• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akıl verin ne olur deliricem sinirden

Eski ese hakli sebeblerden öfkeli ve kirginsiniz ama o kadin simdi esi ve er veya hec cocuklarinizin hayatina girecek. Cocuklarinizi sizde alamaz ayiramaz. Ama babalariyla olan baglari olsun diye istiyorsaniz onu ne kadar zor olsada artik kabullenmeniz lazim. Isiniz zor biliyorum ama burda söz konusu cocuklarin iyiligi ve gelecegi

Hayatımda hiç aldatılmadım yani umarım... farketmedim en azından , fakat annesi, babası tarafından aldatılmış biri olarak bir kadının canının nasıl yandığını gördüm , anlayabildiğim kadarıyla anladım diyelim. Hiç bir kadın aldatılmayi hak etmez , burda sonuna kadar sizinle aynı taraftayım.
Ama iş çocuk baba vs . Iliskisine gelince, orda biraz farklı düşünüyorum sizden :/ bu durum hoşunuza gitmeyebilir (benimde gitmezdi gercekten) ama yine de hayır oraya götüremez buraya götüremez demeyi çok doğru bulmuyorum . Siz gönderseniz de zaten emin olun o kadın çok meraklı olmayacaktır sizin çocuğunuza, büyük ihtimalle eşiniz zaten diğer seferlerde kendisi dışarda görüşmeyi talep edecektir. Eski eşiniz her ne kadar hos seyler yapmasa da olanlar olmuş, siz eşinize olan öfkenize çocuklarınizi alet etmeyin bence .

Yapacak bir sey yok. Gecmis gecmiste kaldi. Su anda o adam biriyle evli ve evine cocuklarini da almak istiyor olaya boyle bakmalisiniz. Otesi cocuklara zarar verir

Gül gibi evlilikleri bitiren diğer kadından ziyade aklı uçkurunda olan erkektir. Ve biten evlilik gül gibi evlilik değil kadının kendi kendine evliliğini gül gibi gördüğü evliliktir.

Biten evliliklerde eşlere sorumluluk yükleyin biraz. Diğer şahıstan önce size karşı sorumluluk eşe aittir.
Her erkegin uckur konusunda zaafi var. Ama su da bir gercek ki özellikle evli yani “secilmis” erkegi tercih eden kadinlar da var. Bu kadinlardan biri cok yakinimda onu tanidim taniyali hep evli ya da sevgilisi olan erkeklere dadandi. En sonunda yeni evli olan patronunu ayartti ve bosanmasina sebep oldu. Erkegin hic sucu yok sütten cikmis ak kasik demiyorum. Ama erkek genelde av oluyor.

Başkasına aşık olmak mı komik sadece. Cinsellik temeliyle başlayan, ben öğrendiğimde adamın boşanmamak için 40 takla attığı, sonra da ben tekmeyi basınca paşa paşa gidip evlendiği bir durumdan bahsediyorum.
Ha bir de ortada evlilik yokmuş demişsiniz ya, evlenmek için peşimde koşan da oydu, daha ilk yıldan aldatmaya başlayan da, tabi herşeyi sonradan öğreniyorum.
Yorumunuza bakınca böyle tip erkeklerden haberdar olmadığınız anlaşılıyor umarım da karşılaşmazsınız.

Erkeklerin çoğu sizin eski eşiniz şeklinde
Ben de aşık oldum boşanalım diyen erkek ne gördüm ne duydum. Evlilikler genelllikle eşin öğrenip tekme koymasıyla bitiyor. Ne metreslerde ne evli erkeklerde o cesaret, o yürek yok yani. 2 taraf da rezil ve midesiz

Size gelince bence haklısınız. Ben olsam ben de çocuklarımın evli bir erkekle düşmüş kalkmış, ahlaksız ve rezil bir metresle görüşmesini istemezdim. Aynen böyle yazın eşinize. Ahlaksız tiplerle çocuklarımı muhattap edemem yazın. gelsin çocukları sizin evinizde görsün ya da AVMde gezdirsin. Babaanne evi de olabilir pekala.

aldatmalarda evli olduğu halde başkasıyla ilişki kurandadır hatanın çoğu.aldatan erkek ya da kadın kendi eşini evlatlarını düşünmemiş birlikte olduğu kişi onun çocuklarını onun eşini düşünür mü? o yüzden o kadından ziyade suç hata eşinizde. sizi sevmiş peşinizden koşmuş boşanmak istememiş bunların hepsi faso fiso boşanır boşanmaz gitmiş evlenmiş demek ki vicdanen rahatsız olmamış.yani eski eşiniz karaktersizmiş.elbet çocuklarını görecek ama dışarıda ya da uygun bir ortamda görsün vakit geçirsin.ama ilerde bir gün muhakkak o kadınla çocuklar karşılaşır bu kaçınılmaz.babalarının eşi yapacak bir şey yok.

Göreceksen gel evde gör.evli adamı bastan cikaran ahlaksız bir kadınla ayni ortamda kızlarımın bulunmasını ıstemiyorum deyin

Aynen katiliyorum
Milletce amma genis olduk
Rezillik, midesizlik, ahlaksizlik, evli adamla dusup kalkma, evliyken baska kadinla dusup kalkma rezilligi bir nikah yapinca siliniyor mu gidiyor mu yani? Ahlaksizlik ahlaksizliktir bu kadar. Evlendiler diye bu adam da kadin da temizlendi duzgun insanlar mi oldu yani? Nikah yapinca rezil, ahlaksiz tipler "babanin nikahli karisi" statusune mi yukseliyor?

Yok aslinda o isler öyle olmuyor. Ne seytan kadinlar gördü bu gözler gül gibi evlilikleri dagitan.

Umarim ironi yapiyorsunuzdur.

Konuya gelirsek bencede kadin suçlu değil, en büyük suç eşte. Ortda çocuk olunca böyle oluyor ne yazikki, böyle çirkin bir olayda bile mecburen görüşmek zorunda kaliniyor.

Ve artik evlenmişler. Zorda olsa bu kabullenilmesi lazim. O çocuklarinda babalarini sadece kafede görmeleri, psikolojileri için iyi değil. Er yada geç bu kadin babalarin hayatin bir parçasi olduğu için, çocuklarin hayatindada olacak.

Burda başka bir üye daha önermişti, önce bir pedagog fikri alinmali harekete geçmeden önce. Çocuklarin psikolojisi herşeyden daha önemli çünkü.

Son düzenleme:
Msj attım sabah ilk iş. Çocuklarınızı burada görecekseniz gelin dedim tmm dedi, sorun çıkarmadı. Acayip rahatladım.

Bazı yorumlarda er yada geç babasının hayatındaki kadınla tanışacakları bir araya gelecekleri falan söylenmiş ancak babaları olacak şahıs sırf resmi hakkı olarak bireysel görülebilir evet. Ama şu anki yaşantısına çocuklarımı dahil edemez.
Kızlarım büyük olsa ve farkında olsalar yapılanların onun evine gitmeyi istemezler ve gitmezlerdi. Ama şu an küçükler ve farkında bile değiller baba denen şahsın zamanında onlarla geçirmesi gereken zamanı, parayı, emeği, sevgiyi bir aşifteye verdiğinin. Çocuklarım küçük ben ne yaparım nasıl yaptı bunu çocuklarıma diye telefonda ağladığım, ben de aldatıldım diye beni teselli eden k ltk’ın, beni atlatıp ilişkisine tam gaz devam ettiğini şu an anlamaları mümkün değil çocuklarımın.
amaçları neyse bilmiyorum, belki de vicdan temizliği.

ben çocukların yaşları sebebi ile bu ilişkide fazlalık olan 3. bir şahısla muhattap olmalarını sizin gibi doğru bulmuyorum. ileride artık akılları başlarına geldiğinde objektif bir şekilde hatta bir pedagog eşliğinde (yanlı olmamak çocukları psikolojik olarak sıkıntıya sokmamak adına) durumu anlatıp babalarının hayatındaki şahısla tanışıp tanışmamaya, iletişim kurup kurmamaya kendileri karar vermeliler. ama şu anda siz en doğrusunu yapmışsınız.

Başkasına aşık olmak mı komik sadece. Cinsellik temeliyle başlayan, ben öğrendiğimde adamın boşanmamak için 40 takla attığı, sonra da ben tekmeyi basınca paşa paşa gidip evlendiği bir durumdan bahsediyorum.
Ha bir de ortada evlilik yokmuş demişsiniz ya, evlenmek için peşimde koşan da oydu, daha ilk yıldan aldatmaya başlayan da, tabi herşeyi sonradan öğreniyorum.
Yorumunuza bakınca böyle tip erkeklerden haberdar olmadığınız anlaşılıyor umarım da karşılaşmazsınız.

Iliskinin, evliligin başlarinda cok asik olmak, pesinden kosmak vs bunlar sevginin sonsuza dek surecegi anlamina gelmiyor.

Aldatilmayi daha once tecrube etmiş biriyim evliligimde olmasa bile.
Cinsellik icin veya degil o iliski de birseyler bitmis ki adam baskalarina sarmis veya karakteri boyledir ama iki turlu de evliligi yikan kisi o kadin olmuyor. O kadin olmasa baskasi olacakti bunu anlatmaya calisiyorum.
Bosanmamaya calismasinin sebebi size olan aşkindan degil duzen bozmak istememekten. Gercekten pisman olan insan hemen gidip evlenmezdi zaten veya o kisiyi sadece cinsellik olarak goruyor olsa yine evlenmezdi. Evlenmeden once de cinsellik yasayabiliyorlarmis zaten.

Cocukalri babalarina gondermek icin kadini "yuvami yikan kadin" diye evde bulunmasini istememeniz garip geldi sadece.

Her erkegin uckur konusunda zaafi var. Ama su da bir gercek ki özellikle evli yani “secilmis” erkegi tercih eden kadinlar da var. Bu kadinlardan biri cok yakinimda onu tanidim taniyali hep evli ya da sevgilisi olan erkeklere dadandi. En sonunda yeni evli olan patronunu ayartti ve bosanmasina sebep oldu. Erkegin hic sucu yok sütten cikmis ak kasik demiyorum. Ama erkek genelde av oluyor.

Olmasınlar efendim. Av falan olmasınlar. Sadık olmayı öğrensinler.
Etrafta evli erkeği avlamak isteyen kadın kadar evli kadını avlamak isteyen erkekte var.
Seçilmiş erkek veya kadın fark etmez.
İnsan olarak bakarım ben olaya.
Evliliğine, eşine, çocuklarına sadakat göstermeyen kişidir suçlu olan.
Türk kadını olarak kocaları ayartılan varlıklar olarak görmekten vazgeçtiğimiz, aldattığı anda yol verdiğimiz anda daha rahat edeceğiz.

tamamen size kalmış
o kadının evine göndermem diyorsanız zaten öfkeniz geçmemiş demekki
hazır değilsiniz
ve suçlu olarak eşinizden ziyade kadını görüyorsunuz
ama eşiniz sizi aldattığı için daha suçlu aslında
gönderseniz size bunu yapan insanlara neden çocuk emanet edesiniz dicem
yani iki ucu pisli değnek
hazır değilseniz göndermeyin, dışarda vakit geçirsinler.

Msj attım sabah ilk iş. Çocuklarınızı burada görecekseniz gelin dedim tmm dedi, sorun çıkarmadı. Acayip rahatladım.

Bazı yorumlarda er yada geç babasının hayatındaki kadınla tanışacakları bir araya gelecekleri falan söylenmiş ancak babaları olacak şahıs sırf resmi hakkı olarak bireysel görülebilir evet. Ama şu anki yaşantısına çocuklarımı dahil edemez.
Kızlarım büyük olsa ve farkında olsalar yapılanların onun evine gitmeyi istemezler ve gitmezlerdi. Ama şu an küçükler ve farkında bile değiller baba denen şahsın zamanında onlarla geçirmesi gereken zamanı, parayı, emeği, sevgiyi bir aşifteye verdiğinin. Çocuklarım küçük ben ne yaparım nasıl yaptı bunu çocuklarıma diye telefonda ağladığım, ben de aldatıldım diye beni teselli eden k ltk’ın, beni atlatıp ilişkisine tam gaz devam ettiğini şu an anlamaları mümkün değil çocuklarımın.
ha güya bilmiyormuş yani evli adamla beraber olduğunu ?

bazi arkadaşlar kadinin suçu yok demisler de bakın erkek denen cins herkese yem atar o oltaya düşmemek kadinin elindedir ha bu arada konu sahibesi şu konuda rahat olsun size bunu yaşatan o kadina da aynisini emin olun yaşatacaktir.Evlatlarinizi öyle bi kadinin oldugu eve gondermemek de haklisiniz gerekirse mahkeme karariyla cocuklarinizin hangi sartlarda eski eş kisisiyle gorusmesi gerektigini ayarlatin

Lütfen ilerde de çocuklarınıza bunu anlatmayın anlatacaksınız imajı olustu çünkü bende.

Ortada size yanlıs yapan bi eski es var siz de ceza olarak adamı boşamışsınız ötesine karışmamalısınız. Yerinizde olsam ben de siz gibi davranırdım belki ama doğru olan bu değil bence. Belki bi uzmandan da görüs alabilirsiniz.

Hiçbir erkek mecbur kaldığı için biriyle evlenmez ayrıca. Durumun farkına varın ve kabullenin umarım sizi hakeden düzgün biriyle cok mutlu olursunuz. Cocukları nolur arada bırakmayın. Babalarından uzak büyümeleri o kadınla görüşmelerinden çok daha büyük sorunlara yol acar emin olun.

Back
X