Kendisi ek iş bulsun o zaman..hayret birşey ya sinir oldum şimdi...sizin zaten bir işiniz var... evli barklı çocuklu kadınsınız, fazlasıyla sorumluluğunuz var zaten... eşiniz sizi hiç düşünmüyor bence... para hırsı yapmış bariz.. işinizden de sakın ayrılmayın... düzeninizi bozmayın...
küçük bir sağlık ocağında çalışıyorum kızlar .nöbetim yok 8-5 mesaim var kızıma evime eşime yeterince vakit ayırıyoyorum yani ben öyle düşünüyorum..2 aydır eşimle büyük hastaneye tayin istemem konusunda sorun yaşıyoruz.o maddi açıdan düşünüyor borçlarımız var biraz rahatlarız diyor nöbet filan tutacağım ek ücret alacağım ordan.ama şuanki rahatım bozulacak ..birde şöyle bir durum var çalıştığım kurumda biraz ortalık karışık yönetim şekli olarak .eşimin 2 aydır konuşmaları aynen şu şekilde" ailemiz için fedakarlık yapmıyorsun,daha cok para kazanmak varken niye az kazanasın" falan filan.bende gittim tayin istedim bugün ama eşimle yine kavga ederek,bu defada ordan alacağım döner sermayeyi nöbet parasını az buldu beyefendi.beni ne olarak görüyor çok merak ediyorum..paylaşmak istedim kızlar.
Off ya bu erkeklerin derdi nedir anlamıyorum. Bizim kafamızdaki erkek formatı şimdiki erkek formatına hiç uymuyor artık.
Uzun zamandır kkdaki çeşitli konuları takip ediyorum da. Eşi ile cinselliği paylaşmak istemeyen mi dersiniz, çalışmayıp karısının parasına tamah eden mi dersiniz yada bu örnekteki gibi daha fazla kazansın diye zorlayan mı dersiniz. Hepsi gırla gidiyor.
Hem dışarıda çalışmak hem ev işlerine hem de çocuklara yetişmek kolay mı zannediyorlar acaba ?
Genelleme yapmıyorum ama kadınlar verdikçe daha fazlasını isteyenlere de sinir oluyorum ya.
küçük bir sağlık ocağında çalışıyorum kızlar .nöbetim yok 8-5 mesaim var kızıma evime eşime yeterince vakit ayırıyoyorum yani ben öyle düşünüyorum..2 aydır eşimle büyük hastaneye tayin istemem konusunda sorun yaşıyoruz.o maddi açıdan düşünüyor borçlarımız var biraz rahatlarız diyor nöbet filan tutacağım ek ücret alacağım ordan.ama şuanki rahatım bozulacak ..birde şöyle bir durum var çalıştığım kurumda biraz ortalık karışık yönetim şekli olarak .eşimin 2 aydır konuşmaları aynen şu şekilde" ailemiz için fedakarlık yapmıyorsun,daha cok para kazanmak varken niye az kazanasın" falan filan.bende gittim tayin istedim bugün ama eşimle yine kavga ederek,bu defada ordan alacağım döner sermayeyi nöbet parasını az buldu beyefendi.beni ne olarak görüyor çok merak ediyorum..paylaşmak istedim kızlar.
yok canım böyle bir konu yüzünden eşten ayrılınırmı hiç...iniş çıkışlar oluyor evlilikte bu da onlardan birisi heralde.bilmiyorum tayin dilekçemi verdim zaten bakalım birkaç hafta içinde belli olur.
bence kendinizi kovdurun iş yerinden tayin filanda alamazsınız evde oturun keyfinize bakın :) eşinizde nasılsa size bakmak zorunda kendisi ek iş yapsın madem kullandırmayın kendinizi. Eskiden hamallık yaparım karımı çalıştırmam diyolardı şimdikiler kazanılanı da beğenmiyo valla erkeklerde rahata alıştı
çocuğunuz henüz çok küçük. nöbetlerinizden mutlaka etkilenecektir. Eşiniz siz olmadığınız zamanlarda ona dört dörtlük bakabilecek karakter ve beceriye sahip mi? Bunu kendisine mutlaka sorun. Benim annem de hemşire emeklisi. bu nedenle sağlık ocağında kalmanız daha iyi olur diyorum. Çünkü nöbetlerde onu ziyarete gittiğimiz zamanlarda acil kapısından girerdik. Zaman zaman orda gördüğüm şeyler hala aklıma gelir. Hayatta herşey para değil. Başka yerlerden kısarak sorunu çözmeye çalışmalısınız bence.
Erkeklerin bu tür bencilliklerine çok kızıyorum. arkadaşımın eşi e devletten istifa et özel okula başvur diyor sürekli. Böylece çocuklarına aynı okuldan indirim alacaklarmış. Mantığa bak. Boş gün olmaması, her an işsiz kalma korkusu , akşamın körüne kadar süren toplantılar, hafta sonu seminerler ve şımarık velilerle yüz göz olma sorunları onu hiç ilgilendirmiyor tabii. Şu çocuğu yarım saat oynatıver yada kahvatısını yaptırıver deyince binbir surat yapan bir adam bu. Erkeklerin mantığı ve lafıyla hareket edilmez. Bunu bilir bunu söylerim. rahatınız iyiyse hiç bozmayın. O kendine ek iş bulsun.Günümüz şartlarında ek iş yapmayan erkek neredeyse yok. Sizin önceliğiniz çocuğunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?