Kizlar Bir Bakarmisiniz ?!?

iLdeMmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
675
0
96
35
Almanya
Kizlar direk konuya giriyorum ..
Bu gece rüyamda bebegimin beni siddetle tekmeledigini vede suyumun bosaldigini gördüm
cok feci sancim vardi rüyamda ..
o rüyanin etkisiyle uyandim , uyanir uyanmaz kasiklarim cok agriyordu lavaboya gittim acaba bisey varmi diye hic bisey yokdu yataga tekrar yattim kendimi az dinledim ama kasik agrim hala vardi ..
rahatsiz edici bir agri baya .. sabah anneme anlattim durumu rüyanin tehsirinde kalmissindir panik yapma dedi .. erken dogum riskim var vede kasik agrim hala gecmedi ..
sizce gercekden rüyanin etkisindenmi bu kasik agrisi yoksa acile mi gitmem gerek ?

daha 32.haftalik hamileyim vede bebegimin erken dogmasindan cok korkuyorum ..
fikirlerinizi yazarsaniz sevinecegim ..

doktorun magnezyum vermedi mi canım kramplara ağrılara iyi geliyor benimde bazen uyandığım da çok kötü kasık ağrlarım oluyordu 32 de zaten çatı ağrılarımda o zaman başladı. bence yatıp dinlenmeye bak çok dayanılmaz olur hala geçmezse hastaneye git istersen. madem erken doğum riskinde var

Canım uyandıgında tuvaletın varsa o yapıyor genelde agrıyı. Bır de ruyanın etkısı de var. Kasıyoruz kendımızı sonucta ruya bıle olsa. Agrın dayanılmayacak gıbıyse doktora gıt. Ya da doktorunu ara. gecmıs olsun cnm bu gunler de gececek bebeklerımızı aldıgımız gunler de yazıcaz buralara

Sabahdan beri wc. ihtiyaci haric kalkmadim yatakdan biraz hafifledi kasik agrim cok sükür ..
benim bebegimin basi alt tarafda tam olarak yani döndü , oturup kalkmakda yürümekde yaklasik 1.haftadir cok zorlaniyorum zaten ..
bide sabah rüya ile bir kasik agrim baslayinca telaslandim baya
Magnezyum verdi cnm aliyorum bugüne kadar zaten pek cok kasik agrim olmadi ..

zederdi valla kucagima aldigim gün derin birr ohhh cekecegiiime eminim .. böyle hergün hergün insan korkuyor erken mi gelcek diye ..
senin son günlerin yine iyisin

rüyaların etkisinde hepimiz kalıyoruz canım. Canını sıkma. Ben kendimi ilk zamanlarrüyamda epidural ameliyat olurken bile gördüm. Sırtıma kateter takılmış onu bile hissettim. Başka bir rüyada beni yalnız bırakmışlar 1 saat normal doğumu denedim, ağrı yok sancı yok ben ıkınıyorum olmayınca gene sezaryana yöneldim rüyalarımda.hadi siz 32. haftalardasınız ben 23. haftadayım bebeğe göre de 24.hafta. ayrıntılı ultrasonda bebeğin başının aşağıda olduğunu öğrendim. Bir şey olmaz değil mi? Allah'a çok şükür yürümede ya da kasıklarımda ağrı olmuyor. Bebekler sürekli pozisyon değiştiriyorlar deee mii? Sırtı da sağ tarafımdaymış. Ultrason sonrası doktoruma sonucu gösterecektim ameliyattaydı. Bir daha ki kontrolde soracam, bilenler söylesin bi şey olmaz değil mi?

hayır canım hiç sanmıyorum bişey olacağını..sürekli yer değiştirir bebeğin ve hızla değiştirmeye devam edecek.baş aşağı olması doğum olacak anlamına gelmez diye biliyorum.

bebegın basının asagıda olması sorun cıkarmaz cnm. zaten sureklı hareket halındeler. bı kontrolde asagıda bı kontrolde yukarıda oluyordu benım kız da. onemlı olan son ay nerde oldugu. esım de ıkı gundur ruyasında benı dogururken goruyormus. her gun arıyolar dogurmadınmıs en daha dıye es dost.

ildemcim son gunler ınsan daha sabırsız oluyor aman geldımı ay gelıcekmıs bugun acaba. aksama gelırmı sabaha gelırmı. her sorana da dogurmadım henuz demek valla cok sınır bozucu artık daha sormadan nasılsın demelerının ardından ıyıyım sen nasılsın dogurmadım dıyorum

teşekkürler kızlar İnşallah sorun olmaz dediğiniz gibi.
Zederdiciğim aslında arayıp sormaları yani ilgi göstermeleri güzel ama fazlası seni kasar, hergün doğurdun mu doğurmadın mı diye.İnsan doğurmasa da doğurur. Senin elinde değilki. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…