Merhaba kızlar... Ben 3 yıl önce bir ilişkiye başladım. Arkadaşım abisiyle servis işletmeciliği yapıyordu. Ama her ay sadece cep harçlığı olarak 500 lira alıyordu. Neymiş efendim abisi onun yerine birikim yapıyormuş evleneceği zaman herşeyini o alacakmış. Neyse arkadaşım sesini hiç çıkarmıyordu yıllardır. Babası olmadığı için abisine saygısı vardı. Herşey çok güzel gidiyordu. Sıra beni isteme mevzusuna geldi. Arkadaşımın babası olmadığı için tabikide abisi ve annesi geldi. Tanışma oldu. Abisi kalkıp babama demesin mi el birliğiyle bunları evlendirelim diye.. Babam sinirlendi tabi.. Çünkü ben kendi hakkım olarak 5 bilezik bir de set istiyordum. Abisi neymiş efendim almazmış. Kendi eşine almamış bana da almazlarmış. Çok afedersiniz kendi evleneli 15 sene olmuş o zamanlar öyle set falan moda değildi eşi istememiş olabilir ama ben istiyorum bunları bizde adet. Zaten amacı belliydi bizi ayırmaya kararlıydı. Çünkü nerde 500 vermek nerde 2000 vermek parayı cebine attı vermek zor geliyor. Babamda bende benim isteklerim olmazsa evlenmiyorum zaten.. Arkadaşımla abisi benim yüzümden kavga ettiler sonra abisi demiş o kızdan sana karı olmaz. Ya o kızdan ayrıl yada işine devam et. Arkadaşım abisine rest çekti işi bıraktı tabi. Biz halen görüşmeye devam ediyoruz ama aramızda ne söz var ne bişey sonumuz ne olacak bilmiyorum. Ailem çoktan ayrıldık zannediyor ama ıkı senedir gizli gizli görüşmeye devam ediyorum.. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım?