• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir fikir verin

Vallahi ben arkadaşımı yalnız bırakırdım hiç kimse kusura bakmasın. Bu adam bu kızı aldattıysa evlenince tekrar aldatacak demektir, ileride düşeceği duruma bugün gidipte göbek atamam. Artı erkektir aldatır diyen bir insanlada bence arkadaş olma zaten, o nasıl bir zihniyet ? İçimden bir ses o düğüne gideceğini söylüyor ama ben olsam gitmezdim :KK12:

Çok kararsızım eşim gitmeyi düşünmüyor zaten bana sen bilirsin dedi. Arkadaşım tüm hayatını değiştirdi bu çocuk için 13 senedir tanıyorum ama son 6 yıldır beraber bu çocukla ve cok değişim gösterdi giyimi kusami düşüncesi ama özünü biliyorum ve iyi bir insan olduğu için seviyorum onu

O zaman arkadaşınıza sorun, ben gelirsem yüzümü asıp oturucam, rol yapamıyorum çünkü. Gelmesem olur mu diye sorun. alınacaksan geleyim diye de belirtin. Samimiyseniz zaten sorunuza alınmaz diye düşünüyorum.

Su an psikolojisi düzgün değil ayrılık barışma ayrılık aşamasında evindeki eşyaların dağıtılması sonra tekrar eşya alınması falan 2 ayda çok şey yaşadı o yüzden alınabilir

ben bir bahane bulur gitmem açıkcası, erkektir yapar diye bir zihniyetteki insan da benım arkadaşım olamaz , çok şükür böyle geri kafalı arkadaşlarım yok , ha bazen hata yaparlar ama bu şekil değil, o evliliğe şahit olmak isteme yarın bigün evlilyken de kocam beni aldattı diye ağlarsa dayanamam sinirimden bu duruma , bi insan bile bile lades dermi ya, akıl kari değil....

Arkadaşıma bu yüzden çok kızginim o da biliyor hata yaptigininda farkında ama seviyorum diyor başka bişey demiyor. Gerçi adam da çok güzel kandiriyor senelerdir öyle şeyler yaptı ki her gören onların aşkına hayran olurdu

Su an psikolojisi düzgün değil ayrılık barışma ayrılık aşamasında evindeki eşyaların dağıtılması sonra tekrar eşya alınması falan 2 ayda çok şey yaşadı o yüzden alınabilir
E o zaman gitmezseniz de alınır, erkeğe olan kızgınlığınız arkadaşınızı kaybetme korkusundan fazla değilse gitmelisiniz.

E o zaman gitmezseniz de alınır, erkeğe olan kızgınlığınız arkadaşınızı kaybetme korkusundan fazla değilse gitmelisiniz.

Arkadaşım daha kıymetli o yüzden gitmek istiyor bi yanım ama diyorum orda kızın ailesi olacak zaten perisanlar damat musveddesi onların yüzüne baka baka gülerek oynarsa işte o zaman dayanamam

Arkadasin durumu kabullendiyse senin yapabilecegin bi sey yok. Yalniz birakma bence.:eek:

Çok kararsızım eşim gitmeyi düşünmüyor zaten bana sen bilirsin dedi. Arkadaşım tüm hayatını değiştirdi bu çocuk için 13 senedir tanıyorum ama son 6 yıldır beraber bu çocukla ve cok değişim gösterdi giyimi kusami düşüncesi ama özünü biliyorum ve iyi bir insan olduğu için seviyorum onu
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benimde benzer bir sebeple 10 senelik arkadaşlığım bitti. Yanlış bir insanla yanlış bir insana dönüştü arkadaşım. Bende biraz dobrayımdır doğruları açık açık söylerim canını acıtsada çünkü ben neler neler yaşadım biliyorum hayatının gerçekleri benim sözlerimden daha acıtıcı. Söylediklerim, uyarılarım battı hanfendiye. Konuşmuyoruz şimdi. Keşke olmasaydı ama çokta umrumda değil. Çünkü aylardır mücadele veriyorum, yıprandım ne halin varsa gör dedim en son. Çünkü neden biliyor musun ? Hep bela insanı bulmaz, bazende insan gider belayı bulur. Sen elinden geleni yapmıssın arkadaşının iyiliği için. Bende yaptım. O kendini düşünmüyorsa, senin daha fazla yapacak birşeyin yok. Sevgili için üstelik yanlış bir sevgili için arkadaşını, ailesini ve düşüncelerinizi ezip geçmiş. Hem bugün erkektir aldatır deyip affedenin, yarın arkadaşımdır düğünüme gelmesede olur deyip affetmesi lazım :KK49:Tekrarlıyorum, ben olsam gitmezdim:)

Durumu bi tek o kabullendi zaten
Ailesi neden tekrar kabul etti ki, madem durumu kabullenemiyolar. Gerci kiz ille de istiyom derse anne babanin yapabilecegi pek bisey yok bu durumda.

Ben olsam gitmezdim mesela. Biri aldatan müstakbel es digeri erkektir yapar diyen aptal asik. Benim kafa yapima uymiyan insanlar. Isim olmaz ama senin icin kiymeti fazlaysa git yinede.

Vallahi ben arkadaşımı yalnız bırakırdım hiç kimse kusura bakmasın. Bu adam bu kızı aldattıysa evlenince tekrar aldatacak demektir, ileride düşeceği duruma bugün gidipte göbek atamam. Artı erkektir aldatır diyen bir insanlada bence arkadaş olma zaten, o nasıl bir zihniyet ? İçimden bir ses o düğüne gideceğini söylüyor ama ben olsam gitmezdim :KK12:

kımse oyna cok eglen demıyor zaten (kendı adıma konusayım) ama arkadasının yalnız olmadıgını gostermesı gerek. o adama "ben senın ne mal oıldugunu bılıyorum sırf arkadasımın yanınd aolmak ıcın geldım gun gelır hatanı tekerur edersen basına bela olurum" bakısını atması lazım

bile bile lades yapmış arkadasın ama onun seçimi onun kararı sen düğüne gitmelisin

kımse oyna cok eglen demıyor zaten (kendı adıma konusayım) ama arkadasının yalnız olmadıgını gostermesı gerek. o adama "ben senın ne mal oıldugunu bılıyorum sırf arkadasımın yanınd aolmak ıcın geldım gun gelır hatanı tekerur edersen basına bela olurum" bakısını atması lazım
Kim ne kazanacak o bakıştan, baktığı ile kalır emin ol :) Arkadaşı yalnızlığı tercih ederek, arkadaşını, ailesini, sevdiklerini ezip geçmiş. O yüzden yalnız değilsin msjı verse ne olur vermese ne olur, umrundamıdır sence ? Katılmayabilirsin benim nacizene görüşüm budur.

Kim ne kazanacak o bakıştan, baktığı ile kalır emin ol :) Arkadaşı yalnızlığı tercih ederek, arkadaşını, ailesini, sevdiklerini ezip geçmiş. O yüzden yalnız değilsin msjı verse ne olur vermese ne olur, umrundamıdır sence ? Katılmayabilirsin benim nacizene görüşüm budur.

bugunu gecmısı bı kenara bırakalım bundan yıllar sonra keske ona destek olsaydım dememek ıcın gıtmelı ayol =)
gıtmek gıtmemek kendısıne hıc bır sey katmazdaa eksıltmezde ılerke keske demesın gıtsın

Adam bunu umursamaz bence çünkü hem kendi ailesi hem kızın ailesi öğrendi bu aldatma olayını kız ona rağmen seviyorum diyip çıktı işin içinden ne oglanin ailesi ne kızın ailesi istiyor ama çocuk face e hala kızın fotoğraflarını koyup aşk sözleri yazıyor bana numara geliyor

Ailesi neden tekrar kabul etti ki, madem durumu kabullenemiyolar. Gerci kiz ille de istiyom derse anne babanin yapabilecegi pek bisey yok bu durumda.

Ben olsam gitmezdim mesela. Biri aldatan müstakbel es digeri erkektir yapar diyen aptal asik. Benim kafa yapima uymiyan insanlar. Isim olmaz ama senin icin kiymeti fazlaysa git yinede.

Ailesi hiç bişey diyemedi erkek tarafı da kendini kız tarafina karşı mahçup hissediyor o yüzden erkek tarafı da karşı çıktı barismalarina ama bunlar kimseyi dinlemiyor

Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynısı benim başıma da geldi. Çocuk yurt dışına gitti 3 aylığına, sonra biz oda arkadaşımla maillerini fotoğraflarını yakaladık hep aldatmış kızı. Kızı da çok bunaltıyodu onu yapma bunu yapma. Bi şekilde ayrıldılar. 1 sene başkasıyla çıktı. O arada biz konusu açıldıkça neler saydırdık çocuğa. Ben şerefsiz mi demedim ahlaksız mı demedim. O da aynı şekilde. Hep dertleşirdik böyle. Sonra yeni sevgilisi de hoop bıraktı arkadaşımı. Boşluktan yararlanan eski çocuk tekrar barışmaya ikna etti. Ama ben arkasından o kadar şey saydıktan sonra sizinle oturup çay içemem onun da yüzüne bakamam bakmam dedim. Arkadaşıma da çok sinirlendim. Onca laf ettiği adama şimdi seni seviyorum diyor. Evlilik hayalleri kuruyor. Ama ben her şeye rağmen onun yanında oldum. Yine de derdin olursa dinlerim dedim. Ben de çok düşündüm düğünlerine gidip gitmemeyi. Ama gidicem. Sen de git. Olsun. Arkadaşına hediyeni tak. Mutluluklar dile. Sonra sen kötü olursun. Kocası hep iyi olur. Ben böyle yapmayı düşünüyorum. Evliliklerini desteklediğimden değil, arkadaşlık görevimden. Sonra mesafeni koyarsın. Evine davet etmezsin. Sadece arkadaşını sabahları çağırırsın vs.

Kızlar hepinize teşekkür ederim boşu boşuna düşünmüş oldum :) düğün günü yurtdışından misafirim geliyor gelmeyin diyemem. Dolayısıyla düğüne gidemeyecegim arkadaşıma da söyledim

Back
X