benimde adetlerim düzensiz oluodu arkadaşlar...şubat ayında sarçoğlunun dediği gibi yapıp soğankürüne başladım şubatın 19und aküre başladım ve 24ümde adet oldum tam 5 gün sürdü.. şubattan öncede hep düzensiz olurdum zaten..nese mart ayında hiç adet olmadım..nisanın 23ündeyiz hala tık yok bende acaba hamilemiyim die baktım ama 3 defa test yaptım üçüde negatif ama ona ragmen bende bir başdönmesidir gidio..dengemi bile kaybedip oturmk zorunda kalıorum...soğan kürüne bunda n 1 hafta önce tekrar başlamıştım ama adet olamadım..şimdi yine bu sitedeki bi arkadaşın önerisi üzerine civanperçemli çay aldım onu denicem..ha bu arada ben doktora gittim tabi...martın 15i falan gibi gittim.doktor bana pco oldugumu ama çokk ileri derecede olmadıgımı söyledi ve ilaç falan biş yazmadı..2 doktora gttim ikiside böle dedi...önceden hiç böle olmamıştım kıslar..yani 1 ay adet olmadığım hiç olmadı..bu ayda olmazsam 2 ay olcak nerdeyse...çok üsülüorum vede çok aklıma takılıo..ya lütfen bişiler söyleyin kızlarr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: