- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Bulmuş ve okumuş işte :/annesi okuduysa o utansın size ne oluyor
Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/Neler yazmistinizki?
Bide kapanmaktan bahsediyorsunz, bunu biliyormuydunuz?
Sicak bakiyomusunz ilerde kapanmaya, eger oyle degilse zorluk cika bilir.
Bulmuş ve okumuş işte :/
İçeriği evlenince yaşanılcak bişi işte canımBen anlamadim icerigi neydi tam olarak mektubunbu arada gercekten kotu olmus
Erkek arkadaşın da bu başka birisi desin senin olduğunu soylemesin.Anca boyle yirtarsin gibi geldi bana.Kotu olmuş.Rezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.
Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ??
Başkası bulsa sorun olmazdı belki ama annesi bide çok dindar bi kadın. Kızın günahına girdin falan demiş çocuğada :/Hakikaten kotu olmus hani annesi degil de bir baskasi bulsa da bunu insan kotu hisseder, ozeli sonucta.
Ben baska konuda birsey demek istiyorum, kapanma konusunda. Siz kendiniz istiyorsaniz bunu yaparsiniz umarim, sevgilinizin annesi istiyor diye degil
Sizin olmadığınızı iddia etmesi mümkün degil mi gercekten bir annenin bilmemesi gereken bir konu çünküİçeriği evlenince yaşanılcak bişi işte canım
Başkası bulsa sorun olmazdı belki ama annesi bide çok dindar bi kadın. Kızın günahına girdin falan demiş çocuğada :/
Kapanma konusuna gelince ben zaten istiyorum ama henüz hakkını veremem korkusuyla bi adım atamıyorum. Sadece namazım var. Alkolü falanda okuyunca kadın bumu kapancak demiş :/
Evlenince yaşanacak bişey derken???Gerdek gecesinden felan mı yazdin?Yoksa bir birliktelik oldumu???Mektup ada onu mu yazdın? ??Anlamadım daha detaylı yazarsan anliyacagim.İçeriği evlenince yaşanılcak bişi işte canım
Bu arada nickiniz gözüme cok anlamlı göründü bir an.. yapmaniz gereken orda gizli gibi duruyorSizin olmadığınızı iddia etmesi mümkün degil mi gercekten bir annenin bilmemesi gereken bir konu çünkü
Bunu şimdi anladım ama ben onu deftere takmıştım kendisi sökmüş sonrada düşürmüş işte :/ Zaten ailesiyle değildi gidicekti ondan vermiştim bende. kadınında bulacağı tutmuş. Olan olduda ben napılabilir onun aklını almak istiorum.Offf çok çok fena.. Valla bunu hayatta ne o ne de siz unutursunuz. Evde ailesiyle yaşayan bir sevgiliye kesinlikle mektup yazılmamalı
Adım sanım herşeyim yazıyo ya kağıtta töbe yemezErkek arkadaşın da bu başka birisi desin senin olduğunu soylemesin.Anca boyle yirtarsin gibi geldi bana.Kotu olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?