kızlar bir fikir verin,kafası karışık sevgiliye ne yapılır,nasıl davranılır?

yorgunnum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
7
0
36
Adana
Arkadaşlar çok yıpratıcı bir ilişkiden sonra,eski sevgilimden ayrıldım,beni çok incitmişti.Aylarca beni oyalamıştı,aslında beni sevmiyordu ama arada bir ufak dönüşlerle ilişkiyi sürdürmeyi çalışıyordu hani nasıl desem elinin altında tutuyordu..tabi ben saf aşık günlerce arayıp sormuyor,bir tatlı mesaj yazmıyor ben onun dönüşünü bekliyor,mesajını bekliyordum.ve beni umursamadığını her ona söylediğimde bir şekilde zeytinyağı gibi üste çıkıyor beni haksız yapıyordu.Hep işte sorunları vardı,hep ailesi ile sorunları vardı,öyle ya bizlerin işi gücü yok,ailmeiz ve sorunlarımız yok..neyse tüm bu oyalamaların hikaye olduğunu aslında derdinin beni elinde tutmak olduğunu çok sıkıntılı zamanlardan sonra anladım.ÇOK KÖTÜ OLDUM BEN ONU ÇOK SEVİYORDUM,ne dese yapıyordum,ama onda tepki sıfırdı.Neyse ayrıldım hayatımı devam ettırdim rahatladım en doğru kararı verdiğimi düşünüyorumdan ondan ayrılmakla,2 hafta önce hayatıma şirin mi şirin tatlı tebessümlü birisi girdi tanıştık,ilgimi çekti,konuşmaya başladık ve nasıl desem aniden işte içim ısındı ve sevgili olduk,görüşüyoruz,ama şöyle bir sorun var ve anlamıyorum,evet iyi bir insan,nazik,banada iyi davranıyor ve tanımaya çalışıyoruz birbirimizi ,ben ona gün içinde arada bir hani 3-4 saatte bir mesaj yazıyorum özledim seni gibi şirin ufak şeyler kesinlikle dönüş yok,gün içinde kısacık arıyor naber nasılsın o kadar,akşamları işten yorgun geldim diyip hemen yatıyor,sadece kısacık arayıp iyi geceler diliyor.Benim anlatmak istediğim şu kızlar benim eski yalancı sevgilimden canım çok yandı,çok üzdü beni,şimdi görüştüğüm adama bakıyorum,ben ondan etkilendim,onu tanımak istiyorum ve o sebeplede ufak şirinlikler hoşluklar yapıyorum ama bunda hiç böyle bir yaklaşım yok,düz dümdüz,sanki asker arkadasıyım ben,ne bir hoşluk veya nede şirin bir yaklaşım,hoş bir mesaj..en son facebook sayfasında ki facebook sayfasında kısa kısa şiirler yazar,duygularını orda paylasan bir adamdır,YANLIŞ YERDE ,YANLIŞ KALPTE OLMAKTANSA,YALNIZ OLMAYI TERCİH EDERİM şeklinde bir yazı paylaşmış sabahın 8'inde ..ee be adam ben sana sevgi sözü gönderiyorum,gururunu okşayan şarkılar mesaj atıyorum,diyorumki kendi kendime iyi bir insan tanımaya değer,ve hoşlandımda ondan,ama facebook sayfasında devamlı karamsar olan,sabahları böyle yalnız olmak isterim şeklinde mesajlar atan,kafası karışık bir adama ne yapılır,,açıkçası benim çok canım yandı daha önce,kafası karışık bir adamla da yine yansın istemiyorum,ne yapmalıyım arkadaşlar..

nedir bu ya.kafasının karışacağı ne dir ay hepmi bana gelir böyle odunu.insan hoşalnamıştır tanımak ister yada tam tersi,,sabahları ben o koşturmacamda onun gururunu okşamak için geceden düşünüyüm,işte koştururken aklıma gelsin,beyimiz yalnız olmak iyidir,yanlış yerde yanlış kalpte olmaktasan desin..yani ne diyim,,o zaman beni istemiyorsan dürüst ol,olmaz de,yürütemem de,,ama bana dediki ben eskileri kapatalı 1.5 yıl oldu dedi.hatta bu ilşkiye başlama konusunda ben kararsızdım,istemedim daha ağır oldum,kendi çok istedi,çok dil döktü,,,peki şimdi bu nedir,,ne yanlızlığı,ne yanlış kalbi..insan birirsiyle yeni birşeyler paylaşmaya başlayınca heyecanlı olmazmı,aklına gelince o bir hoş olmazmı,yani ilk zamanlar güzledir,hoştur..ama bunda daha ikinci haftada kütüklükler başladı,,nasıl birşey bu.

Bence sen de onunla aynı sıklıkta ilgilen.Bbiraz çek kendini ve şaşırsın, kafa karışıklığını ancak kendisi çözebilir bence... belki ilişkinin hızlı ilerlemesinden korkuyordur sorumluluk istemiyordur. Bilemem tabii ama bu da bir seçenek, böyle birine hemen kaptırma bence kendini canım, sen de temkinli yaklaş ki üzülme sonra... umarım en iyisi olur senin için.

aynen dedigin gibi yeni baslanılan iliskideki konusmalar daha heyecanlı oluyor, seninki sanirim hayattan sogumus gibi davraniyor biraz, napmak lazim ona.. sen bi amacini ögrensen aslinda napmak istiyormus cözemedim önce anla yani iliskiniz böyle mi devam edicek. sen de tereddütte kalıyorsun hem. yani önceki ilişkin gibi olsun istemiyorsun o yüzden biraz daha bekleyebilirsin. yine de dedigim gibi kaçan kovalanıyor sen de biraz soguk davran bakalım ne olacak

dediğiniz gibi yaptım,öncelikle yazdığı yalnızlık iyidir,yanlış kalp,yanlış yer sözlerinden çok alındığımı ve yeni başladığımız bir ilişkide herşeyin daha heyecanlı olması gerektiğini söyledim.Ben sana karşı abartmadan hoşlandığımı,duygularımı açoyorsam sende bana kendini aç dedim,ama kafan karışıksa beni oyalama dürüst ol dedim,böyle olurmu daha yeniyiz sen şimdiden böyle davranıyorsun,diye bir mesaj yazdım ve telefonumu kapattım,bir sürede onunla yüzyüze görüşmek istemiyorum..

ikizler erkeği ne olacak işte,,sen beni köşemden kaldır,kafamı karıştır,ikna et,sonrada aman benim kafam karışık,,ben hemen ilişkiye adapte olamam..o zaman beni rahat bıraksaydın be adam..neden peşime takıldın..

Arkadaşlar çok yıpratıcı bir ilişkiden sonra,eski sevgilimden ayrıldım,beni çok incitmişti.Aylarca beni oyalamıştı,aslında beni sevmiyordu ama arada bir ufak dönüşlerle ilişkiyi sürdürmeyi çalışıyordu hani nasıl desem elinin altında tutuyordu..tabi ben saf aşık günlerce arayıp sormuyor,bir tatlı mesaj yazmıyor ben onun dönüşünü bekliyor,mesajını bekliyordum.ve beni umursamadığını her ona söylediğimde bir şekilde zeytinyağı gibi üste çıkıyor beni haksız yapıyordu.Hep işte sorunları vardı,hep ailesi ile sorunları vardı,öyle ya bizlerin işi gücü yok,ailmeiz ve sorunlarımız yok..neyse tüm bu oyalamaların hikaye olduğunu aslında derdinin beni elinde tutmak olduğunu çok sıkıntılı zamanlardan sonra anladım.ÇOK KÖTÜ OLDUM BEN ONU ÇOK SEVİYORDUM,ne dese yapıyordum,ama onda tepki sıfırdı.Neyse ayrıldım hayatımı devam ettırdim rahatladım en doğru kararı verdiğimi düşünüyorumdan ondan ayrılmakla,2 hafta önce hayatıma şirin mi şirin tatlı tebessümlü birisi girdi tanıştık,ilgimi çekti,konuşmaya başladık ve nasıl desem aniden işte içim ısındı ve sevgili olduk,görüşüyoruz,ama şöyle bir sorun var ve anlamıyorum,evet iyi bir insan,nazik,banada iyi davranıyor ve tanımaya çalışıyoruz birbirimizi ,ben ona gün içinde arada bir hani 3-4 saatte bir mesaj yazıyorum özledim seni gibi şirin ufak şeyler kesinlikle dönüş yok,gün içinde kısacık arıyor naber nasılsın o kadar,akşamları işten yorgun geldim diyip hemen yatıyor,sadece kısacık arayıp iyi geceler diliyor.Benim anlatmak istediğim şu kızlar benim eski yalancı sevgilimden canım çok yandı,çok üzdü beni,şimdi görüştüğüm adama bakıyorum,ben ondan etkilendim,onu tanımak istiyorum ve o sebeplede ufak şirinlikler hoşluklar yapıyorum ama bunda hiç böyle bir yaklaşım yok,düz dümdüz,sanki asker arkadasıyım ben,ne bir hoşluk veya nede şirin bir yaklaşım,hoş bir mesaj..en son facebook sayfasında ki facebook sayfasında kısa kısa şiirler yazar,duygularını orda paylasan bir adamdır,YANLIŞ YERDE ,YANLIŞ KALPTE OLMAKTANSA,YALNIZ OLMAYI TERCİH EDERİM şeklinde bir yazı paylaşmış sabahın 8'inde ..ee be adam ben sana sevgi sözü gönderiyorum,gururunu okşayan şarkılar mesaj atıyorum,diyorumki kendi kendime iyi bir insan tanımaya değer,ve hoşlandımda ondan,ama facebook sayfasında devamlı karamsar olan,sabahları böyle yalnız olmak isterim şeklinde mesajlar atan,kafası karışık bir adama ne yapılır,,açıkçası benim çok canım yandı daha önce,kafası karışık bir adamla da yine yansın istemiyorum,ne yapmalıyım arkadaşlar..

bence sende arama sorma ararsa sana yaptığını yap salla gitsin kızım ya biri gelir biri gider akıllı olsunlar ne demek msjlarına cvp vermemesi hadi belki msj yazmayı sevmiyo arasın o zaman bi teşekkür etsiz az biraz kur yapsun ne o öyle odun gibi bence aynı hataya düşme:20::20::20:

kafsı karışık sevgiliye yol verilir...kafasını toplarsa döner toplamazsa seninde kafanı dağıtmasın diye ;)

canım bir erkek seni seviyor sei değer veriyorsa seninle olmaktan konuşmaktan sevk alır zaten bir kere böyle kaçan adamlardan hayır gelmez. bencede kafası karışık adamlardan hayır gelmezs. erkek dediğin bir kere doymuş olacak bazı şeylere ki değerini bilsin yanlışı doğruyu ayırt etsin ve yaşamayı bilecek sevmeyi bilecek ölü gibi adamı kim napsın :)

bayanlar teşekkürler.bugün aradı beni,dediği şeylerin şu yalnızlık mesajlarını ciddiye almama söyledi,ben arada bir facede böyle şeyler yazarım sözün sahibini seversem,paylaşırım başka bir amaç yok ortada dedi.Yani seni istemesem elbette dürüstçe söylerim dedi.2 saat falan oturduk sohbet ettik,ama soğuk işte,eve vardınmı,ne yaptın gerisi yok,hatta 2 iki saatlik sohbet faslından sonra dönüşte yok..ben anlamıyorum,teklifini kabul edince bunlar nikahına falan aldıklarımı sanıpta böyle odunlaşıyorlar.yani arkadaşlar bu kütük adam olmaz ama bunca zaman sonra birine içim ısındı,şansımı deneyecem işte..

kızlar bu arada gerçekten saatlerce beni aramadı,ama en son kendi döndü tıpış tıpış..yinede içlerindeki maço ruh gitmedikçe böyle 1 ileri,2 geri gidermi bu bilmem..umarım herkesin sevgilisinin kafası karışık değildir.çok yoruyor insanı..

canım yaşın kaç bilmiyorum ben tecrübelerime dayanarak kafası karışık yani ne istediğin bilmeyen erkeklerden çok çektim çok üzüldüm çok zaman kaybettim hata olarak yaşadım şuan ne istediğini bilen saygılı biri istiyorum onun dışında beni önemsemiyeni kafam karışık diye kolay yolu seçeni karışık kafasıyla birlikte bırakıyorum inan hayat kısa kendini ezdirme üzülme de elinden geleni yaptığına inanıyorsan bırak ne yapmak istiyorsa yapsın tecrrübelerimden hareketle bunları yazdım düşmanımın dahi bu konularda üzülmesini yanılmasını istemem

Öyle tesadüfen çıktı karşıma bu konu..üzerinden beş yıl geçmiş,acaba konu sahibi buradaysa neler oldu merak ettim..umursamayan erkekler neden böyle?

Hala burdaysanız merak ettim şimdi nasılsınız? O eski iliskinizin aynısını ben yaşıyorum ve çok yoruldum..kendime olan değerim kalmadı..

benimkide buna benzer ilişkiydi.Gün içinde buluşup zamanımız çok güzel geçiyodu .Beni bıraktıktan sonra mesaj atmıyordu beyefendi.Ertesi günler çok yoğunum işteyim diyip yine bahanelerle napıyorsun bile demiyordu.Bluştuğumda bu konuyu konuşsam şimdi konuşmayalım bunu diyip geçiştiriyodu.Dayanamadım artık bu ilgisizliğe .Beni yıpratan insan yol alır .Herşey karşılıklı ilgi değer üzerine kurulu çünkü

Back
X