• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir bakar mısınız

kdrmne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
64
9
1
kızlar kendime sade bir elbise aldım altına bu kupürü uydurdum sizce olmuş mu ayrıca altına nasıl bir bot veya ayakkabı giyinebilirim

önce düzenleye basın ayrıntılı düzenle deyin
sonra dosya yükleden resimleri seçin yükleyin:)

şimdi görünüyor mu

Eklentiler

• 20151027_210337.webp
    20151027_210337.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 347
Bana demode geldi..

Elbisenin tamamını görmemiz mümkünmü acaba ona göre altına kombin yapsak şimdi üstü nasıl görünmüyor ki

tül koydum ya o mu demode geldi size sonradan eklemeseydim mi acaba
Kesınlıkle .. Sade kalmalıydı tül dedıgınız sey fazlaa demode bır goruntu vermiş. Sade kalsaydı şık bır kolye ile elbıseyı hareketlendırebılırdınız..

Kesınlıkle .. Sade kalmalıydı tül dedıgınız sey fazlaa demode bır goruntu vermiş. Sade kalsaydı şık bır kolye ile elbıseyı hareketlendırebılırdınız..
tamam çok teşekkür ederim olmadı sokerim diktigim parçayı :-)

Aynen sade olsa daha iyi olurmuş tabi günlük hayatta nasıl giyindiğini bilemem ama bu şekilde koyu makyaj deri ceket fular botla da kombinleyebişirsib deri bileklik falan yada danteli tekrar söküp gösterişli bi kolyeylede kombinleyebilirsin zarif bi ayakkabıyla

Aynen sade olsa daha iyi olurmuş tabi günlük hayatta nasıl giyindiğini bilemem ama bu şekilde koyu makyaj deri ceket fular botla da kombinleyebişirsib deri bileklik falan yada danteli tekrar söküp gösterişli bi kolyeylede kombinleyebilirsin zarif bi ayakkabıyla
çok teşekkür ederim canım ilk isim o dantelı sokmek :-)

İçine nasıl sinecekse canım ne dmek güzel günlerde kullanman dileğiyle..

boyunu kisa kullanirsan mini kestirip siyah kalin opak corapla siyah platform topuk ayakkabi beline ince deri bi kemerlede deneyebilirsin cok anlamam bu islerden ama bi elbisemi boyle yapmistim hos olmustu dardi benimki.

Back
X