- 29 Ocak 2024
- 719
- 54
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Allah korusun ya o da zorMahkemeler özür dileyen katil, dayakçı, alkolik, kumarbaz kocalarla dolu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun ya o da zorMahkemeler özür dileyen katil, dayakçı, alkolik, kumarbaz kocalarla dolu.
gercek bi iliskide kaybetme diye birsey yoktur.sizi oldugu gibi kabullenir .siz gelisince sizi daha cok sevmez herhalinizle sever dogru bi insan.canim sen taklada atsan adam bence seni gercekten istemiyor kirmadan tuýmek istiyor.vicdan yapiyoda olabilir ilk iliskinizi uasadini diye.sen ayril once diye ön ayak oluyo.sende iliski yasadin diye sartlama kendini illa onla evlencen diye bise yok.yoksa cok uzulursun.birak yol ver.zaten bitmis bir iliski bu ben oyle gordumBelki bende sorun vardir ne bileyimsorumluluklarimi bilmemi kendimi gelistirmemi istiyor bunu bende istiyorum bende onun o tarafını istiyorm kendimi geliştiren biri olsam çok hoşuna gider eminim ki ama erteliyorum yapmıyorum böyle yapa yapa kaybedicem onu
Şimdi kalkıp bitirelim desem ne der acaba bilmiyorum kabul edeese ne yaparm ben gerçi dün ağzını aradım çokta kabullenmiş davrandigercek bi iliskide kaybetme diye birsey yoktur.sizi oldugu gibi kabullenir .siz gelisince sizi daha cok sevmez herhalinizle sever dogru bi insan.canim sen taklada atsan adam bence seni gercekten istemiyor kirmadan tuýmek istiyor.vicdan yapiyoda olabilir ilk iliskinizi uasadini diye.sen ayril once diye ön ayak oluyo.sende iliski yasadin diye sartlama kendini illa onla evlencen diye bise yok.yoksa cok uzulursun.birak yol ver.zaten bitmis bir iliski bu ben oyle gordum
24 yasindasin tahminim oglanda 20lerinde.20lerinse bir erkek evlilik kafasinda asla olmaz canim istisnalar haric.seninkisi o istisna degil.her ergen gibi 20lerindeki sorumluluk yuklemez kendine sevgilicolursunuz oyle zaman gecer sonra yipranir yine ayrilirainiz.evlilik gormedim ben
Canım 29 yaşında yaa ben 25 ime giricem24 yasindasin tahminim oglanda 20lerinde.20lerinse bir erkek evlilik kafasinda asla olmaz canim istisnalar haric.seninkisi o istisna degil.her ergen gibi 20lerindeki sorumluluk yuklemez kendine sevgilicolursunuz oyle zaman gecer sonra yipranir yine ayrilirainiz.evlilik gormedim ben
Ve şimdi kalkıp ona bunu desem egercek bi iliskide kaybetme diye birsey yoktur.sizi oldugu gibi kabullenir .siz gelisince sizi daha cok sevmez herhalinizle sever dogru bi insan.canim sen taklada atsan adam bence seni gercekten istemiyor kirmadan tuýmek istiyor.vicdan yapiyoda olabilir ilk iliskinizi uasadini diye.sen ayril once diye ön ayak oluyo.sende iliski yasadin diye sartlama kendini illa onla evlencen diye bise yok.yoksa cok uzulursun.birak yol ver.zaten bitmis bir iliski bu ben oyle gordum
Yaa bu huyları var ama iyi yönleri de var merhametli atılgan eli açık bunlar da var o sebepten gönlümü alıyor yine kiyamiyorBen anlamıyorum sizin çevrenizde erkek mi yok? Çok mu çaresizsiniz de bu erkeklerle berabersiniz? Yani bir insan neden böyle muamele görür de ayrılmaz anlamıyorum ben. Sizi güzel bulmuyor, kendine yakıştırmıyor, şöyle giyin onu giyme diye azarlıyor siz de susup oturuyor musunuz?
Bundan da hiçbir şey anlamadım. Bana para veriyor almazsam soğuyor demek istemişsiniz galiba. Ne alaka ya nasıl bir adamla berabersiniz. Dilenci misiniz de ondan para alasınız, o niye soğuyor, meselenin burçlarla alakası ne? Kafamda deli sorular
Bu adam merhametli değil, olsa sizi ezikleyip durmaz. Özetle para veriyor, hediye alıyor, ben de beni ezmesini sineye çekiyorum diyorsunuz yani. Önceki yorumda da söylemiştiniz para veriyor diye. Ne diyeyim, devam edin böyle 3 kuruş için ezilmeyeVe şimdi kalkıp ona bunu desem e
Yaa bu huyları var ama iyi yönleri de var merhametli atılgan eli açık bunlar da var o sebepten gönlümü alıyor yine kiyamiyor
Valla bilmiyorum biseyler de yaşadım birakamam ki yaptığım şeyler sonradan pişmanlık olarak döner bana insan yaparken böyle olacağını kestiremiyor yapıyor ama sonra işler değişince de kalıyor pişmanlıkla böyle olacağını bilsem hayatta israrlarina kulak vermezdim iş işten geçti amaBu adam merhametli değil, olsa sizi ezikleyip durmaz. Özetle para veriyor, hediye alıyor, ben de beni ezmesini sineye çekiyorum diyorsunuz yani. Önceki yorumda da söylemiştiniz para veriyor diye. Ne diyeyim, devam edin böyle 3 kuruş için ezilmeye
Onunla konuşsam mı bilemiyorum yarın bir gün gelip de ben yorulduk bitirmek istiyorum derse daha da dagilirim şimdiden bitse belki daha iyiBu adam merhametli değil, olsa sizi ezikleyip durmaz. Özetle para veriyor, hediye alıyor, ben de beni ezmesini sineye çekiyorum diyorsunuz yani. Önceki yorumda da söylemiştiniz para veriyor diye. Ne diyeyim, devam edin böyle 3 kuruş için ezilmeye
Seks yaptınız diye zorla mı evleneceksiniz bu adamla? Size ne dense boş. Adam size aşık değil, eziyor aşağılıyor, ilgisi yok, istediğini almış sizden şu anda da soğuk yapıyor. Ayrılmıyor ya da siz ayrılmak isteseniz hayır aşkım diyecek çünkü kenarda duracak biri olsun isteyecek. 2 3 kuruş harcıyor diye iyi yönleri de var diyorsunuz. Bu adamda evlenecek göz yok da olaki evlendiniz, çok ağlarsınız sonra.Valla bilmiyorum biseyler de yaşadım birakamam ki yaptığım şeyler sonradan pişmanlık olarak döner bana insan yaparken böyle olacağını kestiremiyor yapıyor ama sonra işler değişince de kalıyor pişmanlıkla böyle olacağını bilsem hayatta israrlarina kulak vermezdim iş işten geçti ama
Ya evet az zaman ayırıyor daha önce ilişkisi olmadığı için pek bilmiyor dedim ve devamlı yoğun olduğu için anlayışla karşıladim zamanla da alıştım ama nereye gitse haber verirdi hala öyle habersiz birakmazdi buluştuğumuz zamanlarda çok güzel ilgilenirdi benimle ilstisim az miydi evet azdı beni tamamen sevmek için ortam yapmadı yapsaydı belki de benden daha çok bağlanacaktı hep az az konuştuk hâlâ da öyle gidip konuşsam mı tekrar bilemiyorum eğer istemiyorsa bitsin mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum diğer türlü zaman geçtikçe ilerisi için benden hepten soğursa ne yaparım onu düşünüyorumSeks yaptınız diye zorla mı evleneceksiniz bu adamla? Size ne dense boş. Adam size aşık değil, eziyor aşağılıyor, ilgisi yok, istediğini almış sizden şu anda da soğuk yapıyor. Ayrılmıyor ya da siz ayrılmak isteseniz hayır aşkım diyecek çünkü kenarda duracak biri olsun isteyecek. 2 3 kuruş harcıyor diye iyi yönleri de var diyorsunuz. Bu adamda evlenecek göz yok da olaki evlendiniz, çok ağlarsınız sonra.
Madem cinselliği kesin evlenmemiz gerekiyor sonucuna getiren birisiniz, en başta yapmayacaktınız. Adam para veriyor, artık cinsellik de yaşadım diye böyle davranılmasına izin veren bir kadın için ben hak ettiğini yaşıyor derim, şu kadarcık üzülmedim yani.
Sorunlu olduğunu göremiyor musun gerçekten?İşte sorun su bana yardım ettiğinde kabul etmezsem sonradan acısı çıkıyor para atar almazsam atıyorum ya da başka şeyler istediği gibi olsun jstiyor reddedince soğuyor
Senı seven insan senı cabalatmaz.sen böle gıyınebılıyosun. Eğer gıyındıklerını begenmıyosa daha guzelıkı alsın.Burca bağlamak istemiyorum ama yükseleni başak ve her şeyi kafasına takıyor kıyafetimden tutun yaptığım her şeye karışıyor eleştiriyor elimden geldiği kadar anlayışla sevecen pozitif de yaklaşsam yine bişeyden nem kapiyor her şey iyiyken birden hemde.. Onun istediğini yapmadığım zamanlarda gerçekten takıyor atıyorum bi çantam vardi ona taktı bez çanta kullanma onu diyor ayakkabım vardı ona taktı eski bezmis başka alalım vs bi ayakkabı aldi hava sıcak diye giyemiyorum yazlık değil çünkü terletiyor baya kendimde şuan param olmadığı için alamıyorum istiyor ki şık olayım güzel giyineyim her şeyde iyi olayım haklı ama sadece bunlardan da değil başka şeylerde de aşırı bunaltiyor elimden geldiği kadar stres olmasın diye uğraşmama rağmen en son bişeyler yaşadık annesiyle tanıştım ondan sonra bana karşı eskisi gibi olmamaya başladı her hareketim batıyor şuan ona yüzeysel şeyler yaşadık( cinsellik) acaba ondan soğudu mu? Aylarca beraberiz ilk kez bana ben böyle biriyim beni böyle kabul edecek misin ileride zorlanırken ne olacak işte öyleyse söyle biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor ve biz cinsellik konuşmadan yaşamadan önce asla böyle dediğini duymadım olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiş
kızıyor soğuyor sinirleniyorYa ben çalışmadığım için maddi durumum yok bende çalışsam şıkır şıkır giyinirim ağzı açık kalır o da zengin değil iş arıyorum şuan zaten de işte almasam bakıyorum söylenip duruyor verdiği de çok büyük miktar değil hani arada da olsa atıyor 500 1000
Bende öyle düşündüm biseyler yasadikca soğuyor galibakızıyor soğuyor sinirleniyor
eeee soğusun
anladık çok seviyorsun da bu adamla nasıl olacak
bu arada yüzeysel yaşadıktan sonra soğumuş sizden anlamadınız mı?