- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
Yaşadığınız özel seyleri mektupla mı anlattınız? Bu devirde? Whatsapp dururken :)
valla 2015 senesinde yerde mektup bulsam okurum bu devirde hangi antika yazmış diyeo yüzden annesini suçlayamam.. bir de sözlünüz mü sevgiliniz mi anlamadım, bir öyle demişsiniz bir böyle..
her ne olursa olsun daha tanışmadan annesinin hakkınızda bu kadar detayı bilmesi iyi olmamış.. artık size ön yargıyla yaklaşacaktır..
Yahu mektup bu. Şifre koysan koyulmaz, dosyayı gizle desen gizlenmez. Mektupla fantezi yapmak nedir arkadaş ya.
Kuzum daha iyi olmus rezil oldum dedigine bakma anasi ogrendi artik beni birakmazlar modundayani kadının zaten sadece size kızması saçma olur sonuçta oğlu da aynı naneleri yedi ama o kendi oğlu olduğu için hata ve kusurlarını zaman içinde affedip üstünü örtecek ama siz evlenseniz bile ki o kadın asla gelin diye almaz sanıyorum ,başına kakıp duracak bu yaşadıklarınızı tablo bu yani arkadaşın da dediği gibi biraz zor evlenirsiniz
asıl öğrendiyse bırakırlar da olayın o boyutunu ben anlatamadım hani diyor ya kızın günahını aldık evlenmelerine karşı mı çıkayım diyecek sanıyor da o öyle olmaz ortada bırakıverirler vallaKuzum daha iyi olmus rezil oldum dedigine bakma anasi ogrendi artik beni birakmazlar modunda
Vallaha da birakiverirler nerden bilelim ilk biz oldugumuzu derler sana actiysa baskasina da acti derler derler de derlerasıl öğrendiyse bırakırlar da olayın o boyutunu ben anlatamadım hani diyor ya kızın günahını aldık evlenmelerine karşı mı çıkayım diyecek sanıyor da o öyle olmaz ortada bırakıverirler valla
işte karşı tarafın tutumuna bağlı diken üstü bi durum şu andaVallaha da birakiverirler nerden bilelim ilk biz oldugumuzu derler sana actiysa baskasina da acti derler derler de derler
işte karşı tarafın tutumuna bağlı diken üstü bi durum şu anda
Kuzum daha iyi olmus rezil oldum dedigine bakma anasi ogrendi artik beni birakmazlar modunda
asıl öğrendiyse bırakırlar da olayın o boyutunu ben anlatamadım hani diyor ya kızın günahını aldık evlenmelerine karşı mı çıkayım diyecek sanıyor da o öyle olmaz ortada bırakıverirler valla
Vallaha da birakiverirler nerden bilelim ilk biz oldugumuzu derler sana actiysa baskasina da acti derler derler de derler
işte karşı tarafın tutumuna bağlı diken üstü bi durum şu anda
Kac kisi okumaz allasenannesi okuduysa o utansın size ne oluyor
"Oha" mi !!!!oha ama artık. şimdide mektupla fantazimi çıktı.
önce bi ağzımızı toplayalım fazla yaymayalım . adam akıllı aklı verdim zaten gayet düzgünce konuştum seninle sana kendini yamamaya çalışıyorsun demedim eğer düzgünce okursan demek istediğim şu ; karşı taraf aman kızın günahını aldım düye düşünmeyebilir aksine oğlunun da yaptığını göz ardı edip senin üstüne gelebilir gelin diye istemem diyebilir bunu anlatmaya çalıştım o kadar ağzını topla forum da olduğunu da unutmaKİMSEYE KENDİMİ YAMAMAYA ÇALIŞMIYORUM !!
YETER ARTIK HADDİNİZİ BİLİN !
SİZ KİMSİNİZDE BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ YAA. ALLAH BAŞINIZA VERİR İNŞALLAH. OLAYI ALDINIZ NEREYE GETİRDİNİZ.
YOK FANTAZİYMİŞ, YOK BİLİYOLAR RAHATMIŞIM, YOK EVLENEMEZMİŞSİNİZ.
MÜNECCİM B*KUMU YEDİNİZ LAN SİZ !!
İNSAN GİBİ NAPILABİLİR DİYE AKIL İSTEDİM. KALKMIŞ LAF DİYE KONUŞUYOSUNUZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?