- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Hayır demeyı dusunmuyorum da ne bıleyım nasıl olur bu işler .hemen evet deseniz ne olacak ki? hoşlandıysanız gönlünüz çekerse çıkar bir çay içersiniz, iki bekar insan kim ne karışır?hayır deseniz bu sefer kendiniz de hoşlandıgınız için bir daha adım olmazsa içiniz içiniz yer, pişman olursunuz.
şans vermelisiniz
Adam zaten yanıma gelebılmek için ellı takla atıyor dessm yerıdır benım fırsatım olmuyor onun oldugu kata cıkmaya o gelıyor.Evet diyin bence.
hayir derseniz adamin nazinizi cekip pesinizden geleceginin garantisi yok,yani o durumda da siz adamin pesinden kosmak zorunda kalirsiniz.
Adam zaten yanıma gelebılmek için ellı takla atıyor dessm yerıdır benım fırsatım olmuyor onun oldugu kata cıkmaya o gelıyor.
Dıyecegım ve dıllere dusecegız okul da:)Evet de gitsin diyorum. Haydi hayirlisi olsun
Tesekkurler fırsat verıcem allah sonumuzu hayır etsın bakalım.Boşverin kimin ne söylediğini...
Tanımıyorsunuz da amaç zaten tanışmak görüşmek değil mi?
Bunlar için fırsat vereceksiniz olur veya olmaz.
Bu kadar basit daha şimdiden ince düşünmeye gerek yok.
Hoşlanıyorsan evet deee
Hadi bakalım.Tesekkurler fırsat verıcem allah sonumuzu hayır etsın bakalım.
Sız bırde yanıma gelışını görsenız ,uydurdugu bahanelerı bılsenız adam nasıl cırpınıyor kımsenın yapamadıgını yaptıgı ıcın asık oldum şöyle dıyeyım işte bu evlenecegım ınsan dıyorum.Hadi bakalım.
Çok heyecanlı zamanlar ya.
Anılarım depreşti
Yıllar oldu hayatımda kimseler olmayalı uzak kaldım bu konulara sordum sadece .Kocaman bır gulumsemeyle onu bır evet demek beklıyor öyleyse :)tamam de ne olacak ki sanki
Yıllar oldu hayatımda kimseler olmayalı uzak kaldım bu konulara sordum sadece .Kocaman bır gulumsemeyle onu bır evet demek beklıyor öyleyse :)tamam de ne olacak ki sanki
fazla sırıtmada canım dünden razı sanmasın :)Yıllar oldu hayatımda kimseler olmayalı uzak kaldım bu konulara sordum sadece .Kocaman bır gulumsemeyle onu bır evet demek beklıyor öyleyse :)
Tamam azcık gulumserım umarım eveeeet dıye bagırmam kendımı tutamayıp.fazla sırıtmada canım dünden razı sanmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?