Trafik işaretleri kartlarını yapabilirsiniz hep beraber...yalniz güzel bi şeymiş anaokulunu tebrik ettim oğlum anaokuluna başlasada böyle şeyler yapsam heyecanlandim..:)Mune lütfen konumu taşıma
Oğlum Anaokuluna gidiyor. 8 ocak ta aile katılımı etkinliği var ve sıra bana geliyor. Her hafta bir veli gidip çocuklara etkinlik yaptırıyor. Aslında ne yapacagima karar vermiştim. Fakat geçen hafta bi veli yapmış benim yapacağım etkinliği. Tarih yaklaşıyor ne yapabilirim çocuklara ? Internetten de bakıyorum bi taraftan sizlere de sormak istedim belki yaratıcı bir fikir gelir. Oğlumla bi şarkı öğrendik onun çalışmasını yapıyoruz arkadaşlarına sunacagiz. Etkinlik de karar veremedim. Bi fikir verseniz olma mi ? Tesekkur ediyorum hepinize. . Iyi geceler
Çim adam yaptırabilirsiniz çok kolay masrafsız ve güzel
Bebek çorabından kardan adam yapın.
"Kardan adam kardan adam senden korkmaz benim babam" bu şiiri de okutursunuz tamamdır.
Yüz boyama yapabilirsiniz. Sağlığa zararlı olmayan birkaç renk boya alın. Birkaç tane de video izleyin çizimlere bakın. Bence bayılacaklardır.
Ben deney yaptırmayı düşünüyorum
Örnek bir kac deney
Elektrik yüklenmiş çubuğa kagıtları yapışması
Farklı yogunluklu sıvıların birbirine karışmaması gibi
Yogurt da mayalayabilirsiniz
Bi de bizimkiler meyve salatası yapmıştı cok eğlenmişlerdi
Evde kurabiye hazirlayip seker hamuruyla susletebilirsiniz.
Etkinlikler neler olmustu genelde.
Trafik işaretleri kartlarını yapabilirsiniz hep beraber...yalniz güzel bi şeymiş anaokulunu tebrik ettim oğlum anaokuluna başlasada böyle şeyler yapsam heyecanlandim..:)
Orta boy kavanozlara rengarenk turşu yapabilirsiniz hem cocuklarind ilgisini cekmektedir. Birde mentessori eğitimin faaliyetlerine bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?