- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi The Calender
kultur farkı olursa noluyormus yani. dugunde icki icildiyse sorun ne sizin agziniza zorla dayamadilar saniyorum ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kuzum çatacak başka topiğe hadi yürrüüüüüü.........................kultur farkı olursa noluyormus yani. dugunde icki icildiyse sorun ne sizin agziniza zorla dayamadilar saniyorum ki.
hahahahah bu ne ya şaka mihadi kuzum çatacak başka topiğe hadi yürrüüüüüü.........................
kuzum kaynım bizimle kalıyor şimdilik....o yüzden bize yollamış ama zaten kargoyu eve yollaması saçma belliki bir tepki ile karşılaşmak istiyor benim aramamı falan yani aklıma başka bişey gelmiyor eşimide kırmak işime gelmiyor ama yinede alacağım karar verdim cnm............canım bence kabul et madem size gelmiş komsuna niye veresinki.alır kaynına verirsin.esin anlatsın durumu kardesine sorun olursa.esinle sorun olmasın.kızın size yollaması sacma bir defa.madem hediyeleri gönderiyo kaynının evine kaldıgı yere yollasın.sizi ortada bırakmıslar.madem yollamıs esyaları herseyi bitirmişler. size vebalı kalmaz bence.yolladıgına göre kızda bitirmiş göze almıs herseyi demekki.esinle sorun olmasın bence
ben esinin dediğini yap derim canım bencedekuzum kaynım bizimle kalıyor şimdilik....o yüzden bize yollamış ama zaten kargoyu eve yollaması saçma belliki bir tepki ile karşılaşmak istiyor benim aramamı falan yani aklıma başka bişey gelmiyor eşimide kırmak işime gelmiyor ama yinede alacağım karar verdim cnm............
bence kaynının dediğini yap..sonra kabak senin başına patlar..Değerli arkadaşlar bana fikir verin....kaynım ve sevgilisi 6 senelik ilişkilerini bitirmiş ......sevgilisi onda olan bütün hediyeleri kargoyla göndermiş buraya kadar sorun yok ama sorun şu ki kaynım bu kargoyu kabul etmememi istedi bu konuyu bilen eşimde mutlaka karşı komşuya rica et o alsın diyor (kaynımın haberi yok tabi )yani eşim bu kızla aynı işyerinde çalışmış yıllar evvel o yüzdende bitmesine seviniyor......bende arada kaldım bana fikir verin kimsenin vebalini almak istemiyorum ama eşimde kardeşimin kötülüğünü istemem diyor sizce ne yapmalıyım?????şimdiden teşekkürler........