kızlar bir şey sormam lazım ??

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
sizce ilk görüşte aşk dıye bır sey varmıdır yoksa ınsanlar bırbırını tanıdıkcamı asık olur makul olanı sızce hangısı?

sizce ilk görüşte aşk dıye bır sey varmıdır yoksa ınsanlar bırbırını tanıdıkcamı asık olur makul olanı sızce hangısı?

aşk geniş bu kavram .asla inanmam ilk görüşte aşka olsa olsa begenmek olur..zira ilk goruste sadece bilcegın o ınsanın dış goruntusu..

Ben ilk görüşte aşkın varlığına inanırım...
Ama tanıdıktan sonra bir daha da aşık olabilirsin...
Aslında anlatılarak değil yaşanılarak öğrenilir...

canım bence ilk görüşte etkilenirsin tanıdıkça aşık olur huylarını öğrendikçe seversin ama aşk geçici birşey geride kalan saygı sevgi:))))))))

canım bence ilk görüşte etkilenirsin tanıdıkça aşık olur huylarını öğrendikçe seversin ama aşk geçici birşey geride kalan saygı sevgi:))))))))

acıkcası bende boyle dusunuyorum ilk gördüğünde sadece hoşlanabılırsın dıyorum kendı kendıme tanıdıkca ya sever asık olursun ya da gıttıkce hoslantında bıter dıyorum ıkılemde kaldıgım ıcın bunu sordum daha oncede soylemıstım 10 gun netten tanıstıgım bırıyle telefonda arkadas gıbı konustugumu ve pazar gunu bulustugumu bulustugumda o ılk adımı attı ben gercekten arkadas gıbı gorusmustum sonra o ılgısını bellı edınce bende hoş bırı olabılır mı acaba dıye dusunmeye basladım suan da sabah sabah aklıma bu soru geldı acaba asık mı olmalıydım ılk goruste onu tanımayamı calısmalıyım yoksa bıdaha gorusmemelımıyım dıye bılemedım

ilk görüşte aşk vardır ve bilimsel olarak da ıspatlandı bu.romantikten ziyade biraz mekanik olacak ama,beynimiz bizim fark etmediğimiz kokuları da alıyormuş.eğer ki aşık olduğunuz kisi yanınızda ise onun parfüm kokusu haricinde salgıladığı testesteron hormon kokusunu da alıyormuş beynimiz ve bu bizim kimyamızla uyuşursa bu sefer mutluluk ve rahatlama hormonu salgılıyormuşuz bu da aşıkken hissettiğimiz kimyanın ta kendisi.aynısı karşı taraf için de geçerliymiş tabi o testesteron değil östrojeni algılıyo.ha diyeceksiniz ama bu kişi ya uzakta ise,yani kokusunu algılayamayacak kadar...o vakit bilinç altı devreye giriyo ve sizin farkında olmadan kafanızda çizdiğiniz aşık olunası profil gün yüzüne çıkıyo ve cap canlı karşınızda duruyo.yine hormonlarınız cadı kazanı gibi çalışıyo ve siz birden aşık oluyorsunuz.5sayfalık üniversite araştırmasından ben bu kadarını özetleyebildim.

Allahim olmaz olurmu :)
hani bir gulusune asik oldum diye sozler varya
inanmazdim sadece filimlerde olur sanirdim
yada ask saniyorlar diye elstirirdim :)
bir adamin bir gulusune asik oldum sonunda
simdilik yanilmadim Allah yaniltmasin

sevgilim bana ilk görüşte aşık olduğunu iddia ediyor.
ben onu tanıdıkça sevdim... ancak tanıştıktan 1 yıl falan sonra aşık oldum..

ilk görüşte aşk elbette vardır. ve yanlış bir şey de değildir.
zamanla o insanı tanıdıkça ya daha çok aşık olursunuz, ya da soğursunuz.
bu kadar basit

aşk ilk görüşte olur bence. tanıştıktan sonra gelişen şey aşk değil, sevgi beğenidir yaa

nişanlıma ilk görüşte aşık oldum
ilk gördüğümde eve geldiğimde 1 hafta hep onu düşündüm oda bana aşık oldu
şimdi 4 sene bitti aşk bitti ama birbirimizi çok seviyoruz

bence de ilk görüşte aşk vardır..ben zamanla aşık olma olayını hiç çözemedim şimdiye kadar zaten.mesela biriyle normal bir arkadaşlık ilişkin varken birkaç yıl sonra sevgili olma fikri benim kafama hiç yatmıyor,o gözle bakamıyorum.olursa ilk görüşte olacak.kişiden kişiye değişir ama tabii ki.:97:

ilk görüste ask diye birsey yok bence asiri begenme ve etkilenme olabilir tanidikca duygular yogunlasir

En saglam temellere dayanan daim "Ask" Sayginin Sevginin özen ve cabannin oldugu yerde barinir ask o zaman askdir

yani ne bılıyım ben aşık olmadım sanırım bır kere gorustuk sadece hoslandım oda bıraz napsam kı

acele etme kiz ne bu acele kuru aski ne etcen tani iyice bakalim onu görüs sonra baktin gördün hic etkilenmedin bu sürec icinde o zaman düsünürsün
yanliz biraz hizli acilmis bu cocuk sana sanki :26: senin kafani bulandirmak istemem ama internetde cok cesit insanlar var dikkatli ol agirdan al ve cabuk cabuk güvenmedigini hissetir ona göre davransin demeden gecmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…