KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Bunu bilemiyeceğim. Siz duymamış gibi davranacaksınız.. Ama eğer oğlu normalde içki içmiyor da siz başlatmışsanız bence hiç evliliği düşünmeyin o kadın sizi istemeyebilir..
Oğluda içiyodu ama annesi bilmiodu sayemde onunda içtiğini öğrendi. Zaten demiş erkek arkadaşım alkolü ilk ve son kez içtik sonra tövbe ettik die.

Alkolse bahsettiğin ona tövbeyi ettik zaten ama diğer meseleyse töbe yemez ya daha tanımadan düştüm gözünde :/
Siz asla konusmayin... bu konudan habersiz gibi durmaniz lazim. Gayet olmaniz gerektiği gibi devam edin.

Asla özür dilemeyin aciklama da yapmayın. O mektubu unutan sevgiliniz çocuğunun mektubunu da okuyan annesi kendi aralarında halledecekler. Siz de hic bu mevzuyu bilmiyor gibi yapacaksiniz..

Nostalji yapalım dedik ağlancak halime gülüyorum yaa. Ona kıyamaz evet ama çok kızmış kadın yaa :/ ağlıcaktı çocuk resmen

Siz okumazsiniz cocugunuzun gizli sakli mektuplarini sonra burnu b..ka girince temizlersiniz

Ne kadar İTİCİ bir konuşma tarzınız var... O yüzden sizinle muhattap olamayacağım. bunları söyleyeceğim o kadar.
Kullandığınız kelimelere bakın.
Bugüne kadar ne annem ne babam hiç bir özel eşyamıza dokunmadı
bizi çok iyi yetiştirdikleri için güvenleri tamdı!
Bizde onların bu güvenini hiç sarsmadık. İyi yetiştirildik çünkü.

Babam beni ablamı hiç bilmediğimiz şehirlere okumaya yolladı. Ablamı hiç bilmediği ülkeye yolladı.
babam her zaman sizi bir ordunun içine bırakırım. Çünkü bize güveniyor. Çok güçlü yetiştirdi bizi
işte böyle herşeye müdahele edilen çocuklar ANA KUZUZU korkak pasif biri olarak yetişiyor üzgünüm.
herkes sizin gibi yetiştirmek zorunda değil!

herkesin bir özel hayatı var. Kimsenin karışmak gibi hakkı yok.

Kağıt, anne , rezil olmak , sözlü olmak , evlenince yaşanılan şey. evet anlıyorum.

hayir sen sakin konusma..sakin sakin..
sen sozlunle yattin diye bunun hesabini annesine mi vereceksin daha neler..
SAKIN SAKIN..
sozlun adam gibi seni savunacak,evlilik dusunuyorsaniz bu sureci hizlandiracaksiniz..
bunun baska bi yolu yok.
Sürecin hızlanması çok zor. Okuluna 1 sene var çnkü. Ama ben hiçbişi demiyim ya annesinin gönlünü kendi alsın :/ bende kadınla istemede tanışırım artk

Baskasinin ozeline burnunu sokup, hesap sormaya kalkanlara sinir oluyor. Benim annemde aynisini yapti.

Haklısınız valla

Nostalji yapalım dedik ağlancak halime gülüyorum yaa. Ona kıyamaz evet ama çok kızmış kadın yaa :/ ağlıcaktı çocuk resmen
Kiyamam hic asiklara yaaaa en güzel zamanlarda bir de hesap ver :-(
Ama kadin hakli, o kadar ileriye gitmeseydiniz keske ( evet geri kafaliyim malesef )
Ne olursa olsun sizin özeliniz,sen bilmiyormus gibi yapicaksin yada acik acik konusucaksin canim,karar sizin

koskoca paragraftan bunu yani sIkistirmayi cektin cikardin bide bana burda tafra yapiyorsun oyle mi..
halbuki gayet seni savunan bi yorum yapmistim.hadi selametle sana akil verende kabahat..

Bir insan neden çocuğunun özel eşyalarını karıştırır ki... Ben çocuk gelişimi okudum, çocukların günlüklerinin okunmasını bile önermiyorlar psikologlar, pedagoglar.
Anne-babanın gizlice günlük okuması çocukta hayal kırıklığı, öfke, güvensizlik gibi duyguların ortaya çıkmasına neden olur. Kendi kendine yarattığı dünyasının, özel ve mahrem alanının ele geçirildiği duygusuna kapılırmış...
Doğru birşey değil. Kaldı ki burada kocaman adamdan bahsediyoruz, hayır bu adam ne yapabilir ki? Boşver neden utanıyorsun ki. Görüştüğünüz zamanda utanma, hiç birşey olmamış gibi davran.

Haklısınız valla

Sozlunuz ben zorladim benim yuzumden gibi gibi sucu üstlenecek. O da baglandi bana bunlari yasayinca...böyle mektup yazmis vs diyerek sorumlu kendini gösterecek..

Ve asla size söylediğini soylemeyecek annesine. Haberi yok sen de sakın bir şey deme anne bozusuruz vs diye de annesini tembihleyecek güzelce.

İki taraf da böyle bir şey olmamis gibi devam edecek sonradan

:) biraz burdaki yorumlardan bi yol çizicem inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…