kızlar bişey danışıcam size..

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
kızlar benim birikmiş biraz param var altına felan yatırım yapım diyorum. Yalnız ben iki secenek arasında kaldım sizce hangisi?

Mineli 8 Ayar 0,56 ct. Elmas Yzk birisi bu
Mineli 8 Ayar 0,14 ct. Elmas Yzk biriside bu sizce hangısı dha hoş ben begendim ikisinde ama sizin fikirleriniz bana daha yardımcı olur hangisi dhaa güzel yakışırız daha kullanışlı her elbisenın üstüne vs. :12:

bence birincisi güzel, ama bunun yatırım için doğru tercih olacağına eminmisin, bence atalira al, maksadın yatırımsa, sonuçta takılar bozulurken illaki değeri düşüyo

kızlar benim birikmiş biraz param var altına felan yatırım yapım diyorum. Yalnız ben iki secenek arasında kaldım sizce hangisi?

Mineli 8 Ayar 0,14 ct. Elmas Yzk biriside bu sizce hangısı dha hoş ben begendim ikisinde ama sizin fikirleriniz bana daha yardımcı olur hangisi dhaa güzel yakışırız daha kullanışlı her elbisenın üstüne vs. :12:

yatırım yapacaksan,cumhrıyet altını alacaksın uzun dönemde iyi kar eder bu tarz zıynetlerde bozdurunca zararın olur

bence birincisi güzel, ama bunun yatırım için doğru tercih olacağına eminmisin, bence atalira al, maksadın yatırımsa, sonuçta takılar bozulurken illaki değeri düşüyo

ama onları saklıcak yerim yok evde.. bide aklıma hiç gelmedi.. Yüzükleri seviyorum elimde oldukca birktirdikçe yüzük kolye altın bbeyaz altın alıyordum.. aslında dediğin çok mantıklı ama.. bunlarıda çok begendim.:44::44:

Birinci daha güzel yatırım için alacaksan farklı bişey al istersen belki ileride satmak istersin isçilik falan çok alabilirler bunları araştır derim.

yatırım yapacaksan,cumhrıyet altını alacaksın uzun dönemde iyi kar eder bu tarz zıynetlerde bozdurunca zararın olur

arkadaşıma katılıyorum :1:

ama onları saklıcak yerim yok evde.. bide aklıma hiç gelmedi.. Yüzükleri seviyorum elimde oldukca birktirdikçe yüzük kolye altın bbeyaz altın alıyordum.. aslında dediğin çok mantıklı ama.. bunlarıda çok begendim.:44::44:

İşçiliği cok olduğu icin değeri düşer bunların, bankada sakla.

Yatırım için düşünüyorsan herhangi bir bankadan altın hesabı alırsan daha iyi olur. Bunları bozdururken değer kaybedecek yatırıma uygun değil. Ama çok hoşlar, alacaksan eğer ikincisini daha çok beğendim.

canım internet bankacılığından da altın alabilirsin, artık altını evde saklama devri bitti, ama ben senin niyetini anladım, değeri az düşse bişey olmaz parmağımada takayım diye düşünüyorsun sanırım, ikiside güzel ama iki kelebekli daha güzel geldi gözüme

Saklayacak yerin de yoksa dediğim gibi altın hesabı açman mantıklı olur canım.

(alış) 653,04, 697,24(satış) cumhuriyet altını fiyatı bunu buldum tabi fiyatlar degişebilir.

Son düzenleme:
kızlar ozman ben bir cumhurıyet altını alayım birde altın hesabı açayım , çook saolun bakın sayenizde mantıklı yatırım yapıcam çoook saolunn:16::16:

2. daha güzel ama iyi bir yatırım olmaz satarken değer kaybeder.cumhuriyet altını alıp banka kasasına koyabilirsin bence

cumhuriyet altını nekadarki:26:

en azından hemen alıp bozdurmayacaksın uzun sğreli yatırımlarda karlı mesela ben 2011 de düğünde takılan tüm paraları altına cevırmıstım ve 1.5 yılda altın basına karım 85 tl (cumhurıyet)

ama altın hesabını tavsıye etmıyorum bir bankacı arkadastan aldıgım tavsıye bu yanlız :D

ayrıca kasa kıralayabılrsın yıllık cuzi birşey ödyorsun

22 ayar bilezik ve cumhuriyet altını alabilirsin..

hiç bişey bulamazsan tanıdık bir kuyumcuya git yatırım amaçlı ne alabilirim ne önerirsiniz diye sor yönlendiriyorlar..

Son düzenleme:
bunları alırsan yatırım değil paranın büyük bir kısmını çöpe atmış olursun, satmayı düşünüyorsan tabii. zira 8 ayar altını alan kuyumcu bile bulmak sıkıntı olur.

pırlanta yüzükle yatırım olmaz çeyrek al çeyrek:9:ciddiyim.hem bozdururken değer kaybetmez.

canim, yatirimi ilerde satarim diye yapmak istiyorsan bence yanlis yere yatirmak olur seninki...
yüzük, kolye, taslarla islenmis takilari aldigin fiyatinin herzaman daha altinda satabilinecegini biliyorum ben..
yatirim yapanlar, ya bilerzik, yada cumhuriyet altini, kücük altin vs. bu gibi seylere yapiyorlar....

Yatırım yaparken işçilik ücreti alınmayan ürünlere yönelmeniz en iyisi.
Bozdurmak istediğinizde kaybınız çok fazla olmayacaktır. Altını ise
şu sıralar iyi takip edip almalısınız, çünkü ons değeri oldukça yüksek.
Bence şu sıralar birikimi para olarak yapıp altın düştüğünde alım yaparsanız
daha iyi olur gibi. Siz yine de bu konularda daha bilgili birlerine danışın
ya da yatırımcıyı yönlendiren internet sitelerindeki yorumculara mesaj atın.

Back
X