Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bir baksanız :(

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Arkadaşlar ben saçımın ucuna sarı artırdım. Neyse kuaför de süper duruyordu. O an bir bakım uyguladı. Ama bir hafta geçti saçlarım da yanık oluştu resmen. Bende gittim saçlarımı kestirdim hemde en kısa halini yaşıyorum şuan. Saçlarım küt Halde. Dibi kendi rengim ucunda hala sarı var. Afedersiniz ama ucundaki sarılar b.. Sarısı ya şimdi ben kapatmak istiyorum ama saçım çok koyu olsun istemiyorum. karışık anlattıysam affola uzun olu biraz. Fikir almak istiyorum saçımı Nasıl boyayabilirim kuaföre git demeyin nefret ediyorum kuaförden

Kendin koyu bir renge boyayabilirsin ama siyaha boyama dönmesi çok zor oluyor .İyi markaların boyalarını gratis,watsons tan alıp youtube da videoları var .Bakıp kendin de boyayabilirsin.Zor değil

b.. sarısı

başka bi benzetme kullansaydın keşke.

Cila attırsaydın keşke

Kızlar öneride bulunur musunuz ne yapmam lazım saçlarımı artık uzatmak istiyorum ve canlı gözüksün istiyorum. Kuaförüm diyor sabret kestir sürekli. Uzuyor yine kesiliyor düğünüme kadar uzatmam lazım. Ahhh ahhh Gönül isterdi ki belime kadar saçlarım olsun. Uzun saçı çok seviyorum napcam yaa acaba koyu renge mi boyasam. Bu sefer dibi koyu olur diye korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…