizliktir bu kadar. Evlendiler diye bu adam da kadin da temizlendi duzgun insanlar mi oldu yani? Nikah yapinca rezil, ahlaksiz tipler "babanin nikahli karisi" statusune mi yukseliyor?
Bende sana katılıyorum.
Ne oluyor yani.. bi nikah o yapılan şerefsizliği, pisliği ve vicdansızlığı kapatıyor mu?????
konu sahibi, sizinle aynı fikirdeyim bende olsam o şahısla aynı ortamda görüştürmezdim.
Benim bi erkek kuzenim iki küçük kızı varken, eşini aldattı ve o kişiyle evlendi.
Kuzenim evinde kızlarına oda döşedi, gelip kalsınlar diye. İlk başta kıskançlık gibi sorunlar oldu tabi. birde kuzenimin ikinci evliliğinden çocuğu oldu.
Ama şu var ki para bazı şeyleri susturdu..
İlk gelin. kuzenime bedelini parayla ödetti diyebilirim.
Şimdi anne de kızlar da keyiflerine bakıyorlar valla.
Paranın gücü diyorum.

Sende önüne bak artık bence yeni bir eş ile başlayabilirsin çocuklarında isteyecegi birisi mesela tanıstır sevdirt evlen yapacak bişey yook

Bence cocuklarınız için bir pedagogla mutlaka gorusun hatta kendınıZde paıkolojık destek alın aldatılmamın etkısını uzerınızden atamamıasınız.cocuklarınızın mutlu olabılmesı için bir baba figurüne ihtiyaçları var ama siz suan anlamaZlar ama ilerde nasıl bır baba anlayacaklar dıywrek yanlıs bı yol çiziyoesunuz yapmayın yaZıktır.
Evet tum suc esınızın ama malesef derleyıp toparlamak anne olarak size kalmıs hersey cocuklarınız için unutmayın.

Back
X