Ben de diyorum ki,abisi sevgilinizin parasını vermiyorsa o abinin ayıbı sevgilinin bir suçu yok,siz ondan şu kadar altın isterim diye söylerken peki siz de düğünde sevgilinize takı takacakmısınız.İşin ilginç tarafı paranın üstüne yattı zaten vermeyede niyeti yok..
Siz beni yanlış anlıyorsunuz benim amacım o altınlarla peşinat biriktirip ev almak..
öncelikle ben sana hakveriyorum
bende bir kız annesiyim
yani deselerki biz alamıyoruz gücümüz yok
kızımın geleceğini düşünürüm
rahat yetişiyor yapamaz diye düşünürüm
varken alamamzlık değildir
muhtemelen yoktur
olamamasını değil
ama evladımın yoklukla imtihan edilmemesi için ben de ailen gibi davranırdım
konuşmaların şekli ve tavrı da çok önemli
bir diğer husus 2 senede gelirini 10 a katlamış erkek arkadaşın
bu ciddi bir gelişme
artık abisine de ihtiyacı yok
gelir babandan özür diler
artık kendi ayakları üzerinde durabildiğini söyler
ve üzerine düşeni yapacağını belirtir ise
babanda buna kayıtsız kalmaz
yanlızzz
böyle tatsızlıklardan sonra
aileni rencide etmiş biri ile görüşüyor olmak
ortaya çıktığında hiç goş olmayacaktır
rencide diyorum çünki bende rencide olurdum
ben karıma yapmadım kızınıza da yapmam denirse
rencide olunur
Merhaba kızlar... Ben 3 yıl önce bir ilişkiye başladım. Arkadaşım abisiyle servis işletmeciliği yapıyordu. Ama her ay sadece cep harçlığı olarak 500 lira alıyordu. Neymiş efendim abisi onun yerine birikim yapıyormuş evleneceği zaman herşeyini o alacakmış. Neyse arkadaşım sesini hiç çıkarmıyordu yıllardır. Babası olmadığı için abisine saygısı vardı. Herşey çok güzel gidiyordu. Sıra beni isteme mevzusuna geldi. Arkadaşımın babası olmadığı için tabikide abisi ve annesi geldi. Tanışma oldu. Abisi kalkıp babama demesin mi el birliğiyle bunları evlendirelim diye.. Babam sinirlendi tabi.. Çünkü ben kendi hakkım olarak 5 bilezik bir de set istiyordum. Abisi neymiş efendim almazmış. Kendi eşine almamış bana da almazlarmış. Çok afedersiniz kendi evleneli 15 sene olmuş o zamanlar öyle set falan moda değildi eşi istememiş olabilir ama ben istiyorum bunları bizde adet. Zaten amacı belliydi bizi ayırmaya kararlıydı. Çünkü nerde 500 vermek nerde 2000 vermek parayı cebine attı vermek zor geliyor. Babamda bende benim isteklerim olmazsa evlenmiyorum zaten.. Arkadaşımla abisi benim yüzümden kavga ettiler sonra abisi demiş o kızdan sana karı olmaz. Ya o kızdan ayrıl yada işine devam et. Arkadaşım abisine rest çekti işi bıraktı tabi. Biz halen görüşmeye devam ediyoruz ama aramızda ne söz var ne bişey sonumuz ne olacak bilmiyorum. Ailem çoktan ayrıldık zannediyor ama ıkı senedir gizli gizli görüşmeye devam ediyorum.. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım?
5 bilezik bir set bence bahane olmus ayrıca çok bir şey değil.ayrıca cocuk için birikim yapmış ise rahatlıkla alınabilirdi.kardes 5 bilezikten daha degerli değil mi
Dinen bunları istemek benim hakkım.. Sevgim var elbette.. Sevgim olmasa gizli saklı devam ettirebilir miydim.. Şuanda arabanın borcunu ödüyor birikim yapmaya başlayamadı..
Siz beni yanlış anlıyorsunuz benim amacım o altınlarla peşinat biriktirip ev almak..
Adama paranın üstüne yatmak için bahane lazımdı.. Yoksa afedersiniz 5 yıldır çalışan insanın parası nerde güya biriktirmiş ya..
Abi doğru söylemiş.
Utanmadınız mı ben bunları istiyorum derken?
onlar ezecek birilerini arıyorlarmış ama burda çocugun suçu yok bence evlenin
Merhaba kızlar... Ben 3 yıl önce bir ilişkiye başladım. Arkadaşım abisiyle servis işletmeciliği yapıyordu. Ama her ay sadece cep harçlığı olarak 500 lira alıyordu. Neymiş efendim abisi onun yerine birikim yapıyormuş evleneceği zaman herşeyini o alacakmış. Neyse arkadaşım sesini hiç çıkarmıyordu yıllardır. Babası olmadığı için abisine saygısı vardı. Herşey çok güzel gidiyordu. Sıra beni isteme mevzusuna geldi. Arkadaşımın babası olmadığı için tabikide abisi ve annesi geldi. Tanışma oldu. Abisi kalkıp babama demesin mi el birliğiyle bunları evlendirelim diye.. Babam sinirlendi tabi.. Çünkü ben kendi hakkım olarak 5 bilezik bir de set istiyordum. Abisi neymiş efendim almazmış. Kendi eşine almamış bana da almazlarmış. Çok afedersiniz kendi evleneli 15 sene olmuş o zamanlar öyle set falan moda değildi eşi istememiş olabilir ama ben istiyorum bunları bizde adet. Zaten amacı belliydi bizi ayırmaya kararlıydı. Çünkü nerde 500 vermek nerde 2000 vermek parayı cebine attı vermek zor geliyor. Babamda bende benim isteklerim olmazsa evlenmiyorum zaten.. Arkadaşımla abisi benim yüzümden kavga ettiler sonra abisi demiş o kızdan sana karı olmaz. Ya o kızdan ayrıl yada işine devam et. Arkadaşım abisine rest çekti işi bıraktı tabi. Biz halen görüşmeye devam ediyoruz ama aramızda ne söz var ne bişey sonumuz ne olacak bilmiyorum. Ailem çoktan ayrıldık zannediyor ama ıkı senedir gizli gizli görüşmeye devam ediyorum.. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım?
İşin ilginç tarafı paranın üstüne yattı zaten vermeyede niyeti yok..
Dinen bunları istemek benim hakkım.. Sevgim var elbette.. Sevgim olmasa gizli saklı devam ettirebilir miydim.. Şuanda arabanın borcunu ödüyor birikim yapmaya başlayamadı..
Çok afedersiniz kendi evleneli 15 sene olmuş o zamanlar öyle set falan moda değildi..demişşşin aslında şu zamnda öyle 5 bilezik 10 bilezik istememi kalmış tam tersini söylecektin sanırım çünkü 15 sene önce millet kızını altın karsılıgı verirdi sende çok seviosa olsaydın altını düşünmez o çocuguda bukadar zora kosşup ailesiyle bu duruma gelmesini sağlamazdın ...sevgi fedakarlık ister bişelerden vazgeceksin yada tam terkedeceksin sonucta bu cocuk simdi sana tek basına bu istediklerini yine alamıyacak aileside artık yok sizin adetlere uyacam diye alırsada eger borcla alır yine siz ödersiniz değişen hiçbişe olmaz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?