Ne kadar çok olumsuz düşünülmüş ve abartılarak aldatılmışsın denilmiş..
EVET BELKİDE ÇOK kızılacak birşey ama ayrılığa getirecek kadar değil..
Üstelik dikkatinizi çekerim; bir aydır hanımı şifresini bilmesine rağmen silmemiş mesajları..
Kasıt yok ortada, sadece kırgınlığın ve kavganın olduğu ortamlar yoğun duyguları getirir beraberinde..
Bu duygu seli hata yapmaya iter..
Ayrıcada çokta asıldığını hissetmedim ben..Karşısındaki önemli değildir o an, sadece havada uçuşan kelimeleri savurmuş.
Evet hata yapmış ama büyütülecek, kavgalar edecek kadar değil.
Fevri davranmayın olur mu ? Hele ihanet olarak hiç hiç düşünmeyin..
Size hak veriyorum, duygularınızı derinden hissediyorum inanın bir bayan olarak.dediğim gibi her cevabı irdeliyerek okuyorum bir ara bende sizin gibi düşüneyim diye olaya bakma çalıştım. çünkü şarap olayıda eşimde bir hobby gibidir çok değerli fransız şarapları falan var özel günlerimizde içeriz sadece o yüzden orayıda esas sorun görmüyorum ama şarkının ondaki hissini ilk ona söylediğini söylemesi falan çok zoruma gitti halbuki hepimiz biliyorduk kızımız dahil:) sanki o an karşısındakine bir değer yüklemeye çalışıyor ve kadın biraz sohbet etse nerelere gidecek belkide bilemiyorum.
arkadaşlar şu an bir gelişme oldu canlı yayın:) eşimin facebookunu açtım ve baktım kadın online, ona sanki eşimmiş gibi yazdım o şarkıyı sana eskiden söylemişmiydim diye bir şekilde konu açtım kadın ne şarkı hatırlıyor ne bişey başka ne sorsam
arkadaşlar şu an bir gelişme oldu canlı yayın:) eşimin facebookunu açtım ve baktım kadın online, ona sanki eşimmiş gibi yazdım o şarkıyı sana eskiden söylemişmiydim diye bir şekilde konu açtım kadın ne şarkı hatırlıyor ne bişey başka ne sorsam
kadının yaklaşımı çok normal ve şarkıyla ilgili hiç birşey bilmiyor hiçde alakalı değil demek kocamda platoniklik
YAPMAYIN.SORMAYIN..
Kendinizi o kadının karşısında ne hale düşürüyorsunuz farkında mısınız.Demeyecek mi adama bak, karısı var bana asılıyor.
Hem neden belki eşinizin bir daha belki konuşmadığı kişiyle tekrar iletişime itiyorsunuz.
Bakın hatırlamıyormuş.Yapmayın.
Ben eşinizin yerinde olsam, bunu öğrensem sizi affetmezdim.
Ne kadar çok olumsuz düşünülmüş ve abartılarak aldatılmışsın denilmiş..
EVET BELKİDE ÇOK kızılacak birşey ama ayrılığa getirecek kadar değil..
Üstelik dikkatinizi çekerim; bir aydır hanımı şifresini bilmesine rağmen silmemiş mesajları..
Kasıt yok ortada, sadece kırgınlığın ve kavganın olduğu ortamlar yoğun duyguları getirir beraberinde..
Bu duygu seli hata yapmaya iter..
Ayrıcada çokta asıldığını hissetmedim ben..Karşısındaki önemli değildir o an, sadece havada uçuşan kelimeleri savurmuş.
Evet hata yapmış ama büyütülecek, kavgalar edecek kadar değil.
Fevri davranmayın olur mu ? Hele ihanet olarak hiç hiç düşünmeyin..
kadının yaklaşımı çok normal ve şarkıyla ilgili hiç birşey bilmiyor hiçde alakalı değil demek kocamda platoniklik
ben konuşmanın temasını müzik ve şarap olarak değerlendiremiyorum.
konu sahibinin eşi sonlara doğru yazmış ve kadın uzun uzadıya cevap vermek yerine teşekkür edip konuyu kapatmış.
kaldı ki eşinin çizgiyi aştığını belirtmiştim ama ortalığı ateşe verecek birşey göremedim. sakince konuşulup halledilebilecek bir mesele olarak görüyorum hala.
malesef, insanlar kırmızıyla işaretlediğim şekilde yaftalanıyor... konunun içeriğini bilmeyen bir insana bu şekilde söylerseniz, aklına eminim '' yasak aşk yaşayan insanlar'' gelir.
ayrıca empati kurmadan da bu durumu anlayabiliyorum. konu sahibinin kırılması, incinmesi normal ama boşanmayı düşünmesi abartı.
kusura bakmayın kalıplaşmış cevapları vermedim fakat bunlarda benim düşüncelerim.
sorun zaten arayışta olması.
"yaşamaya çalışıyorum işte" ben buna takıldım bir de, memnun değil demek ki halinden?
kızmakta çok haklısın. çok büyük gözdağı vermen lazım ki bir daha yapmasın. yoksa bugün bunu yazar karşılık göremez ama iki gün sonra başka birine asılır derken olaylar gelişir...
annenizi de araması suçluluğunu gösteriyor bence. kendini temize çıkaracak yandaş arayışına girmiş hemen, gerçekten kötü niyeti olmasaydı hiç sallamazdı bence saçmalama canım der kapardı konuyu.
sorun zaten arayışta olması.
"yaşamaya çalışıyorum işte" ben buna takıldım bir de, memnun değil demek ki halinden?
kızmakta çok haklısın. çok büyük gözdağı vermen lazım ki bir daha yapmasın. yoksa bugün bunu yazar karşılık göremez ama iki gün sonra başka birine asılır derken olaylar gelişir...
annenizi de araması suçluluğunu gösteriyor bence. kendini temize çıkaracak yandaş arayışına girmiş hemen, gerçekten kötü niyeti olmasaydı hiç sallamazdı bence saçmalama canım der kapardı konuyu.
bir de şunu düşünmek lazım bu konuyu mesela sizin ve kadının eşinin gözleri önünde yapabilirler miydi?
bu parçayı senin için çalıyorum nihal... diyor mesela eşiniz.
kadının eşi ve siz de öylece bakıyorsunuz. olacak iş mi allah aşkına?
Kavgalı bir anınızda bir arkadaşınızla konuşursanız, nasılsın sorusuna '' çok iyiyim, ya da çok mutlu muyum dersiniz ? ''
Ayrıcada kötü niyetin yansımaları türlü türlüdür.. İllaki iyi niyet varsa ''saçmalama deyip konuyu kapatırdıyla'' sonuçlanmaz.
Bazı insanlar masumluklarını ispatlamak içinde birilerini arar.
Annesiyle aralarında ki ilişkiyi bilmiyorsunuz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?