- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Allah korusun öyle bırsey olmasın.İnsanın içini bilemezsin ama
Hemen güvenme sen yine biraz bekle
Yüz verip sende gülme ona dikkat et
Adın çıkar millet dedikodu yapmaya bayılır zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun öyle bırsey olmasın.İnsanın içini bilemezsin ama
Hemen güvenme sen yine biraz bekle
Yüz verip sende gülme ona dikkat et
Adın çıkar millet dedikodu yapmaya bayılır zaten
Tekstilde çalışıyorsun sanırım anladığım kadarıyla[/QUOTE
Sız bırde yanıma gelışını görsenız ,uydurdugu bahanelerı bılsenız adam nasıl cırpınıyor kımsenın yapamadıgını yaptıgı ıcın asık oldum şöyle dıyeyım işte bu evlenecegım ınsan dıyorum.
Tekstildemi çalışıyorsun sen
O ben de kalsın şimdilik :)Neler yapıyor mesela merak ettim.
Ben söylemem de o anlatır gıbı şimdiden söylemış belli.Açılırsa kabul et tabiki, madem sen de hoşlanıyorsun. Ama kimseye söyleyemeyin bence. İş ciddiye binerse söylersiniz. İşyerleri dedikoducu insanlarla dolu milletin ağzına sakız olmayın durduk yere.
Olur veya olmaz.Ayy ne guzel ya o heyecanı bende tatmak istiyorum ama korkuyorum benı tanıdıktan sonra beğeni olmazsa onda ne bıleyım işte ya .
Vazgecmış canım bıttı o iş konuyu actıgıma da pişmanım keske acele etmeseydım.Tayin olayı aynı ilde mi olacak?
İstiyorsa denemeden vazgeçecek değil bu saçma olur zaten.
Nasil vazgeçmiş? Kimden ve nasil ogrendiniz?Vazgecmış canım bıttı o iş konuyu actıgıma da pişmanım keske acele etmeseydım.
Yenı gelen bır bayan var asırı samımı süreklı onunla göruyorum ve benım bulundugum kata gelmıyor artık bır de bugun gelmıştı yanastı gene içerıye baktı sadece. Bır sey sordum sırf muhabbet olsun dıye duymazlıga geldı ben de suratımı cevırdım durdu bır sure gıttı .Ölücem ya kendıme kızıyorum nasıl kaptırdım hemen de kendımı adam vazgecmıs benden .Nasil vazgeçmiş? Kimden ve nasil ogrendiniz?
Simdi adam kendini cekince kendini aşık bile zannedebilir, aci cekebilirsin.. Lutfen bunu yapma kendine.. Akisina birak durumu, abartili bi tavir veya neşe sergileme derim..Yenı gelen bır bayan var asırı samımı süreklı onunla göruyorum ve benım bulundugum kata gelmıyor artık bır de bugun gelmıştı yanastı gene içerıye baktı sadece. Bır sey sordum sırf muhabbet olsun dıye duymazlıga geldı ben de suratımı cevırdım durdu bır sure gıttı .Ölücem ya kendıme kızıyorum nasıl kaptırdım hemen de kendımı adam vazgecmıs benden .
Konusmak için cabalayan adam yok gerı cektı kendını ya bu kadar kolaymıy dı yenı gelen kızları görunce olacak iş degıl.Simdi adam kendini cekince kendini aşık bile zannedebilir, aci cekebilirsin.. Lutfen bunu yapma kendine.. Akisina birak durumu, abartili bi tavir veya neşe sergileme derim..
Yanlis anlama ama acaba sen mi fazla ustune alindin?Konusmak için cabalayan adam yok gerı cektı kendını ya bu kadar kolaymıy dı yenı gelen kızları görunce olacak iş degıl.