- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Aaa bu guzeldı önce korkutayım bozulsun sonrada onu derım :)Bir çay içebilir miyiz? Derse "Hayır! Ama kahve olabilir ehehe" de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bu guzeldı önce korkutayım bozulsun sonrada onu derım :)Bir çay içebilir miyiz? Derse "Hayır! Ama kahve olabilir ehehe" de![]()
Yaaa ne güzel.Sız bırde yanıma gelışını görsenız ,uydurdugu bahanelerı bılsenız adam nasıl cırpınıyor kımsenın yapamadıgını yaptıgı ıcın asık oldum şöyle dıyeyım işte bu evlenecegım ınsan dıyorum.
Aslında o utandı baya bende bana karsı rahat olsun dıye ondan fazla konustum ama cok resmıydım .Sonra ki gelışınde ona dogru gülerek gıttım o da bana uzun uzun baktı asıklar gıbı ayy fılm gıbıydı o an ben den bırsey ıstedı elıne verdım yanın da arkadası da vardı konusamadı şimdi o ıstedıgı seyı gerı getırır kalbım nasıl carpıyo.Bencede tavrımı izliyo yolunu yapıyor yanıYaaa ne güzel.
Bence herşey de adamın elinde olacak değil.
Sizde biraz Güler yüzlü konuşkan olun.
Yani nasıl desem sohbet amaçlı konuştuğunda cevap verip kestirip atmayın.
Sizde bişeyler konuşun ki laf lafı açsın.
Sonrası daha kolay olacaktır.
Ne var ki sosyal medyada bulup yazmaktan.
Ama önce tavrınızı izleyip cesaret almak istiyordur.
Arkadaşı var diye resmî konuşmuş olabilir.Aslında o utandı baya bende bana karsı rahat olsun dıye ondan fazla konustum ama cok resmıydım .Sonra ki gelışınde ona dogru gülerek gıttım o da bana uzun uzun baktı asıklar gıbı ayy fılm gıbıydı o an ben den bırsey ıstedı elıne verdım yanın da arkadası da vardı konusamadı şimdi o ıstedıgı seyı gerı getırır kalbım nasıl carpıyo.Bencede tavrımı izliyo yolunu yapıyor yanı
Bence hemen evet demeyin. Olabilir bir ara konuşuruz diyin. Ne zaman frlan diye o gelsin sorsun tekrar tekrarÇalıştıgım yerde bırı var benden hoşlanıyor sureklı bır bahane yaratıp benı görmeye gelıyor ,konusmaya calışıyor,bırseyler istıyor. Arkadasları da sanırım destek verıyor gıt konus söyle yap böyle yap dıye bu yakında çay içmek için biyerlere cagıra bılır dıye dusunuyorum hazırlıksız yakalanmak da istemıyorum sizce ne yapmalıyım hemen kabul etmek doğru olur mu daha öncesı hıc konusmuslugumuz yok,samımıyetımız yok ben de hoşlanmaya basladım fakat böyle durumlarda hemen evet demek nasıl olur ki ?Bir de aynı yerden olumsuz olursa dıye korkuyorum ve herkesın de dılıne duşmek var içinde tutamamıs arkadaslarına söylemıs belli benı görunce gülümsüyorlar .
Ayyy dört ay benım için çok uzun acılmassa tayın ısteyecegım bu yıl çok üzülürum ya.Kasıma kadar suresı var acıldı acıldı yoksa kafayı yerım burda.Vazgecme ıhtımalı de var nereye kadar yanıma bahanelerle gelebılcek bılmıyorum.Arkadaşı var diye resmî konuşmuş olabilir.
Birileri olmasa bile konuşmuş olabilir normaldir.
Terslenmekten korkabilir.
Yavaş yavaş gelişmesi çok güzel.
Hemen atlamıyor seni daha da heyecanlandırıyor bu çok güzel biz eşimle 4 ay cebelleştik bişeyler konuşabilmek açılabilmek için.
Çok güzel günlerdi keşke daha uzun sürseydi...
Bence bırdaha gelmez reddettı dıye dusunur gurur yapar rıske atamam :))Bence hemen evet demeyin. Olabilir bir ara konuşuruz diyin. Ne zaman frlan diye o gelsin sorsun tekrar tekrar
Anlatmassam ben çatlarım zaten:) ya bırde sızde nıye o kadar uzun sürdü iyi pes etmemış .Ilk buluşma falan ayyy dusundukce tıtrıyorum bu adam tam bana göre bırı uzatmaz ınşallah.Gelişmeleri paylaş lütfen şimdiden merak ettim.
Hayır bananeyse![]()
Amaaannn varsın olsun aşk için deger o da dunden hazırmıs dıyecek zaten :)karşılık versen kolay ınsan olursun gerı adım atsan burnu havada olursun kımseye yaranamazsın.
Uzun sürmedi aslında whatshaptan hergün her dakika konuştuk. Hatta görüntülü bile konuşurduk.Anlatmassam ben çatlarım zaten:) ya bırde sızde nıye o kadar uzun sürdü iyi pes etmemış .Ilk buluşma falan ayyy dusundukce tıtrıyorum bu adam tam bana göre bırı uzatmaz ınşallah.
Tayin olayı aynı ilde mi olacak?Ayyy dört ay benım için çok uzun acılmassa tayın ısteyecegım bu yıl çok üzülürum ya.Kasıma kadar suresı var acıldı acıldı yoksa kafayı yerım burda.Vazgecme ıhtımalı de var nereye kadar yanıma bahanelerle gelebılcek bılmıyorum.
Ayy ne guzel ya o heyecanı bende tatmak istiyorum ama korkuyorum benı tanıdıktan sonra beğeni olmazsa onda ne bıleyım işte ya .Uzun sürmedi aslında whatshaptan hergün her dakika konuştuk. Hatta görüntülü bile konuşurduk.
Ama tam anlamıyla açılmamız 4 ayı buldu.
O zamanlar çok heyecanlıydı. Sevgili gibiydik zaten :))
Ben ıl dısı ısteyecegım .İşte vakıt yok yanı uzun zaman bekleyemem .Zaten o zamana kadar söylemeyen hıc söylemez .Bilmiyorum hoslanır gıbı adım atım sonra vazgecmesı aklıma gelıyor cunku bır ara hıc gelmedı bıraktıgını dusundum.Tayin olayı aynı ilde mi olacak?
İstiyorsa denemeden vazgeçecek değil bu saçma olur zaten.
Benı görunce gulumseme oluyor arada arkadasının dıkkatını cekmek ıcın öksuruyorlar ben gecerken falan fılan dalga olamaz koca adamlar nıye yapsın ki.Bu bır kere oldu zaten .O gulmuyor tatlım o yokken oluyor bu olay.Eğer arkadaşlarına sizi anlatıp size gülüyorsaa senle dalga geçiyordur
Yinede hayırlı olsun
İnsanın içini bilemezsin amaBenı görunce gulumseme oluyor arada arkadasının dıkkatını cekmek ıcın öksuruyorlar ben gecerken falan fılan dalga olamaz koca adamlar nıye yapsın ki.Bu bır kere oldu zaten .
Tekstilde çalışıyorsun sanırım anladığım kadarıylaBenı görunce gulumseme oluyor arada arkadasının dıkkatını cekmek ıcın öksuruyorlar ben gecerken falan fılan dalga olamaz koca adamlar nıye yapsın ki.Bu bır kere oldu zaten .O gulmuyor tatlım o yokken oluyor bu olay.