kocası psikopatsa karısı böyle boş beleş işler peşinde koşmasın risk almasın evlemis gitmiş hala adamı takip etmiş birde ne cüret mesaj atıyor senin hiçbir suçun yok rahat olSelam millet size bi sorum olacak.Ben evliyken esimin ilk aski esime faceden evlenmissin mutluluklar yazmisti.Hatta esime soyledim megersem bu kiz esimi zor birakmis kaynanamdan duydugum kadariyla.Esimde benim hala pesimde gibi bi ifade kullanmisti.Tabi bende o zamanlar deli fisek kiza agir bir msj attim kizin esinede karina sahip cik ya da karin seni aldatiyor gibi bi msj yazmistim ama adama tam ne yazdim hatirlamiyorum.Ardindan pisman oldum pardon yanlis kisiye attim diye bi msj daha attim.Adam gorur de kadini öldurur diye cunku adamin biraz pisikopat tipi var.Sanirsam adam mesajlari gormedi diger kutusuna dustu.Aradan uc yil gecti ben bosandim ama hala ara ara aklima geliyor korkuyorum ya gorurse diye.Adam gorse sizce nasil bi tepki verir icimi ferahlatin lutfen kadin yuzunden ben panik atak olacagim.
Bi yandan etkili oldu kadin musallat olmadi cok korktu ortadan kayboldu kocana yazcam diyince.Ben face kullanmiyrm o face de herkesi cikarttim sadece arada adam msj yazmis mi diye bakiyorum.Öfkeyle kalkan zararla oturur..
Insallah bir sey olmaz ne diyeyim biz bilemeyiz adam mesaji görür mü görmez mi
Kadinin da adaminda face duruyor ama kadininki disariya kapali adam da bir sene once paylasim yapmis ama gorseydi bi msj atardi heralde sen kimsin diyekadının profili kapalı mı canım? güncelleme falan yapmamışmı hiç?
Bu devirde suclu uste cikabiliyor haklisin ben niye kendimi yiyorum kafamdan atamiyorum.Su tatil gunumde kafama takildi genekocası psikopatsa karısı böyle boş beleş işler peşinde koşmasın risk almasın evlemis gitmiş hala adamı takip etmiş birde ne cüret mesaj atıyor senin hiçbir suçun yok rahat ol
Ay insallah evlenirler ikisi de capkin baskalari yanmasinOnlarda bosanmissa sizin eski esle evlenirler.belki kadina iyilik yapmissinizdir
istediği kadar üste çıksın gerçeği sen biliyorsun ya boşver üste çıksa bile adamın içine düşen o kurt yeter kendi başını yesinlerBu devirde suclu uste cikabiliyor haklisin ben niye kendimi yiyorum kafamdan atamiyorum.Su tatil gunumde kafama takildi gene
Sagol valla sayende cok rahatladim kendimi suclu hissediyordumistediği kadar üste çıksın gerçeği sen biliyorsun ya boşver üste çıksa bile adamın içine düşen o kurt yeter kendi başını yesinler
Niye canım durduk yere kıskançlıktan yapsa neyse kaşınmış kaşınanı kaşıyacaksın zaten kocası ona zarar verecek tip olsa cesaret edip mesaj atmazdıSagol valla sayende cok rahatladim kendimi suclu hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?