- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
- 78
- Konu Sahibi bendegilim
-
ya keske sevgiliniz size annesinin dediklerini bu kadar detayli anlatmayip kendi cozmeye calissaydi, sonucta o annesi en fazla kizar ona ama siz ister istemez cekinirsiniz, dediklerini bilmiyo olsaydiniz daha iyiydi sanirim.. bilemedim ne diyeyim talihsizlik olmus :/Başkası bulsa sorun olmazdı belki ama annesi bide çok dindar bi kadın. Kızın günahına girdin falan demiş çocuğada :/
Kapanma konusuna gelince ben zaten istiyorum ama henüz hakkını veremem korkusuyla bi adım atamıyorum. Sadece namazım var. Alkolü falanda okuyunca kadın bumu kapancak demiş :/
Bu arada nickiniz gözüme cok anlamlı göründü bir an.. yapmaniz gereken orda gizli gibi duruyor
Bilmiyormuş gibi davranacaksın. Bi de ne alkolü? Kapanmak istediğinizi söylemişsiniz ama alkol mü alıyorsunuz?Bunu şimdi anladım ama ben onu deftere takmıştım kendisi sökmüş sonrada düşürmüş işte :/ Zaten ailesiyle değildi gidicekti ondan vermiştim bende. kadınında bulacağı tutmuş. Olan olduda ben napılabilir onun aklını almak istiorum.
Kapanmayi dusunen bir insana gore rahat bir davranis gerceklestirdiyseniz tabii kadinda kizmistir dua edin sizin aileniz okumamisYa hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?
EvettKizin gunahina girdin derken birliktelik yasadiniz da bunu mu ogrendi annesi?
Sözlüyüz ama bu ggenede bilmemesi gereken bişeydi :/E siz sözlü değil misiniz?
Birliktelik oldu işte :/ mektuptada kısaca yazmıştım mal gibiEvlenince yaşanacak bişey derken???Gerdek gecesinden felan mı yazdin?Yoksa bir birliktelik oldumu???Mektup ada onu mu yazdın? ??Anlamadım daha detaylı yazarsan anliyacagim.
Bir insan neden çocuğunun odasında ki bir şeyi okur ki? Ne kadar ayıp
Hiç sevmiyorum böyle insanları, bu arada bir şey söyleyeceğim kusura bakmazsanız
Sizden kapanmanızı mı istediler?
Kabul eden böyle etsin bence
kimse için kapanmayın içinden gel
Aylar önce son kez içilmişti çok abartmadan. Kapanmakda ondan sonra yerleşti aklıma. O nasıl çözebilirki ? Şuan oda tam oturtamıyo kafasında :/Bilmiyormuş gibi davranacaksın. Bi de ne alkolü? Kapanmak istediğinizi söylemişsiniz ama alkol mü alıyorsunuz?
Kadın güvenmeyebilir size. Ve hep ön yargıyla bakabilir.. Bu işi sevgiliniz çözebilir ancak..
Siz okumazsiniz cocugunuzun gizli sakli mektuplarini sonra burnu b..ka girince temizlersiniz
Sen arama dedi sadece. Biraz zaman geçsin ben tam anlamıyla konuşurum şimdide ufaktan söylerim ben zaten ciddiyim die dedi. Ama ne kadar doğru olur bilemiyorumya keske sevgiliniz size annesinin dediklerini bu kadar detayli anlatmayip kendi cozmeye calissaydi, sonucta o annesi en fazla kizar ona ama siz ister istemez cekinirsiniz, dediklerini bilmiyo olsaydiniz daha iyiydi sanirim.. bilemedim ne diyeyim talihsizlik olmus :/
Alkolse bahsettiğin ona tövbeyi ettik zaten ama diğer meseleyse töbe yemez ya daha tanımadan düştüm gözünde :/Olan olmuş.Tövbe denen bir şey yok mu dinde ya,bununla yumuşat bence.
Bunu bilemiyeceğim. Siz duymamış gibi davranacaksınız.. Ama eğer oğlu normalde içki içmiyor da siz başlatmışsanız bence hiç evliliği düşünmeyin o kadın sizi istemeyebilir..Aylar önce son kez içilmişti çok abartmadan. Kapanmakda ondan sonra yerleşti aklıma. O nasıl çözebilirki ? Şuan oda tam oturtamıyo kafasında :/
Sen arama dedi sadece. Biraz zaman geçsin ben tam anlamıyla konuşurum şimdide ufaktan söylerim ben zaten ciddiyim die dedi. Ama ne kadar doğru olur bilemiyorum
Alkolse bahsettiğin ona tövbeyi ettik zaten ama diğer meseleyse töbe yemez ya daha tanımadan düştüm gözünde :/
Ben sıkıştırmadım ya allah allah. O nasıl laf öyle. Ben gidicek die deftere tutturup verdim. Erkek arkadaşımda sökmüş defterin arasına koymuş. Onca kağıdın arasında onun düşeceği tutmuş. Bi ton yazmıştım o düşmüş. Benmi attım evlerine sanki. O kağıdın düşmesi en çok beni rezil etti !!canim artik yapcak bisey yok..kadin ogrenmis.yalan soyleyip filan cocuk oyuncagina cevirmeyin isi.
erkek arkadasin alacak annesini karsina,ben bu kizi seviyorum gunahina filan girmedim,ikimizde birbirimizi seviyoruz bu isin sonu evlilik diyecek bu kadar..
senin yapabilecegin hicbisey yok suan.
is sozlunde bitiyor.
okullar bittigi gibi nisani dugunu de arka arkaya yapin madem.
gozunu seveyim bidaha da oyle ozel seyleri yazip oraya buraya sIkistirma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?