Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sizi sevmiyor bu seçeneği neden elediniz ?
Eşinizin parasıyla gidip sizi mi istemiyorlartam bir komedi o paraya kendiniz gidin onlar otursun evde
![]()
Konu sahibinin biri 1,5 aylık diğeri 3 yaşında iki küçük çocuğu var arkadaşlar. Muhtemelen o yüzden istemediler.Valla benim eşimin parasıyla gidip beni götürmeyeceklerse iyi niyetli düşünmem. Ben zaten kv ile gitmek istemem ama konu sahibi istemiş belli ki , torunun annesi yanında ayrıca neden onlar ilgilensin
Kocası ödüyor diye çocukların bakımını yaşlı insanlara kitleyip kendisini de aradan çıkarmak istiyor. Kv kp geçtim el kadar çocuklara yazık.Senin çocuklarının biri 3 yaşında biri daha 50 günlük değil, deniz tatiline gittiğini mi sanıyorsun arabistan sıcağına el kadar çocukları sürüklemeye çalışıyosun? kendinize gelin azıcık ya
Yahu ölen var sıcaktan, boğazda bir hava alıp gezinip gelme zannediyor herhaldeKocası ödüyor diye çocukların bakımını yaşlı insanlara kitleyip kendisini de aradan çıkarmak istiyor. Kv kp geçtim el kadar çocuklara yazık.
Valla ben de istememHanımlar eşimin amcasının oğlu eşi ve çocuklarıyla kendileri herhangi bi acenteye katılmadan arkaşlsrıyla umreue gideceklerdi o şekilde çok daha uyguna geliyormuş. Daha sonra kayınpederim kayınvalideme bizde gidelim onlarla deyince bende kızımla birlikte geliriz dedim ama hiçbirşey demediler. Yaşım gençken çocuklar küçükken daha iyi olur diye söyledim. Neyse sonra eşime beni götürmek istemediklerini kendileri gitmek istediklerini benimde ilerde oğullarıyla gitmek istersem gitmemi söylemişler. Anlamadığım gitmek istedikleri çok nadir görüştükleri kişiler onlarda çoluk çocuk gidecekler ayriyetten kp kv nin umre parasını da eşim ödeyecekti zaten. Gezmeye olunca gelmeye çok meraklılar. Bende heryere onları da götürelim isterken arkamdan böyle söylemeleri çok bencilce geldi. Beni istememişler
Çocukları çok küçük ikisi de. Umre gibi sıcak bir yerde tek başında 2 çocuğu nasıl idare etsin. Kaldı ki aşırı kalabalık ve bambaşka dillerin konuşulduğu bir ortam. Birini kaybolmasın diye tut, öbürü bebek... Sizce akıl karı mı?Valla benim eşimin parasıyla gidip beni götürmeyeceklerse iyi niyetli düşünmem. Ben zaten kv ile gitmek istemem ama konu sahibi istemiş belli ki , torunun annesi yanında ayrıca neden onlar ilgilensin
Ne demek gelin teröri kendinizle başkalarını kıyaslamayınValla ben de istemem
Çoluk çocuk derdi bitmez
Yaşlı insanlar rahatça ibadet etmek isteyeceklerdir.
Sorumluluk almak da istemeyebilirler evet koca kadınsınız ama nihayetinde eşiniz sizi onlara emanet edecektir lafın gelişi de olsa.
Ayrıca ne demek kocam paralarını veriyor ama beni istemiyorlar
Kusura bakmayın da evlatları tabi ki ödeyecek.
Gerçekten kaynana terörü varsa gelin terörü de var
Gidecekleri şimdi değil öyle olsada ne bileyim kutsal toprak belki ömrümüz başka zamana yetmezSiz daha birkaç ay önce doğum yapmadınız mı? Yanlış mı hatırlıyorum? Yenidoğan bir bebek + kreş yaşında bir çocukla eşiniz de olmadan ne yapacaksınız oralarda?
ben kocamın ailesine harcadığı paranın lafını yapmam. Hatta teşvik ederim evlatsın yapmalısın diye.Ne demek gelin teröri kendinizle başkalarını kıyaslamayın
Zaten yurtdışı tatili planımız var bakalım bSiz de Orta Avrupa ya gidin.Nispet.
Benim kocam illa çocukları diye herşeyinç yaomak mecburşyetinde değil siz bol bol yedirin paranızıben kocamın ailesine harcadığı paranın lafını yapmam. Hatta teşvik ederim evlatsın yapmalısın diye.
Adamlar size gelmeyin diye yok beni istemiyorlar yok kocamın parasıyla gidiyorlar.
Bu yaptığınız kusura bakmayın ama tam gelinlik. Parasını kocanız veriyor diye size gebe değiller.