kızlar birde benim kocamın facebookta yaptığına bakın lütfen...

tugce32

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
294
4
621
Antalya
arkadaşlar 2 gündür sinirden patlıyorum. hafta içi avukata gidip boşanmayı bile düşünüyorum. lütfen sizde anlattıklarıma bir bakın ve kendinizi benim yerime koyun..
eşimle 5 senedir evliyiz 2 çocuğumuz var bu süre içinde ufak tefek bazen ciddi sorunlarımızda ama hiç ihanetle ilgili bir sorun olmadı. zaten asla kaldıramam bunu. bugüne kadarda beni şüphelendirecek hiçbirşeyinide görmediğimden aşırıda güvenirdim eşime. ama 2 gün önce eşimin facebook unu da çmıştım şifresini bilirim ve zaman zaman beraberde açardık ama mesajlar kısmına bugüne kadar hiç bakmamıştım. tesadüfen bir baktığımda 1 ay önce kavga ettiğimiz bir gün ben erken yatmıştım ta liseden bir kız arkadaşlarıyla mesajlaşmasını okudum. görüşmedikleri belli ama eşimin ona resmen asıldığını hissettim. eşime sorduğumdada bir arkadaşına sevdiği bir şarkıyı paylaşmışım ne olmuş ben öyle birimiyim kadın evli barklı falan dedi tabi ben artık konuşmuyorum ve eşimde şu an şehir dışında. size o mesajlaşmayı kopyalacağım aynen..uzun oldu ama bana lütfen söyleyin abartıyormuyum yoksa kızmakta haklımıyım. sözleriniz benim için çok önemli olacak....
AHMET:
nihal iyi geceler

27 Kasım 2011Nihal
slm iyi geceler nasılsın

27 Kasım 2011AHMET:
iyi diyeliim iyi olsun. sen nasılsın, nerelerdesin

27 Kasım 2011Nihal
iyim sağol karsta yaşıyorum ama şimdi istanbuldayım

27 Kasım 2011 AHMET
ne güzel..şimdi istanbulda olmak vardı, oldum

27 Kasım 2011Nihal
sen neler yapıyorsun

27 Kasım 2011 AHMET
bende antalyadayım, yaşamaya çalışıyorum işte

27 Kasım 2011Nihal

ne güzel
sıcak en azından
antalyada ne yapıyorsun çoluk çocuk iyim herkes

27 Kasım 2011 AHMET
iyiyiz. şimdi kızımla geceyi paylaşıyoruz. müzik dinliyoruz. senin için bir parça paylaştım. dinle
bu müzik benim hayatımda en anlamlı ve en şaheser bir parça olmaya devam ediyor....
ve bunu ilk senle paylaştım.
yani bu parçanın bendeki hissini demek istedim.

27 Kasım 2011 AHMET
bu parçayı dinlemenin etkisi bir şarap içmek olarak lanse ediliyor sanırım doğru....slm.

27 Kasım 2011Nihal
çok tşk ederim

istanbulda olmak vardı ne yaaaa....ah bu erkekler... ah su facebook...
bnce tepkınızı koyun ewlı bır erkek dıkkat edıcek herseye yok oyle..

Belki bilerek yapmıştır direk aklıma gelen bu.
Sizin faceine baktığınızı biliyor ve görceğinizi de tahmin etmiştir.
O gün tartıştık demişsiniz bu yüzden yapmış olabilir.Bugüne kadar olmamış böyle bişey çünkü.
Boşanmaya gidicek kadaar büyük bi olay değil benim görüşüme göre.

sonuna kadar haklısınız bu ne ya resmen asılmıs kadına kadında da ayıp var bılıyosun evlı barklı ne dıye cevap yazıyosun esnız hangı sarkıyı gonderme yapmıs olursa olsun benım ıcın anlamı buyuk falan demıs ne demek ıstedıgı ortada gıbı geldı bana uzuldum acıkcası (( ama karara sızın sız daha ıyı tanırsınız sıze karsı bı soguklugu varmı hıc su sıralar ya bı de sımdı ıstanbulda olmak vardı ne demek ya sınırlendım cnm kusura bakma lutfen

Bu şahaser parçayı ilk seninle paylaştım,bu kadar duygu yoğunluğu hissettiği bir şarkıyı eşiyle değilde bayan arkadaşıyla paylaşıyor ve onada ilk seninle paylaşıyorum diyor.Karımı takmıyorum o benim için önemli değil sen daha önemlisin bak seninle paylaşıyorum gibi bir mesaj vermiş kadına.Kolay affedilecek bir durum değil ama yuvanı yıkmaya değecek mi bilemiyorum.Hakkında hayırlısını diliyorum.

cevaplarınız için çok teşekkürler bana karşı bir soğukluğu yoktu o yüzden şok oldum. birde istanbulda olmak vardı kısmını ben pek önemsemedim çünkü istanbulda okumuş orda yaşamış ve istanbulu çok sevdiğini hepsöyler ben öyle yorumladım ama şimdi bende şüphelendim:)) şarkıda öyle çok aşk şarkısı değil çok eski sanat müziği gibi bişey yani anlamak için edebiyatçı olmak lazım:)) ama tabi içinde edebi sevgi aşk lafları geçiyor. birde benim şüphelendiğim sanki çok eskidende ona o şarkıyı söylemiş gibi çünkü ''bu şarkı benim için anlamlı olmaya devam ediyor demiş''. birde bu hissimi ilk senle paylaşıyorum yazıyor. ne demek bu niye paylaşıyorsun?

Bunu eşinize sordunuz mu ?

evet bende öyle düşündüm ama acaba çok önceden konuşmuş olabilirlermi bilmiyorum.

bak yaa,rahat duramıyorlar yani,illaki huzur bozacaklar,şu internet geldi geleli,insana rahat kalmadı.
haklısın canım,ama boşanma .biraz süründür,utan utan de 2çocuk var de.bak ya sinirlendim.üzülme canım,eminim çok utanmıtır eşin şimdi

evet bende öyle düşündüm ama acaba çok önceden konuşmuş olabilirlermi bilmiyorum.

Çok önceden konuşmuş olsalardı,ilk seninle paylaşıyorum demezdi.Şöyle bir mesajda vermek istemiş olabilir,zamanında yani lise arkadaşıymış ya o zamanlarda sana aşıktım şimdi evli barklıyım ama hala aynı hisler sahibim gibi bir şey olabilir.Ama size çok kızgın olduğu bir gün olduğu için saçmalamaya çalışıp becerememişte olabilir,kadın çok prim vermemiş çünkü:)

bosanmanı gerektircek kadar buyuk oldugunu dusunmesemde yinede tepki gostermen cok dogal yazdıkları cokda sorun edilmeyecek seyler degil acaba kadınla onceden bir ilisşkisimi vardı evlenmeden once falan sarkıyla ilgili yazdıgı kısımdan ben oyle anladımda

haklısınız bayan zaten zar zor cevaplar vermiş hep yarım saat sonra falan cevap yazmış kadında birşey yok. uzun süredirde görüşmedikleri belli çünkü antalyada yaşadığımızı falan bilmiyor yeni öğrenmiş. acaba lise yıllarında bu konu konuşulmuşmudur hiç. yada eşimin ona bir ilgisi vardı yada ilişkisi ( eşim olmadığını söylüyor ) ama konuşmanın içine his falan sokması beni çok rahatsız etti. boşanmasam ben bundan sonra hep onumu takip edecem

kızlar süpersiniz resmen bana tercüman oluyorsunuz sinirden pekde anlatamıyorum ama tamda bunu düşündüm ben yani geçmişten beri ben aynı şeyleri düşünüyorum gibi

bu konuşmada eşin hafiften bayana asılmış gibi görünüyor bayan karşılık vermemiş benceeşinde sanırım kavga ettiğiniz için seni kızdırma amaçlı da bunları yazmış olabilirbende olsam yerinde eşime kızarım onu uyarırım ama bu sebepten boşanmam.seni bilemem ama fevri davranma sakin kafayla düşün derim

konuşmuştur tabiki,ama bayandan yana bir sıkıntı yok gibi görünüyor

Eşinizin hatası da büyük ama ben bayan için %100 masum diye düşünemedim.
Hepimiz evli barklı insanlarız,hangimiz gecenin bir yarısı liseden tanıdığımız evli bir erkekle msjlaşırız ki?
Üstelik içinde bol ima barındıran,''şarap,müzik''tarzında bir sohbet...
Bilemedim ama hoşuma gitmedi bu msjlaşma.
Boşanmayı düşünecek kadar ileri gitmeyin.
Önce alın karşınıza ciddi ciddi konuşun.
aldatmak bir ilişkiyi bitiren en önemli neden olmalı bana göre de ama burda fiilen bir aldatma olduğunu düşünmüyorum.
Gerçi aldatmanın her türlüsü sebep olabilir.
Bence eşinizin kafası karışmış ve saçmalamış.
Siz biraz gözünü korkutun,hatta ciddi korkutun derim.
Tabi evliliğiniz de daha başka bir sorun varsa başka bir çözüm düşünülebilir.

Evet gurur kirici bir olay.. Boyle bir seyi siz yapmis olsaniz o ne yapardi kim bilir.. Ama maalesef cogu bayanin kaderi bu, kocasina en cok guvenen kadin bile birgun boyle bir seyle karsilasabiliyor.. Yine bu daha basit bir sey, anlik duygu yogunlugu diye dusunuyorum.. O kadina karsi bir sey hissettigini sanmiyorum, hem somut bir sey de yasanmamis.. Bana gore boyle bir sey icin yuva yikilmaz.. Ben bekarim buyuk konusmak istemiyorum ama ben olsam tavrimi koyardim, "sana artik guvenmiyorum, gozum uzerinde.. Bir falsonu yakalamayayim.. Fena olur" diye tehdit ederdim ama sirf bunun icin bosanmazdim.. Bu arada mera ettim, sarkinin ismi ne?

ah şu erkekler..... canım sen çok haklısın ama boşanmaya gidicek kadarda büyük bir mesele değil tavrını koyman yeterli olabilir:26:

bence esin o kadınla daha once konusmamıstır en azından bu konuda içini ferah tut. yanı onceden konusma olsa nerede yasadığını falan bılır değil mi? bencede bır çok arkadasında dediği gibi bosanmayı gerektirecekbır olay değil. tabıkı esinin yaptığı çok büyük bır hata asılmıs aleni. karsısında ki bayan yüz verse bakalım laf daha nerelere gidecekti. valla bence esini süründür burnu iyice sürtsün,gozünü korkut tabı bırde bu face hesabını kapattır ne o oyle. sen yazsan bır erkek arkadasına eşinin bu yazdıklarını o zaman kıyamet kopardı evde. bu erkekler ne kadar kalın kafalı oluyor aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…