- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi derin_elvinnn
Yapacak cok birsey yok : ( cocuklar karsimizdaki erkekle omur boyu bagli kalmamizi sagliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her erkegin uckur konusunda zaafi var. Ama su da bir gercek ki özellikle evli yani “secilmis” erkegi tercih eden kadinlar da var. Bu kadinlardan biri cok yakinimda onu tanidim taniyali hep evli ya da sevgilisi olan erkeklere dadandi. En sonunda yeni evli olan patronunu ayartti ve bosanmasina sebep oldu. Erkegin hic sucu yok sütten cikmis ak kasik demiyorum. Ama erkek genelde av oluyor.Gül gibi evlilikleri bitiren diğer kadından ziyade aklı uçkurunda olan erkektir. Ve biten evlilik gül gibi evlilik değil kadının kendi kendine evliliğini gül gibi gördüğü evliliktir.
Biten evliliklerde eşlere sorumluluk yükleyin biraz. Diğer şahıstan önce size karşı sorumluluk eşe aittir.
Başkasına aşık olmak mı komik sadece. Cinsellik temeliyle başlayan, ben öğrendiğimde adamın boşanmamak için 40 takla attığı, sonra da ben tekmeyi basınca paşa paşa gidip evlendiği bir durumdan bahsediyorum.
Ha bir de ortada evlilik yokmuş demişsiniz ya, evlenmek için peşimde koşan da oydu, daha ilk yıldan aldatmaya başlayan da, tabi herşeyi sonradan öğreniyorum.
Yorumunuza bakınca böyle tip erkeklerden haberdar olmadığınız anlaşılıyor umarım da karşılaşmazsınız.
Göreceksen gel evde gör.evli adamı bastan cikaran ahlaksız bir kadınla ayni ortamda kızlarımın bulunmasını ıstemiyorum deyin
Yok aslinda o isler öyle olmuyor. Ne seytan kadinlar gördü bu gözler gül gibi evlilikleri dagitan.
Msj attım sabah ilk iş. Çocuklarınızı burada görecekseniz gelin dedim tmm dedi, sorun çıkarmadı. Acayip rahatladım.
Bazı yorumlarda er yada geç babasının hayatındaki kadınla tanışacakları bir araya gelecekleri falan söylenmiş ancak babaları olacak şahıs sırf resmi hakkı olarak bireysel görülebilir evet. Ama şu anki yaşantısına çocuklarımı dahil edemez.
Kızlarım büyük olsa ve farkında olsalar yapılanların onun evine gitmeyi istemezler ve gitmezlerdi. Ama şu an küçükler ve farkında bile değiller baba denen şahsın zamanında onlarla geçirmesi gereken zamanı, parayı, emeği, sevgiyi bir aşifteye verdiğinin. Çocuklarım küçük ben ne yaparım nasıl yaptı bunu çocuklarıma diye telefonda ağladığım, ben de aldatıldım diye beni teselli eden k ltk’ın, beni atlatıp ilişkisine tam gaz devam ettiğini şu an anlamaları mümkün değil çocuklarımın.
amaçları neyse bilmiyorum, belki de vicdan temizliği.
Başkasına aşık olmak mı komik sadece. Cinsellik temeliyle başlayan, ben öğrendiğimde adamın boşanmamak için 40 takla attığı, sonra da ben tekmeyi basınca paşa paşa gidip evlendiği bir durumdan bahsediyorum.
Ha bir de ortada evlilik yokmuş demişsiniz ya, evlenmek için peşimde koşan da oydu, daha ilk yıldan aldatmaya başlayan da, tabi herşeyi sonradan öğreniyorum.
Yorumunuza bakınca böyle tip erkeklerden haberdar olmadığınız anlaşılıyor umarım da karşılaşmazsınız.
Her erkegin uckur konusunda zaafi var. Ama su da bir gercek ki özellikle evli yani “secilmis” erkegi tercih eden kadinlar da var. Bu kadinlardan biri cok yakinimda onu tanidim taniyali hep evli ya da sevgilisi olan erkeklere dadandi. En sonunda yeni evli olan patronunu ayartti ve bosanmasina sebep oldu. Erkegin hic sucu yok sütten cikmis ak kasik demiyorum. Ama erkek genelde av oluyor.
ha güya bilmiyormuş yani evli adamla beraber olduğunu ?Msj attım sabah ilk iş. Çocuklarınızı burada görecekseniz gelin dedim tmm dedi, sorun çıkarmadı. Acayip rahatladım.
Bazı yorumlarda er yada geç babasının hayatındaki kadınla tanışacakları bir araya gelecekleri falan söylenmiş ancak babaları olacak şahıs sırf resmi hakkı olarak bireysel görülebilir evet. Ama şu anki yaşantısına çocuklarımı dahil edemez.
Kızlarım büyük olsa ve farkında olsalar yapılanların onun evine gitmeyi istemezler ve gitmezlerdi. Ama şu an küçükler ve farkında bile değiller baba denen şahsın zamanında onlarla geçirmesi gereken zamanı, parayı, emeği, sevgiyi bir aşifteye verdiğinin. Çocuklarım küçük ben ne yaparım nasıl yaptı bunu çocuklarıma diye telefonda ağladığım, ben de aldatıldım diye beni teselli eden k ltk’ın, beni atlatıp ilişkisine tam gaz devam ettiğini şu an anlamaları mümkün değil çocuklarımın.
ha güya bilmiyormuş yani evli adamla beraber olduğunu ?
Yalan yahu
Tum metreslerin bahanesi d ehazir, evli oldugunu bilmiyordum beni kandirdi. Yerseeeeeeeeen
Lütfen ilerde de çocuklarınıza bunu anlatmayın anlatacaksınız imajı olustu çünkü bende.Msj attım sabah ilk iş. Çocuklarınızı burada görecekseniz gelin dedim tmm dedi, sorun çıkarmadı. Acayip rahatladım.