• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aramda olanlar?

Bunu gülerek anlatmana ne demeli? Beğenerek aldığım bir şeyi çöpe atacak adamın alnını karışlarım ama adamın yaptığı zorbalıklar nedense sana sevimli geliyor.
Valla haklısınız her kuşun eti yenmez işte ona da ben gibi bir denk geldi
Ne güzel bir şeyi, adam seni düpedüz zorbalıyor farkında değil misin?
Güzelden kastım ilgilenmesi karışması boşvermemesi

Çocuk seni beğenmiyor belli ki seni kalıplara sokmaya çalışıyor. Hala niye zorluyorsun anlamadım?
Ya biraz kiyas yapıyorum bu zamanda dört dörtlük erkek bulmak o kadar zorlaştı ki evlilikler tükendi en azından iyi yönlerini görüyorum eli açık rahat ilgili ama en yfak şeyde istediği gibi olmayınca ilgisi de saman alevi gibi sönüyor bende bundan korkuyorum yarın bir gün benden uzaklaşırsa diye

Neden bütün bunları kabul ediyorsun? Yaşlar kaç? Sevgili misiniz yoksa baba kız mı?
25 30 yaşlarımız kabul etme nedenim çevremde dogru düzgün erkek kalmadı daha doğrusu dört dörtlük kalmadı iyi yanları da var gönül almayı biliyor çünkü ilgili ama gel gelelim saman alevi gibi sönüyor

Sizin bez ayakkabi bez canta zevkinizi begenmiyor herhalde. Kaliteli bisey olsa çöpe attirmazdiniz zaten bence 😄😄
Ya bence güzeller elbisenin altına converse güzel gidiyor ne yapayım şimdi spor ayakkabı kaba duruyor bez çanta da yine çok tatlı oluyor yazlık elbise olduğu için ama beğenmiyor

Valla odunluğu da var doğrudur

Ne konuda canımı yakar?
Şöyle ki soru sahibi adam seni beğenmiyor belli bir kalıba sokmaya çalışıyor, senin eşyalarını atabiliyor ki bence çok hadsizce davranış. Şuan sana bu kadar karışması belki sana güzel geliyor sahipleniyor diye düşünüyorsun öyle değil aslında çok tehlikeli. Verdiği ufak tefek miktarlarla iyice bağlıyor kendine.
Tabii sevgilimize yorumda bulunabiliriz bu olmamış böyle yapsan daha mı iyi olur diye ama seninki ölçüyü çoktan kaçırmış. Biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim

Burca bağlamak istemiyorum ama yükseleni başak ve her şeyi kafasına takıyor kıyafetimden tutun yaptığım her şeye karışıyor eleştiriyor elimden geldiği kadar anlayışla sevecen pozitif de yaklaşsam yine bişeyden nem kapiyor her şey iyiyken birden hemde.. Onun istediğini yapmadığım zamanlarda gerçekten takıyor atıyorum bi çantam vardi ona taktı bez çanta kullanma onu diyor ayakkabım vardı ona taktı eski bezmis başka alalım vs bi ayakkabı aldi hava sıcak diye giyemiyorum yazlık değil çünkü terletiyor baya kendimde şuan param olmadığı için alamıyorum istiyor ki şık olayım güzel giyineyim her şeyde iyi olayım haklı ama sadece bunlardan da değil başka şeylerde de aşırı bunaltiyor elimden geldiği kadar stres olmasın diye uğraşmama rağmen en son bişeyler yaşadık annesiyle tanıştım ondan sonra bana karşı eskisi gibi olmamaya başladı her hareketim batıyor şuan ona yüzeysel şeyler yaşadık( cinsellik) acaba ondan soğudu mu? Aylarca beraberiz ilk kez bana ben böyle biriyim beni böyle kabul edecek misin ileride zorlanırken ne olacak işte öyleyse söyle biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor ve biz cinsellik konuşmadan yaşamadan önce asla böyle dediğini duymadım olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiş
bu adam takintili canim burcla alakasi yok sıkıntı tip.birak nerden buluyonuz boyle garipleri.kendinizi sorguluyonuz sonra filozof olacaksiniz bu erkekler yuzunden.acaba nerde hata yaprik nasil yapmaliydik vsvs

Ya biraz kiyas yapıyorum bu zamanda dört dörtlük erkek bulmak o kadar zorlaştı ki evlilikler tükendi en azından iyi yönlerini görüyorum eli açık rahat ilgili ama en yfak şeyde istediği gibi olmayınca ilgisi de saman alevi gibi sönüyor bende bundan korkuyorum yarın bir gün benden uzaklaşırsa diye
Bence söz nişan olmadan maddi destek kabul etme. Ne olacağı belli olmaz ayrılık döneminde bazı insanlar çirkinleşebiliyor ya başına kakarsa

Burcu başak değil öküz burcu.
Bir zahmet patlayın da yansın. Saygısız herif
Sonra peşimden koşuyor pişman oluyor fazla alttan alıp taviz verdiğim için böyle ama dün dedikleri gerçekten zoruma gitti bana resmen yapamıyorsa söyle dedi olmuyorsa birazcık üzülürüm ama sonradan alışırız sende şimdi üzülürsün ileride uzulmektense dedi annenle tanisicam emin misin diye sordu top sende artık benimle yapacağına inanıyor musun bende farzet ki olmaz dedim farz4t ki yapamadığımı söyledim ne olacak dedim bişey demedi ben suçlu oldum o laflarına kızdığım için alinganmişim hemen yanlış anlıyormuşum sürekli cümlelerini seçerek mi konusacakmis hangi kadin olsa kızar bu laflara aylar sonra hele de bişeyler yaşayınca böyle söylemek neyin nesi sevmiyorsun o zaman sevse bitmesinden korkar bunun konusunu bile acmazsin çok inceymişim kirilganmişim

Bence söz nişan olmadan maddi destek kabul etme. Ne olacağı belli olmaz ayrılık döneminde bazı insanlar çirkinleşebiliyor ya başına kakarsa
İşte bjnu yapmadığım için bana karşı böyle yapsam yedi derler yapmıyorum yine suçlu ben oluyorum sinra Allah korusun arkamdan demesinler ki paramı yedi diye gezdi tozdu diye

Şöyle ki soru sahibi adam seni beğenmiyor belli bir kalıba sokmaya çalışıyor, senin eşyalarını atabiliyor ki bence çok hadsizce davranış. Şuan sana bu kadar karışması belki sana güzel geliyor sahipleniyor diye düşünüyorsun öyle değil aslında çok tehlikeli. Verdiği ufak tefek miktarlarla iyice bağlıyor kendine.
Tabii sevgilimize yorumda bulunabiliriz bu olmamış böyle yapsan daha mı iyi olur diye ama seninki ölçüyü çoktan kaçırmış. Biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim
Evet ufak miktarlar daha da bağlıyor o zaman sesimi çıkaramıyorum ama harcamiycam o parayla ona biseyler alicam ihtiyacı olan şeyleri diğer türlü parayı almadığımda olay çıkıyor bileniyor bana gunlerce en kötüsü şuan soğuk yani o kadar canimi yanıyor ki

Sonra peşimden koşuyor pişman oluyor fazla alttan alıp taviz verdiğim için böyle ama dün dedikleri gerçekten zoruma gitti bana resmen yapamıyorsa söyle dedi olmuyorsa birazcık üzülürüm ama sonradan alışırız sende şimdi üzülürsün ileride uzulmektense dedi annenle tanisicam emin misin diye sordu top sende artık benimle yapacağına inanıyor musun bende farzet ki olmaz dedim farz4t ki yapamadığımı söyledim ne olacak dedim bişey demedi ben suçlu oldum o laflarına kızdığım için alinganmişim hemen yanlış anlıyormuşum sürekli cümlelerini seçerek mi konusacakmis hangi kadin olsa kızar bu laflara aylar sonra hele de bişeyler yaşayınca böyle söylemek neyin nesi sevmiyorsun o zaman sevse bitmesinden korkar bunun konusunu bile acmazsin çok inceymişim kirilganmişim
Mahkemeler özür dileyen katil, dayakçı, alkolik, kumarbaz kocalarla dolu.

burcla alakali degil canim yani insan degisen varlik.karakter meselesi.benm esimde basak ama melek gibi adam yormuyo beni masallah
Belki bende sorun vardir ne bileyim 😔😔 sorumluluklarimi bilmemi kendimi gelistirmemi istiyor bunu bende istiyorum bende onun o tarafını istiyorm kendimi geliştiren biri olsam çok hoşuna gider eminim ki ama erteliyorum yapmıyorum böyle yapa yapa kaybedicem onu

Back
X