• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aramda olanlar?

Yasin kucuk mu? Pek mantikli dusunemiyorsun cunku
Seni surekli darlayan uyaran elestiren birinin iki opup koklamasina kanma
Çevreme bakıyorum erkek arkadaslari cimri karışmıyor umursamıyor böyle biri olması hoşuma gidiyor ama bu gerçekten yoracak şekilde yapıyor bunu hani karışması güzel odun gibi biri olmasındansa ama bununda ortası yok malesef ki yapmazsam vay halime 😅😅

ben 41 yaşındayım kadınım biraz yaşla birlikte törpülendim. ama her naneye karışırım ; ) eşim kızım hatta annem beğenmediğim bişeyle dışarı çıkamaz 🤭
Nasil dayanıyorlar erkek versiyonu da çok zor yaa Allah sabır versin karismaniz güzel de dırdır etmeniz hiç güzel olmuyor

Çevreme bakıyorum erkek arkadaslari cimri karışmıyor umursamıyor böyle biri olması hoşuma gidiyor ama bu gerçekten yoracak şekilde yapıyor bunu hani karışması güzel odun gibi biri olmasındansa ama bununda ortası yok malesef ki yapmazsam vay halime 😅😅
Ne güzel bir şeyi, adam seni düpedüz zorbalıyor farkında değil misin?

Burca bağlamak istemiyorum ama yükseleni başak ve her şeyi kafasına takıyor kıyafetimden tutun yaptığım her şeye karışıyor eleştiriyor elimden geldiği kadar anlayışla sevecen pozitif de yaklaşsam yine bişeyden nem kapiyor her şey iyiyken birden hemde.. Onun istediğini yapmadığım zamanlarda gerçekten takıyor atıyorum bi çantam vardi ona taktı bez çanta kullanma onu diyor ayakkabım vardı ona taktı eski bezmis başka alalım vs bi ayakkabı aldi hava sıcak diye giyemiyorum yazlık değil çünkü terletiyor baya kendimde şuan param olmadığı için alamıyorum istiyor ki şık olayım güzel giyineyim her şeyde iyi olayım haklı ama sadece bunlardan da değil başka şeylerde de aşırı bunaltiyor elimden geldiği kadar stres olmasın diye uğraşmama rağmen en son bişeyler yaşadık annesiyle tanıştım ondan sonra bana karşı eskisi gibi olmamaya başladı her hareketim batıyor şuan ona yüzeysel şeyler yaşadık( cinsellik) acaba ondan soğudu mu? Aylarca beraberiz ilk kez bana ben böyle biriyim beni böyle kabul edecek misin ileride zorlanırken ne olacak işte öyleyse söyle biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor ve biz cinsellik konuşmadan yaşamadan önce asla böyle dediğini duymadım olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiş
Neden bütün bunları kabul ediyorsun? Yaşlar kaç? Sevgili misiniz yoksa baba kız mı?

Ya ben çalışmadığım için maddi durumum yok bende çalışsam şıkır şıkır giyinirim ağzı açık kalır o da zengin değil iş arıyorum şuan zaten de işte almasam bakıyorum söylenip duruyor verdiği de çok büyük miktar değil hani arada da olsa atıyor 500 1000

Iyi de ne zamandir calismiyorsunuz? Hıc iş hayatiniz olmadi mi?
Daha önce calisiyor olsaniz o zamanlar aldiginiz kiyafetleri kullanirdiniz. İşsiz kalan herkes bez çantaya geçmiyor ki.

Bez çanta dediğim kendim severek almıştım ama o kalitesizmis onu çöpe attı😂😂
Bunu gülerek anlatmana ne demeli? Beğenerek aldığım bir şeyi çöpe atacak adamın alnını karışlarım ama adamın yaptığı zorbalıklar nedense sana sevimli geliyor.

Ya gönlümü de alıyor çünkü düşünceli ince fikirli ama çok yorucu :(
Bu sevgi değilki. Sevgi böyle yormaz, o seni tamamen değiştirmeye çalışıyor. Giyimine çanta ayakkabı vs her şeyine karışıyor. Ayakkabı bağcığını eğilip o bağlasa hoşuna gider gibi geldi bana. Hatta yemeğini de kendi eliyle yedirsin.

Yolda yanınızdan erkekler geçince, sevgilin hemen diğer tarafa geçse, senin de gözlerini kapatsa falan, " beni çok seviyor, kıskanıyor, bu adam mükemmel ya , bana aşık" dersin gibi hissettim.

Babanla aran nasıl? Bağlanma problemlerin var mı? Diğer arkadaşlık ilişkilerin nasıl merak ettim?

bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor ve biz cinsellik konuşmadan yaşamadan önce asla böyle dediğini duymadım olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiş
Seninle ileriye yönelik ciddi düşünmüyor. Amacı sadece gezip tozup sevişmek. Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?

Bunu gülerek anlatmana ne demeli? Beğenerek aldığım bir şeyi çöpe atacak adamın alnını karışlarım ama adamın yaptığı zorbalıklar nedense sana sevimli geliyor.
Bunu sahiplenme, düşünülme, umursanma olarak algılıyor çünkü.

Back
X