- 8 Mart 2023
- 1.317
- 116
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Herkes severek evlenir boşanmak istemez ama olmaz ters gider bir şeyler boşanırAslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Bu erkekle siz bir sey dusunuyor musunuz? Boyle bir konu yoksa size ne?Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Nikahına mi alacaksin ?Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Bu adamla sen mi evlenicen?Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Birbirlerini cok seven ciftler cok sevisir, bence baglanti burasiÇocuk sayısı ile sevgiyi nasıl bağdaştırdınız
Bence korunmayı bilmiyorlar gibi geldi
Anlaşamıyordur, sevmek yetmez evli kalmak ve bir ilişkiyi sürdürmek için.Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Sevmiyor ayrılmış. Üzerine çok da düşünmeye gerek yokAslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Sanane Rahatsız oluyosan yorum yapma canım çık sayfamdan istediğimi sorarım ayrıcaSize ne? Başka işiniz gücünüz yok mu milleti araştırıp burada soruyorsunuz
Konuyu açarken de yazdım da sırf sohbet olsun diyeÇok anlamsız bir soru, hiç kusura bakmayın. Sayısız seçenek var. Adam boşanmak istememesine rağmen kadın boşanmak istemiştir, sonradan sevgi bitmiştir, sevgi olmadan üç çocuk olmuştur (sonuçta sevmeyince çocuk olmayacak diye bir şey yok.) vs. vs.
Siz ilgi duyuyorsunuz bu adama galiba. Eğer aranızda flört gibi bir durum varsa kendisine sorarsınız. Yoksa burada kim bilsin bunun cevabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?