Kızlar bir dizide oynayacak olsanız hangi dizi ve rolü secerdiniz?

deniz yıldızındaki deniz derrrmiişiiiimmmm :))) hiç düşünmedim böyle bişeyi düşüneyim bakalım,,, aşkı memnudaki firdevsi oynamak isterdim dahası onun gibi şuh kahkaha atabilmek isterdim :)))

Çemberimde gül oya-Özge Özberk'in rolünü oynamak isterdim..:)

deniz yıldızındaki deniz derrrmiişiiiimmmm :))) hiç düşünmedim böyle bişeyi düşüneyim bakalım,,, aşkı memnudaki firdevsi oynamak isterdim dahası onun gibi şuh kahkaha atabilmek isterdim :)))[/QUO

deniz demi sırnaşık şey ama firdo on numara o yasta o kıyafetleri tasımak alkisalkisalkis

aşk-ı memnu BıHTERRRR bayanssulusmile behlül aynı behlül olması şartıylaa zemuszemus

ben de aşk-ı memnu bihter ama rol için deil kıyafetler için boshayallersmile ama kavak yellerinde aslıyı oynamak isterdim hihoyyyt

aşk-ı memnu bihter.... amaaa nedenn? eğer bir oyuncu olsaydım o rolü oynamayı çok isterdim çünkü.... yetenek gerektiren bir rol.... hele hele günlük hayatta spor,sade,doğal bir kadın için yeteneğini konuşturtan bir rol.... oyuncu olsaydım öyle uç noktada denilebilecek bir rolde oynamayı isterdim....

ben genis ailede oynamak isterdiim :D rol bilmiyorum daha cok erkekleri hosuma gidiyo cevahir felan

yeni bi karakter ama...
melekler korusunda erkanı döven şahıs rolünde
şakkıdı

kızlar ben de bi tuaflık vargibi be ben de hep erkekleri beğeniyorumm
yaprak dokumu de ali rızabey oynamak isterimmm tam bellikk

yaprak-dokumu1.jpg

yok canim ne tuhafligi bende cevahiri cok isterdim o laflari mimigi felan süper ya :) insallah öyle bi kocam olur artik haha :D

erkani döven rol de süper hani :) yardimci olurum bende eylül icin

melekler korusunda erkanı,unutulmazda meldayı,kavak yellerınde yenı gıren o cadıyı,doven olmak ısterdım.daha cok dızı var sımdı aklıma gelmedı.

dizide oynak değil de dizilerde senarist olmak isterdim....özellikle şu aşkı memnuya bi el atsam
hiç fena olmaz sempatiksalakcinni

aşk-ı memnu bihter.... amaaa nedenn? eğer bir oyuncu olsaydım o rolü oynamayı çok isterdim çünkü.... yetenek gerektiren bir rol.... hele hele günlük hayatta spor,sade,doğal bir kadın için yeteneğini konuşturtan bir rol.... oyuncu olsaydım öyle uç noktada denilebilecek bir rolde oynamayı isterdim....

Bence bihter'in yaptığı yetenek değil..Sadece çok şanslı ve güzel olduğu için bulunduğu yerde...Süslenip püslenip, göz süzmek yetenekse..

Gerçekten eğitim almış,işin hakkını verenlere haksızlık olur diye düşünüyorum...

ben kurtlar vadisinde polatın yanında oynamayı isterdim nasıl bir rol olur bilemem ama bayılıyorum polata

Back
X