kızlar bir teselli verin...

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
...........................................................................................................................................

Son düzenleme:
Allah allah nasil bir adam bu boyle.Gercekten ne olarak goruyor sizi acaba?
Kendi ne kadar kazaniyor acaba? Ben olsam bu kadar istediklerini yapmazdim.O istiyor diye rahat ettigim bir isten cikmazdim.

Özgüvene bak özgüveneeeee...Evlenmeseymiş demek ki kendini öldürürmüş bu adam aç kalırım korkusuyla!

Bence hiiiç aileydi, yok fedakarlıktı bilmem ne zırvalarına yem etme kendini...Bir daha gelmeyeceksin dünya ya ve o çocuğunun bu hallerini istesende geri göremeyeceksin...Snsiz büyümesine izin verme!

kendi de devlet memuru bende canım.ama artık bazen öyle sözler söylüyorki haa birde en sonunda aman ha sonra başıma kalkma böyle söyledim diye nerde mutlu olacaksan orda kal diyor ölürmüsün öldürürmüsün

e isinizden ciikmanizi istediginde niye ben boyle mutluyum demediniz o zaman..
daha cok sey ister bu adam sizden,mesela 2is ayni anda yapmanizi falan
Yaparsiniz sizde,hayir demeye demeye..yaparsiniz:)

2 aydır söylediğim bu zaten benim hayatıma karışma iş arkadaslarım iyiler cok şükür bir sorunum yok bence cok büyük bir sıkıntımızda yok yanı her memur ailesi gibiyiz işte ..aman ne bileyim üstümde hükümdarlık kurmaya çalışıyor ama başaramayacak merak etmeyin

Evin erkeği olarak o neler yapıyor merak ettim doğrusu ??Ek iş yapsın o zaman ,sizin sırtınıza neden yükk bindiriyor ki?Kadın olarak zaten ağır yükünüz!

Amaaan bizden laf çıkmaz dök içini rahatlaaaa...
Hayır o değil iyi ki aynı meslektensiniz yok ondan daha kariyer sahibi biri olsaymışsın YANMIŞTIN :)))

canım aynı meslekten değiliz ama ikimizde devlet memuruyuz.ha bi ara ben ondan daha fazla kazanıyordum ozaman sorun yoktu gıkını bile çıkarmıyordu.ki ben bunu hiç söz konusu etmedim.

Aza Kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz....

şükretmesi lazım bence eşinizin borç öyle böyle ödenir Allah sağlık versin yeterki ya eşi çalışmayıp ev hanımı olsaydı ne yapardı merak ettim ..

rahatınızı bozmayın derim kendinize yavrunuza zaman ayırın saniyelerin bile kıymeti var evladınız büyüyünce anlarsınız

Evin erkeği olarak o neler yapıyor merak ettim doğrusu ??Ek iş yapsın o zaman ,sizin sırtınıza neden yükk bindiriyor ki?Kadın olarak zaten ağır yükünüz!

hakkını yememeyim ev işlerinde yardımcıdır çocukla ilgilenir ama ne olduysa ev aldıktan sonra oldu evin borcunu ödeyemeyeceğiz sanıyor galiba

canım borcunuz falan mı var? geçinemiyor musunuz? ne bu daha çok para hırsı... sağlıkçısın ama nöbetin yok ne şanslısın bir kadın sağlıkçı olarak. evine çocuğuna yetiyorsun. nöbet parasını bakıcıya vermeniz gerekse daha mı iyi? yorgunluktan evde eşine patlasan daha mı iyi?

şu erkeklerin karılarının maaşına güvenmesine uyuz oluyorum. sen istersen hiç çalışmazsın. o sana bakmak zorunda. sen buna rağmen hem çalış hem evine yet adam senden para beklesin... kendi gitsin ek işe girsin. memura yasak da yapan da var biliyoruz. erkek değil mi limon satsın o ek parayı bulsun.

Bir mesleğinizi var sağlık ocağında da çalışabilirsiniz, hastanede de. hep sağlık ocağında mı çalıştın yoksa hastanede de çalıştın mı? ben eşininin istediğini yadırgamadım açıkçası, daha fazla kazancaksanız neden olmasın. nöbet usülü çalışmanın da kendi içinde faydası oluyor hafta içi boş günlerin çok olabiliyor. kendim de devlet hastanesinde çalışıyorum da ondan böyle diyorum canım, malum hastanede en çok maaşı aşan hekimlerin bile o kadar para alırken daha fazla döner için ne kadar uğraştıklarını birebir görüyoruz :) iş iştir canım, aile bütçesi daha rahatlayacaksa seve seve.

canım aynı meslekten değiliz ama ikimizde devlet memuruyuz.ha bi ara ben ondan daha fazla kazanıyordum ozaman sorun yoktu gıkını bile çıkarmıyordu.ki ben bunu hiç söz konusu etmedim.

Ya kusura bakma ama bi benzetme yapıcam işten kırıl ister darıl bana

Adamın zamanında arpası, yulafı, çavdarı boldu demek ki kesilincede gıkı çıktı!...Pazardan alınan nar gibi içini açınca kaç tane aynı adamdan çıktı...Boş ver boş ver sen dediğimi yap...O kızının minicik hallerini 15 yaşına geldiğinde pişmanlıkla izlersin...Benden demesi...

hayır buraya tayin olmadan önce hep hastanelerde calıstım.sorun nöbet fılan değil sadece kendime evime çocuguma cok fazla vakit ayıramamak.nöbet izinleri 1 gün gerisini yine mesai ile tamamlıyorsun ayda 4-5 nöbet..yani sadece nöbet tutabileceğim bir yere gitmeyeccegeğim

bana sevgisinden şüphem yok biliyormusun neden bugünlerde böyle oldu anlamadım

Evin borcu yüzünden eşinde sıkılmıştır , biraz daha rahat edebileceğiniz alternatifler üretiyor demek ki. Sonuçta ikinlzde taşın altına elinizi koymuşsunuz önemli olan bu , bir de senin huzurlu olduğun yerde çalışman önemli tabi.

Kendisi ek iş bulsun o zaman..hayret birşey ya sinir oldum şimdi... sizin zaten bir işiniz var... evli barklı çocuklu kadınsınız, fazlasıyla sorumluluğunuz var zaten... eşiniz sizi hiç düşünmüyor bence... para hırsı yapmış bariz.. işinizden de sakın ayrılmayın... düzeninizi bozmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…