Kızlar bişey sormam gerek

e sorana madem canım neden izledin kuaförlüğe mi başlıosun fln diye şakayla karışık

Belki sew

Bence abartma bu kadar belkide erkek arkadaşın biseksüeldir buda çoknor al bence sakıncası yok :)

Nekadar gerçekti bilmiyorum ama geçen gün bi arkadaş evlendikten bir hafta sonra kocasının eşcinsel olduğunu adınında EBRU olduğunu öğrenmiş dert yanıyordu iyi tanı sonra bi terslik olmasın hatırlayanlar vardır

Ben de diyorum millet neden kuzucuk diyor.
Kuzucum ne yaa? Neyse beni ilgilendirmez de.
Senin kuzucuk sıkılmıştır belki?
Eee pek de katlanılır gibi değilsin, azıcık rahat bırak oğlanı.
Diyoruz ki belki arkadaşı bakmıştır " yook olamaz". Ne var bunda yani?
Iki Seçenek var ya merak etti, ya da hoşuna gitti.
Çünkü sen bütün seçenekleri kapattın bize.

Son zamanlarda Facebook ve instagram da makyaj öncesi sonrası kızların halleri çok konu oluyor..adamın biri evlendikten sonraki gün Karısını makyajsız görünce şok geçirmiş boşamış falan filan .,, Hatta bazıları evlenmeden önce gelin adayının kafasını suyamı soksak gibi yorumlar bile yapmışlardı .. Linkler YouTube veriyorsa otomatik bakmıştır... Arka arkaya biri iki Sayfayı incelemiştir bence.. Hiç sorun yok..

Eşcinsel olmadığını nasıl anlarım örnek versenne bi

ya google hesabı bigisayarda açıktır kardeşi annesi falan izlemiştir. olmadı ceplerini falan karıştır rimel ruj var mı

ya google hesabı bigisayarda açıktır kardeşi annesi falan izlemiştir. olmadı ceplerini falan karıştır rimel ruj var mı
Dalga geçiyormuşsun gibi geldi biraz ama neyse eşcinseller nasıl davranır bilmem çok üstünde durma ilginç geldiği için izlemiş olabilir resim yapmak gibidir makyay yapılışını izlemek bile keyiflidir yada ben makyözüm diye bana öylede geliyor olabil sıkma canınııı çıkar kokusu

oncesi ve sonrasina bakmistir. dun biz de esimle 3-5 videoya baktik. ne var bunda?
bir kere de esim nasil kiz tavlanir diye aratmis. (how to pick up girls)
ben de sordum hemen
ben pick up in ne demek oldugunu bile bilmiyorum, how to perform ..... su nasil yapilir diye aratirken otomatik tamlamadan yanlislikla sectim dedi.
ben de inandim napiyim

konu sahibi arkadaş bence aklına kötü birşey getirme ama gizliden kontrollere de devam etmelisn

Hayır yani bana olan davranışlarından anlayacaksam Eşcinsel dğeil Eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…