Sivilceli Ciltler Kızlar bir akıl verin..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.250
115.491
1.123
Selam..
Benim sorunumda bir çoğunuz gibi lekeler ve sivilce izlerim her gören ne oldu sana diyorlar bi sorunun sıkıntınmı var da dışarıya vurmuş cildin...
mafoldumben
Bi sıkıntınmı var diyorlar lekelerim çoğaldı sanki ve geçiremediğim sivilce izlerim yüzümde sanki bir alacalık var renk değişikliği
Doktora gitmeye karar verdim..
Benimle aynı dertlerden muzdaripler doktora giden var mı ?
Bir de dermatolog mu ?
cildiyeci mi?
Kafama göre bişiler sürmek istemiyorum sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum ama çok mutsuzum yaa yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:

Bence Kimsenin Söylediğini Yüzüne Sürme Yüzünle Fazla Oynama Sivilcelerin Varsa Sıkma, Cildiyeciye Git Tabii Ki . Sadece Doktorun Dediğini Yap Canım Aynı Sorunları Benim Bi Yakınımda Yaşıyo Şu An Yüzünü Soyuyolar Ve Cildi Düzeliyo Çok İyi Geldi . Ama Lütfeeeenn Doktordan Başka Kimsenin Söylediği Krem Vs. Ürünleri Yüzüne Sürme Lütfeeennnn.. Biz Kızlar Her Duyduğumuzu Yüzümüze Gözümüze Sürüyoruz Başımıza Dert aLıyoruz lmaz:

Hiç sorma canım bepanteni sürdüm tüylenme yaptı ve sivilcelerimi lekeye çevirdi kocaman lekeler yaptı

Annem bile cildin kötü olmuş yanık gibi diyor git bi doktora dedi
Öyle sıkıp oynamıyorum kafama takmıyorum aslında ama yoktu böyle bişey 1-2 aydır yüzüm böyle oldu
Her gören aynısını diyor sivilcem geçiyor iziyle uğraşmak zorunda kalıyorum
Lekeler öyle..
Sanki çoğalıyor gittikçe yüzümün rengi değişti alacalık var
Normal kumralım..
Cildiye doktoruna gidim dermatolog dedi birisi git diye ama kararsız kaldım
Düzelsin istiyorum lekesiz sorunsuz bir cildim olsun istiyorum artık..

Bu arada teşekkür ederim canım hep takip ediyorum okuyorum herkez nasıl geçirmiş diye
Ama uygulamaya korkuyorum
Ya daha kötü olursa yüzümm
Makyaj yapmayan biriyim sevmiyorum
Ama yapmak zorunda kalıcam bu gidişle

Bende Makyajsız Dışarı Çıkmıyordum TatLım Senelerdir iLk Defa Bu Gun Fondotensiz Dışarı Çıktım , Kendine Güven Ki Güwendiğin İçin Hiç Makyaj Yapmamışsın a.s , Cildiyeciye Git Sana Dışarı Çıkarken Sürmen İçin Güneş Koruyucusuda Verir . Ama Kimsenin Uyguladığını Uygulama Herkeze İyi Gelen Sana İyi geLmeyebiLir Sanırım Cildin Hassas . Bende Bepanthene Kullanıyorum AMa Her Zaman Değil Cildim Ve Göz Kapaklarımda Aşırı Kuruluk Olunca Bepanthene Plus Kullanıyorum Ama Bana İyi Geldi Diye Sanada İyi Gelecek Değil Ki :) Sen Bi Doktordan Yardım Al . kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar lekelerin nedenleri farklıdır... aldığınız ilaçlar gneş asitli içecekler yiyecekler ve tatilde kullanılan güneş kremleri doğum vs vs... lekeleriniz 7 yılı geçmemişse eğer size tavsiyem düzgün bir güzellik salonuna gitmeniz ve leke tedavisi yaptırmanız.. lekenizin koyuluğuna cilt tipinize ve lekeleriizin yoğunluğuna göre seanlarınız belirleniyor... alacağınız kremler kesin çözüm olmaz.. dr yada estetisyenler bu işi özebiliyolar.. benim tavsiyem önce bi dra ama eper maddi durumunuz iyi ise direk estetisyene gitmeniz.. dr ların ve estetisyenlerin yöntemi farklı oluyo daha doğrusu aşamalar arasında fark oluyo.. ama dediğim gibi kremler geçici çözüm.. çözüm bile eğil hatta.. leke oluşmamaıs için tavsiyem spf li yani güneşten koruyucu kremler kullanmanız..ama kaliteli olması şart.. isim vermemi istersseniz dermolagica yı tavsiye ederim.. biraz pahalı ama gerçekten iyi bir spf dir.. cildinize ve kendinize iyi bakın.. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım..

Bepanten.. kükürtlü sabun.. Zeytin yağlı sabun..Kil maskesi.. gülsuyu.. oriflame sivilce önleyici (jel tonik krem 3 lüsü)..
aklıma gelmeyen bir kaç şey daha uyguladım.. hiç biri fayda etmiyor..
Geçmiyor bitmiyor
Bıktım artık bakmıyorum bile bıraktım kendi haline sivilcelerimide lekelerimide..
Hiç bişe fayda etmiyor:gitme:

Son düzenleme:
ayy bende umutsuz olucam ya yakında.dr.a gitmeyi düşünüyorum bende.bazan çıkmıyor bazan çok çıkıyor.. akne zaten hep var..hassas ve yağlı bir cilt..offfffffff Allahım ne yapsam yaaaaaaaaaa...........

Benimde aynı öyle
Daha aklıma geldi dermodetox diadermine temizleme jelini kullandım elma sirkisi limon hiç biri farda etmedi temizleme jelleride temizlemiyor daha beter oluyor hassas sanırım benimde cildim doktor da genelde soyucu kremler veriyormuş gidenler öyle diyor ama tatile gidicem güneşe çıkmamam lazım bu kremleri kullandığım tadirde..
Nedir bu çektiğimiz ya hiç mi bişi iyi gelmez..
en son aktara gitmiştim saç bakım yağı almaya naturelin serumunu gösterdi lekeler için (sivilce lekerlerim ve sivilcem var)
Onunda iyi gelmeyeceğini düşündüğümden almadım..
Doktor yolumu gözüküyor kararsızım hala ya kafamada çok takıyorum..

bende sivilcesiz.. lekesiz .. aknesiz bir cildim olsun istiyorum..
makyaj yapmayı sevmiyorum saf duru bi yüz istiyorum üff ya üffboshayallersmile

ya bende çok takıyorum.evliyim,23 yaşındayım.sivilce çıkıyor hala ergen gibi.. gerçi 25 te bitiyor ergenlik.öyle biliyorum yani...forumda çok yöntem var ama denediğim çok az şey var.. önceden kendiminde bildiği şeyler belki.. yoksa cildim reaksiyon gösteriyor hemen deneyemiyorum herşeyi.zaten doğruda değil.bilmiyorum ya.. beyaz tenliyim bide.düşün yani..daha çok belli oluyor... çok canım sıkkın.ya hiç pürüzsüz cildim olmadı.. olanlara imreniyorum.. inş.bizimde öyle olur yaaaaaa...

canım senin öncelikle sivilce oluşumunu engellemen gerekiyor... yağ bezlerinle ilgili bir durum olabilir... zaten tedavilerde de öncelikle sivilce oluşumu durdurulur... dermatolağa gitmelisin bence de...

cildini güneşten koruman gerek evet ama bazı güneş kremleri çok yağlı oluyor ve açık olan gözeneklerde birikerek sivilceye neden oluyor... o yüzden akneli ciltlere özel olan güneş koruyucu kullanmalısın... tabii cilt tipine ve problemine göre dermatoloğun önerdikleri en hızlı çözüme götürenler olacaktır...

yoksa herkesin cildi farklı ; sana iyi gelen başkasının cildine zarar verir... zaten yanık gibi olduysa cildin muhtemelen sürdüğün şeylerden olmuştur... özellikle göz çevrene birşey uygulamamaya çalış belli ki cildin hassas...

canım kararsız kalacak bir durum yok ; dermatoloğa gitmelisin... yerimseniben

Huzurum aynı cnm bende beyaz tenliyim ve 26 yaşındayım..
18li yaşlarımda hiç sivilcem yoktu.. cildim çok güzeldi şu son 1 yıldır baş edemiyorum..
bi çok şey denedim bu saydaklarım bir kaçı ama hiç bir faydası yok
Biri kayboluyor öteki çıkıyor..
Tanıyanlar görenler bi sıkıntınmı var yüzün kötü olmuş (sıkıntı olunca dışa vururmuş stres) diyorlar..

aynii sorun bendede var ya benim sivilcelerim ama tuhaf leke leke gibi ici dolu deyil aptal doktor akne dedi ama deyyill!!!
siz bisey biliyosaniz lütfen yardimci olun banada ;(

aynii sorun bendede var ya benim sivilcelerim ama tuhaf leke leke gibi ici dolu deyil aptal doktor akne dedi ama deyyill!!!
siz bisey biliyosaniz lütfen yardimci olun banada ;(

Canım akne değil benimkilerde sivilce ve sivilce lekeleri akne ergenlk döneminde çıkan şeyler benim yaşım 26..
sivilceden kalan izler güneş lekeleri sivilceler

Pek belli olmuyor? sen hic bisey kulandinmi
bazi kisiler üstüne dis macunu sürün diyolar ama korkuorum yakar filan diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…