merabalar arkadaşlar..yazacağım metin bana dert değil ama aklıma geldi paylaşmak istedim sizlerle kadın kadına....Arkadaşım eşine sormuş " ben senle cinselliği herhangi bir sebepten dolayı yaşayamasaydım benden boşanır mıydın?" Kocası ise şu cevabı vermiş :"Zor bir soru,cinsellik çok önemli ,bir ihtiyaç,hayatımın sonuna kadar kadınsız yaşayamazdım sanırım,ikinci kez evlenir miydim bilmiyorum ama cinsellik olmadan olmaz"
Arkadaşım bu yanıt üzerine bayağı üzülmüş,kendisini sadece sex objesi olarak görmüş bana anlattı..Ben şöyle yorumladım,sevgi fedakarlık ister ,gerçekten sevseydi hastalık nedeni ile olan bu maruzatına katlanırdı.ama tabi arkadaşıma böyle demedim araları açılmasın diye.Ben de eşime sordum eşim politik konuştu yanıt alamadım..Siz nasıl yorumluyorsunuz bu cevabı merak ettim..
Şimdiden okuyan ve yanıtlayanlara teşekkürler,sevgiler...
Arkadaşım bu yanıt üzerine bayağı üzülmüş,kendisini sadece sex objesi olarak görmüş bana anlattı..Ben şöyle yorumladım,sevgi fedakarlık ister ,gerçekten sevseydi hastalık nedeni ile olan bu maruzatına katlanırdı.ama tabi arkadaşıma böyle demedim araları açılmasın diye.Ben de eşime sordum eşim politik konuştu yanıt alamadım..Siz nasıl yorumluyorsunuz bu cevabı merak ettim..
Şimdiden okuyan ve yanıtlayanlara teşekkürler,sevgiler...