kızlar bir sn bakar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonucu bekliyorum henüz çıkmamış cildiricam. Birsey sorucam tam kan sayiminda gebeliğe de bakılıyor mu ? Çok doktora gitmem de bilmiyorum
Bakılmıyor tam kan sayımında, ama ekstra bişeyler istemiş olması lazım, tek başına tam kan sayımı hiçbişey çıkarmaz ki.. Detaylı anlatmaya üşenip tam kan bakacağız demiş olabilir mi acaba?

Sonucu bekliyorum henüz çıkmamış cildiricam. Birsey sorucam tam kan sayiminda gebeliğe de bakılıyor mu ? Çok doktora gitmem de bilmiyorum
Eğer rutin kan sayımı testi ise yani hemogramsa
Eritrosit
Homoglobin
Hematokrit sayılarına
Bunların volümlerine
Ve hemoglobıne göre yüzdesine bakılır sadece

Üzerine yatma ve zorlama vs hiç olmadı aslında

Gecmis olsun zaman zaman hepimizde degisik sebebini bilmedigimiz agrilae olabilir..cok uzun surmediyse cokda kafana takma br anlik sinir sksmasidir uzun sure siddetli olarak devam.ediyorsa telas yapmakta haklisin hic beklemeden hastaneye git

Canım tam test adını yani hastane dilini söylesen daha doğru cevap verebilirim
Sonucunu aldıgında beta hcg değeride yazıyorsa evet belli olur

Hemogram

Bakılmıyor tam kan sayımında, ama ekstra bişeyler istemiş olması lazım, tek başına tam kan sayımı hiçbişey çıkarmaz ki.. Detaylı anlatmaya üşenip tam kan bakacağız demiş olabilir mi acaba?

Hemogram yazmisti kağıda başından savdi beni zaten.

Höh? Uyuşma ile başlar o da ki doktor elimi sık demiş. Sen bunu tokalaşmaya mı geldim diye yazmışsın yukarıda. Doktor orda refleksine bakmış.

O kadarını bnde biliyorum heralde tokalasmak için gitmedim. Kalp krizi dusunuyodum ama felç aklıma gelmemişti.

Benimle hiç konusmadiki kaç saattir var dedi ? Birde işte elimi sık dedi. Hemogram yazdi kağıda kan verdim.

Eğer rutin kan sayımı testi ise yani hemogramsa
Eritrosit
Homoglobin
Hematokrit sayılarına
Bunların volümlerine
Ve hemoglobıne göre yüzdesine bakılır sadece

Teşekkürler canım sonucu buraya aticam çıkayım da hastaneden.

Geçmiş olsun.. bu arada düşük mü yaptınız?

Yok düşük yapmadim. Aslında adetime 2 gün varken idrar testi yaptım önce çizgi çıktı sonra kayboldu. Kan vericektim vazgeçtim. Hamile değilm diyip gitmedim kan vermeye.

Kızlar hiçbişey cikmamis çok temiz dedi. Benagal mi ne bi krem yazdı. Herseyim normal degerlerdeymis. Ilginiz için hepinize cook teşekkür ederim.
Bi tür kas gevşetici krem o canım
Sevindim temiz çıkmasına
Tekrarlasada tekrarlamasada sen yinede hem nörologa hem kardıyolojıye git olur mu
Kontrolden geçmiş olursun ki
Bunu senede bir kez yapmak gerekiyor zaten

Bi tür kas gevşetici krem o canım
Sevindim temiz çıkmasına
Tekrarlasada tekrarlamasada sen yinede hem nörologa hem kardıyolojıye git olur mu
Kontrolden geçmiş olursun ki
Bunu senede bir kez yapmak gerekiyor zaten

Gcmezse giderim canım. Çok sağol ilgin için

Keşke gitmişken beta da bsktırsaydın . Belli olmaz belki hamilesindir cnm .

Hiç aklıma gelmedi belki bakar demiştim ama beta bakilmiyormus benden istedigi testte. Idrar testi öyle çıkınca amaan yoktur demiştim

Takvim kaldı ya bi ara kaldiricam hamile değilim yani aslında kan da baktirmadim. Idrar testi yapmıştım onda da önce çıktı 2. Çizgi hafif sonra kayboldu. Hamile Değilim ya dedim. Bide kan sonucu çıkıyormus ki gebe :)

Hiç aklıma gelmedi belki bakar demiştim ama beta bakilmiyormus benden istedigi testte. Idrar testi öyle çıkınca amaan yoktur demiştim
derdim umut vermek degil ama adet gecikmeniz olursa tahlilu tekrar edin ve mutlaka kan verin. idrar tahlilinde negatif hatali olabiliyor ama pozitif de hata olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X