- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Oğluda içiyodu ama annesi bilmiodu sayemde onunda içtiğini öğrendi. Zaten demiş erkek arkadaşım alkolü ilk ve son kez içtik sonra tövbe ettik die.Bunu bilemiyeceğim. Siz duymamış gibi davranacaksınız.. Ama eğer oğlu normalde içki içmiyor da siz başlatmışsanız bence hiç evliliği düşünmeyin o kadın sizi istemeyebilir..
Siz asla konusmayin... bu konudan habersiz gibi durmaniz lazim. Gayet olmaniz gerektiği gibi devam edin.Alkolse bahsettiğin ona tövbeyi ettik zaten ama diğer meseleyse töbe yemez ya daha tanımadan düştüm gözünde :/
Nostalji yapalım dedikKiz pardon da naptin herseyi döktünmü,alkölü iliskiyi,canim ya hangi cagdayiz mektup falan ?
Romantik olmus ama
Olan olmus, git görüs,cahillik ettik de,iste vs vs anasi degilmi ona kiyamaz,sende önceden eski bir mektup bu de...siyrilmaya bak
Siz okumazsiniz cocugunuzun gizli sakli mektuplarini sonra burnu b..ka girince temizlersiniz
Tüh yaaaa!!!Adım sanım herşeyim yazıyo ya kağıtta töbe yemez
Oğluda içiyodu ama annesi bilmiodu sayemde onunda içtiğini öğrendi. Zaten demiş erkek arkadaşım alkolü ilk ve son kez içtik sonra tövbe ettik die.
Sürecin hızlanması çok zor. Okuluna 1 sene var çnkü. Ama ben hiçbişi demiyim ya annesinin gönlünü kendi alsın :/ bende kadınla istemede tanışırım artkhayir sen sakin konusma..sakin sakin..
sen sozlunle yattin diye bunun hesabini annesine mi vereceksin daha neler..
SAKIN SAKIN..
sozlun adam gibi seni savunacak,evlilik dusunuyorsaniz bu sureci hizlandiracaksiniz..
bunun baska bi yolu yok.
Haklısınız vallaSiz asla konusmayin... bu konudan habersiz gibi durmaniz lazim. Gayet olmaniz gerektiği gibi devam edin.
Asla özür dilemeyin aciklama da yapmayın. O mektubu unutan sevgiliniz çocuğunun mektubunu da okuyan annesi kendi aralarında halledecekler. Siz de hic bu mevzuyu bilmiyor gibi yapacaksiniz..
Kiyamam hic asiklara yaaaa en güzel zamanlarda bir de hesap ver :-(Nostalji yapalım dedikağlancak halime gülüyorum yaa. Ona kıyamaz evet ama çok kızmış kadın yaa :/ ağlıcaktı çocuk resmen
Bulunan okunmazsa olmazzzzz yaBaskasinin ozeline burnunu sokup, hesap sormaya kalkanlara sinir oluyor. Benim annemde aynisini yapti.
Ben sıkıştırmadım ya allah allah. O nasıl laf öyle. Ben gidicek die deftere tutturup verdim. Erkek arkadaşımda sökmüş defterin arasına koymuş. Onca kağıdın arasında onun düşeceği tutmuş. Bi ton yazmıştım o düşmüş. Benmi attım evlerine sanki. O kağıdın düşmesi en çok beni rezil etti !!
Dermi demezmi araftayım :/madem birlikte olmuşsunuz gerçek bir dindar gibi davranısın ve 'o kızı bırakma' desin. dindarlığı özde mi sözde mi görelim.
Sabah işe gidicekken gecenin bu saatinde senaryo yazıcak değilim. Olduki paylaşıorum ister istemezde çekiniyorum ve haliyle akıl istiyorum.Bu panik çok anlamsız şayet böyle birsey cidden varsa..
Haklısınız valla
:) biraz burdaki yorumlardan bi yol çizicem inşallahhKiyamam hic asiklara yaaaa en güzel zamanlarda bir de hesap ver :-(
Ama kadin hakli, o kadar ileriye gitmeseydiniz keske ( evet geri kafaliyim malesef )
Ne olursa olsun sizin özeliniz,sen bilmiyormus gibi yapicaksin yada acik acik konusucaksin canim,karar sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?