Kızlar biri benden hoşlanıyor

Kendimi gördüm yazdıklarınızda. Uğradığınız hayal kırıklığını hislerinizi nasil davranacaginizi şaşırma durumunuzu anlıyorum. Zor cidden hele belli bir yaştan sonra insan umutsuzluğa düşüyor. Dilerim siz de ben de en kısa zamanda bizi mutlu edecek dogru kisileri buluruz. :dua::KK50:
Amin inşallah ama böyle ne yapacagını bılmezlerle ,kararsızlarls,umut verıpte vazgecenlerle artık olmasın cıkmasın karsımıza .O kadar cok ıstıyorum kınsevılmek sevmek ,evlenıp yuva kurmak ,coluk cocuga karısmak iyi dıleklerın ıcın tesekkur ederım bır gun bılıyorum cok mutlu olacagız ama ne olur cabuk olsun hasretım hemde cokkk.

Amin inşallah ama böyle ne yapacagını bılmezlerle ,kararsızlarls,umut verıpte vazgecenlerle artık olmasın cıkmasın karsımıza .O kadar cok ıstıyorum kınsevılmek sevmek ,evlenıp yuva kurmak ,coluk cocuga karısmak iyi dıleklerın ıcın tesekkur ederım bır gun bılıyorum cok mutlu olacagız ama ne olur cabuk olsun hasretım hemde cokkk.

Var mı bir değişiklik durumunuzda merak ettim. Hala aynı mı davranıyor?

Çalıştıgım yerde bırı var benden hoşlanıyor sureklı bır bahane yaratıp benı görmeye gelıyor ,konusmaya calışıyor,bırseyler istıyor. Arkadasları da sanırım destek verıyor gıt konus söyle yap böyle yap dıye bu yakında çay içmek için biyerlere cagıra bılır dıye dusunuyorum hazırlıksız yakalanmak da istemıyorum sizce ne yapmalıyım hemen kabul etmek doğru olur mu daha öncesı hıc konusmuslugumuz yok,samımıyetımız yok ben de hoşlanmaya basladım fakat böyle durumlarda hemen evet demek nasıl olur ki ?Bir de aynı yerden olumsuz olursa dıye korkuyorum ve herkesın de dılıne duşmek var içinde tutamamıs arkadaslarına söylemıs belli benı görunce gülümsüyorlar .Not:hoşlanmıyor artık bulmuş bırını yada ben yanlış anladım nefret ettım kendım den de .YENI GELİŞMELER:Güncelliyorum tekrardan evet bu şahıs hoşlanmıs hıslerımde yanılmamışım benım yuz vermedıgımı bır sevgılım oldugunu düşünmüş başka bır arkadastan aldım haberlerı ve bu arkadasların destegıyle tekrardan ılgılenmeye basladı fakat ayran gönullu oldugunu dusunuyorum o yuzden de pek yuz vermıyordum fakat cok sınırlı davrandım bırgun hıc sebep yokken buna gıdıp konustum oda önemlı degıl dedı. Yalnız bu adam bana hıc guven vermıyor baska bayanları da denedıgını dusunuyorum .
Hayir derseniz belkide daha sonrada davet etmeye cekinecektir. Bu seferde siz cildirirsiniz.

Neden böyle yaptıgını bılıyorum artık benden uzak durma sebebını .Hoşlanma falan yokmus sadece bırı olsun da evleneyım derdındeymıs benı de çok sert ,sınırlı bulmuş tanımadıgım bırıne nasıl davranabılırdım ,gülemezdım yıllardan sonra ılk defa konusma gırısımın de bulunuyor ne yapabılırdım üstelık konusma yapım bu degısemem ki bu da olmadı .Kendımı harab ettım aglayarak ön yargı tanımadan nasıl acılabılırım ,olması gereken neydı kolay olmak mı dırek gülüp şenşakrak konusmak mı .Hıc cıkmasaydı keske.Baskasının ıteklemesıyle hep bır gırısımde bulunmuş.

Son düzenleme:
Neden böyle yaptıgını bılıyorum artık benden uzak durma sebebını .Hoşlanma falan yokmus sadece bırı olsun da evleneyım derdındeymıs benı de çok sert ,sınırlı bulmuş tanımadıgım bırıne nasıl davranabılırdım ,gülemezdım yıllardan sonra ılk defa konusma gırısımın de bulunuyor ne yapabılırdım üstelık konusma yapım bu degısemem ki bu da olmadı .Kendımı harab ettım aglayarak ön yargı tanımadan nasıl acılabılırım ,olması gereken neydı kolay olmak mı dırek gülüp şenşakrak konusmak mı .Hıc cıkmasaydı keske.Baskasının ıteklemesıyle hep bır gırısımde bulunmuş.

Sizin yazdıklarınızı hep takip ediyorum bu yazdıklarınızı nereden öğrendiniz?

Sizin yazdıklarınızı hep takip ediyorum bu yazdıklarınızı nereden öğrendiniz?
İş yerınden arkadastan zaten onların sayesın de gırısım de bulunuyordu o söyledı kültür farklılıgı varmış ,sınırlıymısım falan fılan halbu kı konussa oturup bıyerde belkı oyle olmazdı.

Nasıl bulcaz o zaman rısklerı var tabı ondan korkuyoruz ya.

Ya hayatın büyük bölümü işte geçtiği için, başka ortam da yoksa partner bulmak büyük dert evet. Ama ben böyle bi ise ancak çok çok eminsem ve niyetler ciddiyse başlardım. Hani arkadaş ortamı olsa neyse ama iş yerinde ayrılık, kavga vs sıkıntı çıkarır.

Ya hayatın büyük bölümü işte geçtiği için, başka ortam da yoksa partner bulmak büyük dert evet. Ama ben böyle bi ise ancak çok çok eminsem ve niyetler ciddiyse başlardım. Hani arkadaş ortamı olsa neyse ama iş yerinde ayrılık, kavga vs sıkıntı çıkarır.

Kesinlikle katılıyorum.Ben ve nişanlım aynı hastanede eczacıyız ayrı birimlerde çalışıyoruz.Sevgili olduğumuzdan beri her nöbet tuttuğumda tedirgin olmayım diye gelir,bir kaç saat yardım eder. Bir nöbette gelmediğinde diğer arkadaşlarım aranız kötü galiba diyorlar. Ya da sigara kullanıyoruz molaya çıkıp çağırmıyorsak birbirimizi hemen sorguluyorlar.İş arkadaşın olunca iki kişi yaşanmıyor maalesef o da biraz yoruyor.

Back
X