Selam..
Benim sorunumda bir çoğunuz gibi lekeler ve sivilce izlerim her gören ne oldu sana diyorlar bi sorunun sıkıntınmı var da dışarıya vurmuş cildin...
mafoldumben
Bi sıkıntınmı var diyorlar lekelerim çoğaldı sanki ve geçiremediğim sivilce izlerim yüzümde sanki bir alacalık var renk değişikliği
Doktora gitmeye karar verdim..
Benimle aynı dertlerden muzdaripler doktora giden var mı ?
Bir de dermatolok mu ?
cildiyeci mi?
Kafama göre bişiler sürmek istemiyorum sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum ama çok mutsuzum yaa yardımcı olursanız sevinirim..
Bepanten.. kükürtlü sabun.. Zeytin yağlı sabun..Kil maskesi.. gülsuyu.. oriflame sivilce önleyici (jel tonik krem 3 lüsü)..
aklıma gelmeyen bir kaç şey daha uyguladım.. hiç biri fayda etmiyor..
Geçmiyor bitmiyor
Bıktım artık bakmıyorum bile bıraktım kendi haline sivilcelerimide lekelerimide..
Hiç bişe fayda etmiyor:gitme:
Benimde aynı öyle
Daha aklıma geldi dermodetox diadermine temizleme jelini kullandım elma sirkisi limon hiç biri farda etmedi temizleme jelleride temizlemiyor daha beter oluyor hassas sanırım benimde cildim doktor da genelde soyucu kremler veriyormuş gidenler öyle diyor ama tatile gidicem güneşe çıkmamam lazım bu kremleri kullandığım tadirde..
Nedir bu çektiğimiz ya hiç mi bişi iyi gelmez..
en son aktara gitmiştim saç bakım yağı almaya naturelin serumunu gösterdi lekeler için (sivilce lekerlerim ve sivilcem var)
Onunda iyi gelmeyeceğini düşündüğümden almadım..
Doktor yolumu gözüküyor kararsızım hala ya kafamada çok takıyorum..
canım kararsız kalacak bir durum yok ; dermatoloğa gitmelisin... yerimseniben
aynii sorun bendede var ya benim sivilcelerim ama tuhaf leke leke gibi ici dolu deyil aptal doktor akne dedi ama deyyill!!!
siz bisey biliyosaniz lütfen yardimci olun banada ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?