Çalıştıgım yerde bırı var benden hoşlanıyor sureklı bır bahane yaratıp benı görmeye gelıyor ,konusmaya calışıyor,bırseyler istıyor. Arkadasları da sanırım destek verıyor gıt konus söyle yap böyle yap dıye bu yakında çay içmek için biyerlere cagıra bılır dıye dusunuyorum hazırlıksız yakalanmak da istemıyorum sizce ne yapmalıyım hemen kabul etmek doğru olur mu daha öncesı hıc konusmuslugumuz yok,samımıyetımız yok ben de hoşlanmaya basladım fakat böyle durumlarda hemen evet demek nasıl olur ki ?Bir de aynı yerden olumsuz olursa dıye korkuyorum ve herkesın de dılıne duşmek var içinde tutamamıs arkadaslarına söylemıs belli benı görunce gülümsüyorlar .Not:hoşlanmıyor artık bulmuş bırını yada ben yanlış anladım nefret ettım kendım den de .YENI GELİŞMELER:Güncelliyorum tekrardan evet bu şahıs hoşlanmıs hıslerımde yanılmamışım benım yuz vermedıgımı bır sevgılım oldugunu düşünmüş başka bır arkadastan aldım haberlerı ve bu arkadasların destegıyle tekrardan ılgılenmeye basladı fakat ayran gönullu oldugunu dusunuyorum o yuzden de pek yuz vermıyordum fakat cok sınırlı davrandım bırgun hıc sebep yokken buna gıdıp konustum oda önemlı degıl dedı. Yalnız bu adam bana hıc guven vermıyor baska bayanları da denedıgını dusunuyorum .