kızlar bir sn bakar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.009
28.789
798
Yaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.

Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.

Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.

Cvp veren herkese çok teşekkürler

Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum

Üzerine falan yatmadıysan ve uyuşukluk artıyorsa dr ye gitmekte fayda var.

Herşey olabilir bence kendini ihmal etme. Aklında kalp krizi vardır kesin ama şunu çok iyi biliyorum ki 3 defa kalp krizi geçiren babamda ilk belirti kusma ve nefes darlığı olmuştu. Kotu şeyler getirme aklına ve eşin gelene kdr uzan bacaklarını havaya dik ve ara ara öksür ne olur ne olmaz.

İnternetten belirti bakıp korkutma hiç kendini canim ters bi hareket yapmissindir farketmeden sinir sıkışması olabilir

Bende olmuştu geçen ay.
Tamamen sinirsel dedi dr.
Sinir sistemim sıkıntılı zaten.
Geçmiş olsun.
Doktordan sonra haber ver olur mu ,neymiş merak ettim.

Tamam canım haber vericem ay valla kalp krizi mi gecircem acaba diye manyaga bağladım.

Herşey olabilir bence kendini ihmal etme. Aklında kalp krizi vardır kesin ama şunu çok iyi biliyorum ki 3 defa kalp krizi geçiren babamda ilk belirti kusma ve nefes darlığı olmuştu. Kotu şeyler getirme aklına ve eşin gelene kdr uzan bacaklarını havaya dik ve ara ara öksür ne olur ne olmaz.

Ya kalp krizi gecirirsem ay valla iyice paranoyak oldum. Küçücük çocuğum var ya töbe töbe

Yok yok değildir.
Hem Allah korusun ayrıca.
Bel,boyun,sırt ağrın varsa geçmişte çok büyük ihtimal sinirsel,içini ferah tut.
Ama illa o doktora git.

Gidicem. Eşimi aradım anlattım verdiği tepki gerçekten mi oldu daha da korkuttu beni ya hemen gidelim doktora izin alıp geliyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X