- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
23 yaşkaç yaşındasınız? lisede misiniz?
23 yaş
sırf o kadının bana söylüceği bi iki laf için ben sevdiğim insanımı bırakıyım yani :/olay taze de olsa yenilir yutulur birşey değil canım evliliği gözden geçirmek lazım tabiki de sen susmam diyorsun iyi güzel hoş da karşındaki insanın sana söyleyecekleri hiç hoş olmayacak dünyanın en umursamaz insanı da olsan çok ama çok üzülürsün
kesinlikle haklısınız. konu çok saptı ama benim derdim bunu ona nasıl anlatıcağımızdı :/olan olmuş demeli, güven konusu ona düşmez oğlu guvenmiş karşılıklı olmuş her şey.madem dindar kul hakkı nedir bilir.kadınsa kadının halinden anlar.
canım ayda bir iki görmüyorsun işte sizin işler daha tam ciddileşmemiş bir ciddileşsin arkadaşından daha çok muhattap oluyorsun ailesiyle tecrübelerimden söylüyorum kafadan atmıyorum sende dikkate al bence tatlım olmuş birşey sen olsan belki dediğin gibi kıza karşı iyi davranırsın ama o hem anne hem kv hemde nasıl biri olduğunu da bilmiyorsun inşallah iyi biridir sorun etmez de evlenirsiniz gönül tabiki bunu ister .hakkınızda hayırlısı olsunsırf o kadının bana söylüceği bi iki laf için ben sevdiğim insanımı bırakıyım yani :/
kendi mantığımla konuşuyorum sadece; ayda yılda bi kaç kez görüceğim bi insan olucak. ve ben olsam içimde allah kitap korkusu olduğu için ve 2 tanede evladım olduğu için el çocuğunun yüzüne vurmam. bi konuşurum ondada yol gösteririm. yediniz bi halt derim. ama kadını tanımıyorumki emin konuşuyum
kesinlikle haklısınız. konu çok saptı ama benim derdim bunu ona nasıl anlatıcağımızdı :/
orası öyledir öylede olucaktır zatende bakalım bi kaç gün sonrasını beklicem. ben karışmıcam tek bildiğim o. herşey için teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.canım ayda bir iki görmüyorsun işte sizin işler daha tam ciddileşmemiş bir ciddileşsin arkadaşından daha çok muhattap oluyorsun ailesiyle tecrübelerimden söylüyorum kafadan atmıyorum sende dikkate al bence tatlım olmuş birşey sen olsan belki dediğin gibi kıza karşı iyi davranırsın ama o hem anne hem kv hemde nasıl biri olduğunu da bilmiyorsun inşallah iyi biridir sorun etmez de evlenirsiniz gönül tabiki bunu ister .hakkınızda hayırlısı olsun
bence de şu an için karışmamak en güzeli amin canımorası öyledir öylede olucaktır zatende bakalım bi kaç gün sonrasını beklicem. ben karışmıcam tek bildiğim o. herşey için teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
diyecek olsam zaten derim...deseniz ki "koruma icgüdüsüyle boyle düşündüm fakat aslında okumama da gerek yok, ben ilgili bir anneyim ve zaten anlarım, özel olan seylerin ayrıntısını bilmeme de gerek yok, bunu en basta dusunemedim" bu kadar alıntı yapılmaz.
oysa size bu konu hakkında bilgi sahibi birinin yorumunu da alıntıladım.
özlestiri insanı geliştirir, bize yazmasanız dahi denemenizi tavsiye ederim.
Benim sözlüm kendisine inandırcak güvendircek bi insan. Adam akıllı dobra dobra konuşurda. Bahaneye falan sığınmaz. Ben dedim acaba üçkağıtmı yapsak diyede olan oldu çocukmuyuz zaten evlenicez bekleyelim yumuşamasını dedi.
Yaşadığınız özel seyleri mektupla mı anlattınız? Bu devirde? Whatsapp dururken :)Rezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.
Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ??
Sözlüm sözlüm diyorsun annesiyle istemede tanışırım diyorsun.sen yanlış anlamışsın istemeden sonra söz olur.kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen
Kendi aralarinda sozlenmisler liseli stayla
Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?
Siz okumazsiniz cocugunuzun gizli sakli mektuplarini sonra burnu b..ka girince temizlersiniz
nerde gülüyoruz ?Sözlüm sözlüm diyorsun annesiyle istemede tanışırım diyorsun.sen yanlış anlamışsın istemeden sonra söz olur.kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen
Kadinla alakasi yok bunun mustakbel kocan bakalim siz evlenene kadar sana sadik kalip kalmamasiyla alakasi var yoksa annesi ogrendi artik beni birakamaz gibi bi garanti aldigini mi saniyorsun umarim oyle olmusturkimse istiyor diye adım atmam ben.
ama evliliğe gelirsek ne alaka zor evlenmekle ?
kadın hem kızın günahını aldın dicek hemde hayır evlenemezsinizmi dicek ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?