Arkadaşlar çok yıpratıcı bir ilişkiden sonra,eski sevgilimden ayrıldım,beni çok incitmişti.Aylarca beni oyalamıştı,aslında beni sevmiyordu ama arada bir ufak dönüşlerle ilişkiyi sürdürmeyi çalışıyordu hani nasıl desem elinin altında tutuyordu..tabi ben saf aşık günlerce arayıp sormuyor,bir tatlı mesaj yazmıyor ben onun dönüşünü bekliyor,mesajını bekliyordum.ve beni umursamadığını her ona söylediğimde bir şekilde zeytinyağı gibi üste çıkıyor beni haksız yapıyordu.Hep işte sorunları vardı,hep ailesi ile sorunları vardı,öyle ya bizlerin işi gücü yok,ailmeiz ve sorunlarımız yok..neyse tüm bu oyalamaların hikaye olduğunu aslında derdinin beni elinde tutmak olduğunu çok sıkıntılı zamanlardan sonra anladım.ÇOK KÖTÜ OLDUM BEN ONU ÇOK SEVİYORDUM,ne dese yapıyordum,ama onda tepki sıfırdı.Neyse ayrıldım hayatımı devam ettırdim rahatladım en doğru kararı verdiğimi düşünüyorumdan ondan ayrılmakla,2 hafta önce hayatıma şirin mi şirin tatlı tebessümlü birisi girdi tanıştık,ilgimi çekti,konuşmaya başladık ve nasıl desem aniden işte içim ısındı ve sevgili olduk,görüşüyoruz,ama şöyle bir sorun var ve anlamıyorum,evet iyi bir insan,nazik,banada iyi davranıyor ve tanımaya çalışıyoruz birbirimizi ,ben ona gün içinde arada bir hani 3-4 saatte bir mesaj yazıyorum özledim seni gibi şirin ufak şeyler kesinlikle dönüş yok,gün içinde kısacık arıyor naber nasılsın o kadar,akşamları işten yorgun geldim diyip hemen yatıyor,sadece kısacık arayıp iyi geceler diliyor.Benim anlatmak istediğim şu kızlar benim eski yalancı sevgilimden canım çok yandı,çok üzdü beni,şimdi görüştüğüm adama bakıyorum,ben ondan etkilendim,onu tanımak istiyorum ve o sebeplede ufak şirinlikler hoşluklar yapıyorum ama bunda hiç böyle bir yaklaşım yok,düz dümdüz,sanki asker arkadasıyım ben,ne bir hoşluk veya nede şirin bir yaklaşım,hoş bir mesaj..en son facebook sayfasında ki facebook sayfasında kısa kısa şiirler yazar,duygularını orda paylasan bir adamdır,YANLIŞ YERDE ,YANLIŞ KALPTE OLMAKTANSA,YALNIZ OLMAYI TERCİH EDERİM şeklinde bir yazı paylaşmış sabahın 8'inde ..ee be adam ben sana sevgi sözü gönderiyorum,gururunu okşayan şarkılar mesaj atıyorum,diyorumki kendi kendime iyi bir insan tanımaya değer,ve hoşlandımda ondan,ama facebook sayfasında devamlı karamsar olan,sabahları böyle yalnız olmak isterim şeklinde mesajlar atan,kafası karışık bir adama ne yapılır,,açıkçası benim çok canım yandı daha önce,kafası karışık bir adamla da yine yansın istemiyorum,ne yapmalıyım arkadaşlar..