kızlar birde benim kocamın facebookta yaptığına bakın lütfen...

dediğim gibi her cevabı irdeliyerek okuyorum bir ara bende sizin gibi düşüneyim diye olaya bakma çalıştım. çünkü şarap olayıda eşimde bir hobby gibidir çok değerli fransız şarapları falan var özel günlerimizde içeriz sadece o yüzden orayıda esas sorun görmüyorum ama şarkının ondaki hissini ilk ona söylediğini söylemesi falan çok zoruma gitti halbuki hepimiz biliyorduk kızımız dahil:) sanki o an karşısındakine bir değer yüklemeye çalışıyor ve kadın biraz sohbet etse nerelere gidecek belkide bilemiyorum.

arkadaşlar şu an bir gelişme oldu canlı yayın:) eşimin facebookunu açtım ve baktım kadın online, ona sanki eşimmiş gibi yazdım o şarkıyı sana eskiden söylemişmiydim diye bir şekilde konu açtım kadın ne şarkı hatırlıyor ne bişey başka ne sorsam

Size hak veriyorum, duygularınızı derinden hissediyorum inanın bir bayan olarak.

Evet katılıyorum doğru hareket etmemiş ama anlık bir duygu karmaşası yaşamış.
Emin olun ki kadından cvp. bile alsaydı devam etmezdi.
Yazışmalardan anladığım kadarıyla o anlık üzüntüyle deşarj olmaya çalışmış..

Sizi o bayan karşısında düşürdüğü durum hoş olmamış, haklısınız.Kızın, kırılın ama ne olur çok büyütmeyin içinizde.Hele hele size ihanet ettiğini düşünmeyin.

Birde eşinizin içinde gerçekten o an kötülük olsaydı ASLA o msj. orada bir ay bırakmazdı..

YAPMAYIN.SORMAYIN..

Kendinizi o kadının karşısında ne hale düşürüyorsunuz farkında mısınız.Demeyecek mi adama bak, karısı var bana asılıyor.

Hem neden belki eşinizin bir daha belki konuşmadığı kişiyle tekrar iletişime itiyorsunuz.

Bakın hatırlamıyormuş.Yapmayın.

Ben eşinizin yerinde olsam, bunu öğrensem sizi affetmezdim.

kadının yaklaşımı çok normal ve şarkıyla ilgili hiç birşey bilmiyor hiçde alakalı değil demek kocamda platoniklik

bak önceki sayfada bir arkadaş '' şarkıyı bayana ithafen söylememiş, kendisinde uyandırdığı etkiden ilk defa birine bahsetmiş'' demiş ki bence çok doğru söylemiş. bence başka birşey sorma, zaten aklına takılan buydu onuda öğrendin.

kadının yaklaşımı çok normal ve şarkıyla ilgili hiç birşey bilmiyor hiçde alakalı değil demek kocamda platoniklik

Paranoyaklık yapıyorsunuz. Fevri davranıyorsunuz..Yazık ediyorsunuz.

Eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız bu konu üzerine fazla durursanız..

Eşinizdede anlattıklarınız üzerine birşey yok.

haklısınız ama bu şüphe ve güvensizlik işte neler yaptırıyor artık eşimin söyleyeceği hiç bir şeye inanamayacağım

bende sana katılıyorum arkadaşım. açıkcası bence ortada kızılacak ve abartılacak hiçbir durum yok. bende ortak çevremizde yada üni. den erkek arkadaşlarımla duruma göre yazışıyorum nasılsın nerdesin vs. ne var bunda hemen kötü düşünecek anlamadım. valla bence çok önemsiz bi mevzuyu büyütmüşsün gibi geldi bana..

sorun zaten arayışta olması.
"yaşamaya çalışıyorum işte" ben buna takıldım bir de, memnun değil demek ki halinden?
kızmakta çok haklısın. çok büyük gözdağı vermen lazım ki bir daha yapmasın. yoksa bugün bunu yazar karşılık göremez ama iki gün sonra başka birine asılır derken olaylar gelişir...
annenizi de araması suçluluğunu gösteriyor bence. kendini temize çıkaracak yandaş arayışına girmiş hemen, gerçekten kötü niyeti olmasaydı hiç sallamazdı bence saçmalama canım der kapardı konuyu.

bir de şunu düşünmek lazım bu konuyu mesela sizin ve kadının eşinin gözleri önünde yapabilirler miydi?
bu parçayı senin için çalıyorum nihal... diyor mesela eşiniz.
kadının eşi ve siz de öylece bakıyorsunuz. olacak iş mi allah aşkına?

Ben de ortalığı ateşe verecek bir yorum yapmadım.
İlk yorumumda da söylediğim gibi,açık açık bir aldatma olayı yok.
Evet hoş değil,aksine çok rahatsız edici bir durum fakat konu sahibi arkadaşın,hafta içi avukata başvuracağı,
boşanmayı düşünebileceği kadar büyük bir olay değil.
Fakat %100 masumane,sıradan bir durummuş gibi de aksedilmesine şaşırdım.
Kadını masum gören yorumlar tuhafıma gitti.
Kadının ahlaksızlığını sorgulamıyoruz ki,bize düşmez.
Belki de çok ahlaklı,çok düzgün bir kadındır:44:
Ben davranışının gereksizliğinden bahsettim.
Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir duruma zemin hazırlamaktan söz ettim.
Evet yanlış!Yazılı olmayan kurallar vardır.
Bunları her kadın bilir,her ne kadar medeni olursak olalım.
Bir başkasının eşi ile,yıllar öncesinden arkadaşımız bile olsa,
gece geç bir saatte msjlaşmak bana göre yanlış.
Evet çocuklarını da sormuş fakat,arkadaşın eşinin şarkı konusunda ki zarfına,
şarap içilecek bir şarkı tarzında cevap vermiş.
Bu konu uzayabilirdi de,ucu açık çünkü.
Tekrar belirtiyorum aldatma olmamış burdan bakınca fakat zemin oluşturulabilecek bir durum.
Bana normal gelmedi,hı normal kime göre neye göre derseniz;
bu da benim bakış açım;
kadın o durum da''x kusura bakma çocuk ağlıyor ya da eşim sesleniyor''bahanesi ile,
sohbeti nazik bir biçimde kesmeliydi.
Hepimizin farklı görüşleri olabilir tabi.

yapmayın arkadaşlar. siz canınız sıkıldığınızda hiç umutsuz konuşmalar yapmıyormusunuz..

Kavgalı bir anınızda bir arkadaşınızla konuşursanız, nasılsın sorusuna '' çok iyiyim, ya da çok mutlu muyum dersiniz ? ''

Ayrıcada kötü niyetin yansımaları türlü türlüdür.. İllaki iyi niyet varsa ''saçmalama deyip konuyu kapatırdıyla'' sonuçlanmaz.

Bazı insanlar masumluklarını ispatlamak içinde birilerini arar.

Annesiyle aralarında ki ilişkiyi bilmiyorsunuz ki..

aynen,işte bahsettiğim şey de bu,
bayanın eşi ya da konu sahibi arkadaş için bence son derece rahatsız edici bir durum bu.
örnekte de gördüğümüz gibi,bu çok masumane msjlaşma konu sahibine boşanmayı düşündürtecek kadar
büyük bir rahatsızlık yaratmış!

başta herşey normal diyodum ama bu şarkıyı senin için paylaştım kısmından sonra olay kopuyo bence, kavga eder etmez o boşlukla bi bayanla konuşma ihtiyacı duymuş... hiç kavga edip boş bırakmaya gelmiyolar.

kızmakta kesinlikle haklısın canım gerçekten şu facebook yokmu çok fenaaaa

valla yakın arkadaşımsa uzun uzun anlatabilirim derdimi paylaşabilirim, ama yıllardır görüşmediğim bir arkadaşımsa kestirir atarım. hele ki bir evliliğim varken, karşı cins birine eh işte yaşamaya çalışıyorum asla demem herhalde, eğer gerçekten mutsuz depresyonda bıkmış vb değilsem.

gerçi konu sahibinin kocası edebi laflar etmeyi seviyor belli ki ondan iyiyim kötüyüm diyeceğine allayıp pullamış olabilir ama yine de dediği hoş değil. gereksiz bilgi. paylaştığı şarkı da gereksiz bilgi. şarkının hissettirdiklerini anlatması, ilk kez ona anlatması falan da gereksiz bilgi. sadece naber iyi senden muhabbeti değil, uzatmaya çalışmış ama kadın cevap vermemiş, konu orada kalmış. kadın da tşk ederim deyip gitmek yerine, evet dinledim şimdi, bana da bir kadeh şarap içme isteği doğurdu açıkçası vb deseydi arkasından neler gelecekti sizce?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…